reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
my też zaraz małego kąpiemy, Zuza już po 18 siedziała w wannie:) u niej jak już się ściemni to znaczy że wieczór i czas do kąpieli:tak:...chyba zaraz zrobię tosty na kolację coś mam chęć:-p
gdybym nie zajrzała już to miłych snów i spokojnej nocy, do jutra:**

witam wieczornie
moje tez niedlugo do kapieli pozniej jakis filmik i pojda spac i bedzie cisza:-)
jak one nieraz sie dra wieczormi no porazka:-D

witajcie

moje już śpią no ale za to o 6tej wstają, co do budzenia to mnie rano budzą, ale sama się nakarmią, Olka otwiera lodówkę i wyciąga serek i łyżeczkę z szafki i leci do mojego łóżka żebym jej dała, czasem sama je w drodze, a Arek ostatnio wyjął kiełbaskę taką cienką jak parówki z lodówki i wcinał, mam też taką szafkę która otwiera i tam ma paluszki, płatki i chrupki i sobie wyciąga, fakt mam mega bałagan bo połowę wysypane.

Future- co ja bym dała za spanko do 9, kochane masz dziecko
Lavrunia- może rób takie Sako dla dzieci, ja bym chciała takie małe dla Olki, ona lubi takie bajery.
Marzenka- to chyba do świąt będziecie mieli zrobione wszystko. Młoda na początku się brudziła farbkami, ale teraz weszła w prawę i już ładnie maluje, czasem mieszka kolory, trzeba jej pomagać, ale ogólnie mam spokój jak maluje. Ja jej kupiłam na początek akwarele, a teraz ma pastele. Pastele nie wymagają takiej ilości wody i wtedy nie ma wszystkiego mokrego.

kroma to juz masz cisze i spokoj, moje juz tak wczesnie nie chodza spac:-D
moje tez rano sobie potrafia same zrobic jesc zreszta nie tylko rano, najlepiej im wychodzi nasypac platek, zalac mlekiem i heja

larvunia co wy dzis tak spicie w dzien?:-D:-D
future no nieciekawie..widzisz tak to wlasnie jest..uczciwym ludziom zawsze jest najtrudniej...
ja sama sie przekonalam na wlasnej skorze ze bedac dobrym czlowiekiem odbilo sie na mnie w zla strone..
megi powiadasz tosty:-D:-Dzjadlabym sobie ale ja juz to na sniadanko...sama uwielbiam:-)
jestem zla bo wczoraj byl gosciu od kuchni zobaczyl co i jak czy wyschly sciany i potem pojechal na pogrzeb mial wrocic nie wrocil mial kafelki klasc dzis od rana cisza moj zadzwonil powiedzial ze bedzie i go nie ma:wściekła/y::wściekła/y:powiedzial tylko mojemu ze ma jakies problemy:szok::szok:kurde jestem troche zla bo warunki mam masakryczne i chce miec to szybko zglowy a on sie ciagnie..kurde moze niepotrzebnie mu powiedzialam ze do 13 grudnia musi byc wszystko na cacy bo sie kurde nie spieszy .......niewiem o co koman ale zdrugiej strony co mnie interesuja jego sprawy praca jest praca nosz kurde no..tak to wlasnie jest u prywaciarza:eek:
my bylismy na spacerku poszlismy do nowej biedronki fajnie tak rodzinnie na spacerku..teraz jakos bardziej sie docenia takie chwile po takiej rozlace:-)
future kurde no lipe macie.cholera no...coz trzeba bedzie myslec...mam nadzieje ze bedzie ok..

marzenka ale prywaciarz nie prywaciarz jak ktos sie z kims umawia to musi wywizac sie i tyle za darmo tego wam nie robi, i kazdy ma jakies problemy nie on jeden wiec tak gadac kazdy moze
wkurzaja mnie ludzie z takim podejsciem
by jutro sie zjawil bo tak to do bozego narodzenia sie nie wyrobicie

Future- trzymam kciuki i przy przetargach jest ciężko wygrać, dla mnie to wyścig szczurów, kiedyś pracowałam prze przetargach i wiem jak niektóre firmy kombinują. I ci uczciwi nie mają szans. Oby tacie się udało.

ciasteczko
- no twoje to już Panny na całego, a rano chyba lubią pospać.

marzenka trzeba go krótko, jak nie zrobi to mu może mniej zapłać, mój teściu ma taką taktykę, że jak się nie wyrobi ekipa to kasy nie zobaczą i robią jak na razie.

ciasteczko wiemy o tym..i to jest wkurzajace..powiem tak ze takie sytuacje sie zdarzaja....on jest z polecenia wiec sprawdzony ale ja sie martwie czy sie wyrobi. ale zdrugiej strony to on sie lepiej zna na tej robocie niz ja to on wie ile mu to jeszcze czasu zajmie...no zobaczymy jutro jak to bedzie..no przeciez jak sie nie wyrobi to mu nie zaplacimy :-D:-D
milego wieczorku kochane

reklama
pospac kroma chyba zartujesz, nieraz jest tak ze pojda o 22-23 a wstana i tak 7 rano
pojda spac o 21 to wstaja 6-7 zalezy nigdy dluzej nie spia

Do góry