reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry wszystkim:-)

pranie wstawiłam już niech się pierze, musiałam za moim zamknąć drzwi młodego wzięłam do siebie przebrałam a za chwilę przyszła Zuza i się zaczęło:sorry: mama puść bajki,mamo daj mi coś do jedzenia...itd i koniec spania więc buszuję już.
larvunia no to wyślij mi samą pozytywkę bo ja karuzelkę mam więc na co mi dwie...tylko jak ci mam zapłacić za nią i za przesyłkę?
marzenka hallo:) widzę zadowolona z postępów remontu, to kiedy koniec? kiedy można wpaść w gościnę?:-p

reklama
czesc megi
moj dzis po 6 wstal i tez sie zaczyna...najbardziej mnie wkurza jak cos robie a on mamo am mamo pic a pierdziu!!!
wiesz co mysle ze ok 20 grudnia bedzie juz wszystko gotowe..bo meble do kuchni wjada mi 13 grudnia mam taka nadzieje a jak nie to 21 dopiero..wszystko dowiem sie okolo 5 grudnia kiedy meble dokladnie.takze jak juz wpadac to wtedy jak bedzie wszystko gotowe:-)ja bardzo chetnie zapraszam:tak:urzadzimy babyboom:-)

bry....
wstac dzis nie moglam :confused2:
chyba sie legne zaraz z nowu....ale mam marzenia...mloda mi nie da....
Powaznie dziewczyny do SAKO trza miec nerwy na wodzy :sorry: wkurzaja mnie te kulki i juz... Nie dosc ze miejsca zajmuje, to problem z przesylka pozniej no i drogo wychodzi produkcja a w dzisiekszych czasach nic za darmo nie ma :confused2: A nie wiem ile powinnam za nie brac. No i problem z materialem bym miala bo dostep mam, ale nie do duzych kawalkow a ze scinek nie bede robic puf bo sie zajade :sorry: Nie wiem, moze za duzy worek u siebie zrobilam dlatego mnie tak to przeraza. Dzis moze skoncze to wam pokaze, ale to noc juz bedzie :-p

megi na tajnym zaraz Ci nr konta podam, ale jeszcze nie slij... bo nie wiem ile za przesylke wyjdzie. Podaj mi dane do pprzesylki...

larvunia bo chyba za bardzo skoczylas na gleboka wode z tym workiem sako:-D:-Dtrzeba bylo zaczac od malej :-D:-Dwtedy bys wiedziala co i jak:-D:-D:-Da z czasem bys zrobila wieksze:-D

halo- porysowalam sie wczoraj;] tylko w sumie te oczyszczanie chyba nie podzialalo bo dalej te zaskurniki mam;/ i mi powiedzial ze tegos ie takmlatwo pozbyc nie mozna ale co muzyczka relaksujaca swiece zapachowe masaz twarzy maseczka piling cuuudo;] vousher 50 za zabieg za 170 zl;] mezus mi kiedys kupil;] do 15 trzeba bylo wykorzystac to co matka poszalal..
nie mam znow czasu was podczytywac;/
doczytalam ze larvunia pyta o pneumokoki mi szczepilismy na meningo i pneumo obydwoje,,,,,

witam z rana
wstalam nietoma i gleblam sie jeszcze na godzine bo poszlam spac o 1 w nocy wiec musialam dolezec to:-D:-D
larvunia cierpliowsci kobito jak zobaczysz efekt koncowy to bedziesz zadowolona a kulki to a koncu wsypuj
pr ale ci wczoraj dobrze bylo, jedy wewnetrzny masz?
ja czekalam tydzien na panstwowy egzamin

Dzień dobry.
U Nas po staremu, Wojtek bajkę ogląda jak przeleci jego bajka "ciekawski George" to włączę na inny kanał, cały dzień nie będzie oglądał bajek o nie nie... :no:

Jasiek śpi, coś mocno płakał nie chciał albo nie mógł zasnąć sam chyba potrzebował Mojej bliskości bo tylko wzięłam go na ręce przytulił się i chwila moment dosłownie i spał no i na razie śpi :tak::-)

Dzisiaj obiadku nie robię bo jeszcze z wczoraj żurek został :-p:tak: to mam luz ale za to prasowania mam że ho ho ho ciężko się zabrać za to - oj jak Mi się nie chce... :no:no ale muszę bo pomału kończą się Jaśkowi ciuszki te co są na niego dobre bo reszta jeszcze za duża :tak:;-)

Marzenka ani się obejrzysz i będzie po remoncie na święta już w nowej kuchni będziesz buszować :tak: :-)
Larvunia nie denerwuj się, dasz radę... :tak: i pewnie pięknie Ci wyjdzie... :-) a jak tam dzieciaczki i wy - jak się czujecie? :confused:

Co do szczepionek to My też nie szczepiliśmy na pneumokoki i rotawirusy ani jednego ani drugiego po prostu Nas na to nie stać, no i niestety Wojtek miał rotawirusa niedługo po ospie, może jakoś 2-3tyg po wyjściu z Zielonej z oddziału zakaźnego wylądowaliśmy w szpitalu w M-czu odwodnił się i niestety załapał to dziadostwo..... :-(

reklama
Witam
Ciacho no to krociotko czekalas na ten panstwowy.
Ania ale Ci dobrze bylo....
Larvunia ja juz sobie wyobrazam jak musiala k***** rzucac jak Ci te kuleczki po domu lataly :D
Marzenka to juz coraz blizej:)
co do tych szczepien to ja tez nie robilam bo tez kasy nie mialam

Do góry