reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko- a ja bym mogła spać do 9tej jak ide spać o 22 giej, niech śpią póki mogą to one nie chcą, ja też jako dziecko rano wstawałam nawet o 5tej i to nawet jak na studiach byłam to wstawałam o 4tej żeby się uczyć, a teraz mi ciężko jest wyjść z wyra o 6tej.

reklama
...ale bym sobie wyszla na jakis spacerek....
od 3 tyg wychodze tylko do auta - do lekarza - i do domu...
mloda padla w koncu... chlopaki tez juz spia...
no to milego wieczora laski :-)

larvunia zostaja tylko wieczorne spacery, ale u ciebie to chyba niebardzo gdzie jest
kroma mi dzisiaj sie nie chcial wstawac ale tylko dlatego ze poszlam o 1 w nocy spac

uciekam, milego wieczoru i wyspanej nocy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciacho tu ok 20.00 juz tylko psy szczekaja.... nie ma ludzi na dworze.
a ok 22.00 jak z psem wychodze to w oknach ciemno prawie wszedzie... z kurami tu laza spac chyba wszyscy :sorry:

WWitam wieczorową porą

Młody śpi od 19.30... W sumie to się mu nie dziwie, wczoraj poszedł spac o 1 w nocy (czyli już w sumie dzisiaj) wstał ok 8 i w przedszkolu nie spal, mieli bal andrzejkowy, i mimo że ano szedł do przedszkola z płaczem to potem wyjśc nie chciał, z 15min na niego czekałam :-D Kupiłam mu tran, i o dziwo stwierdził że to smaczne jest:szok: Niech pije

LARVUNIU faktycznie z kurami, ja to do 23-24 siedze zazwyczaj, dzisiaj pewnie też posiedze bo spałam w dzień... Tak jakoś mnie zmuliło bo mleka do kawy nie miałam :sorry:.
FUTURE współczuje sytuacji taty... ale niestety to jest Polska... Jak to mówią Pierwszy milion trzeba ukrasc... Niestety ale uczciwi się nie dorabiają... Albo przynajmniej badzo żadko, a potem nie mają sił się cieszyc z tego co mają :-(.
KROMA mi mały też wstaje idzie do lodówki jogórt sobie wyciągnie, ale on nie zje bez ciepłej herbatki więc czy chcem czy nie to musze wstac :cool2:.

A juto do pracy, a miałam miec wolne... I do niedzieli, bo druga barmanka na pogrzeb jedzie, miałam na sobote plany, ale mogę je pzełożyc więc troche sobie popracuje :-p...
Młody mi dzisiaj opowiada że czarownica była u nich w przedszkolu i mówi i była dla mnie miła dała mi cukierka ale pani Natalka jest niegrzeczna i mi go zabrała żebym dopiero po obiadku zjadł :-p. Ale że zabała mu dlatego bo nie zjadł ani śniadanka ani zupki to się nie pochwalił:-D

Hejka
Wpadlam sie przywitac .nie mam cos sily ostatnio ,spac mi sie chce straszliwie.Zdrowka dla wszystkich chorasków
Wlasnie jak Marcelek i Izolda??
Odezwe sie jutro buziole
Aaaaa musze kupic inchalator koniecznie bo te chorobska mlodej to jakas masakra.Ciagle zasmarkana ,a ona kiedys nie chorowala prawie wcale .Ostatnio przywlekla z przedszkola jakis dziwny kaszel i zarazila mojego brata i jego laske oraz malego kolege
Mialo byc krotko uciekam wiec .
sorki za literowki ale dziadyga mala :-);-)znowu zalala klawiature czyms lepkim ,stawiam na kubusia grr

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry:)
Larvunia nameczylas sie ale Sako wyglada super:)
Marzenka ja dzisiaj podobnie z ta wena. do tego znowu dol dopadl. niech te hormony przestana szalec wreszcie.(teraz to chociaz moje humorki moge na ciaze zwalic a tak to co:p)
Kasia a ja Ci troche zazdroszcze tej pracy a widze ze i Ty sie cieszysz ze weekend w pracy:)najwazniejsze to lubic co sie robi.a ja siedze bezsensu w domu i pewnie stad moj nastroj ze czuje sie jakas nieprzydatna do niczego..

Do góry