reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi moge Ci sprzedac za 8 zł Misiuli karuzele.... + przesylka.
Albo sama te czesc gdzie muzyczka jest taniej przesylka wyjdzie. Bo 11zl jesli cala karuzela, bo jedna juz slalam.
zrobie fotki pozniej i Ci pokaze....

Misiula ma smary po pas :-(

reklama
ja z nia od 1,5 tyg nigdzie nie bylam.... tylko u lekarzy...
odemnie pewnie zalapala... ja smaram od ok tygodnia... :-(
a w niedziele rano antybiotyk ostatni raz wziela :-(
i jeszcze naszej doktorowej do konca tyg nie ma, no pieknie....

larvunia ale nie zakladaj ze bedzie jej potrzebny atybiotyk, moze wszystko bedzie dobrze
a lekarz musi przyjac cie inny jak twojego nie ma
u nas mloda miala do roku kilka razy katar i tylko raz dostala antybiotyk bardziej profilaktyznie bo starsza miala zapalenie oskrzeli

witam
Larvunia zdrowka dla malej!przechlapane macie. co chwile ktos chory:(a wlasciwie to caly czas. jak waszej nie ma to na pewno jest ktos na zastepstwie...zawsze lepiej jednak do swojej
Megi ja tez nie mam. a tez bede musiala za pare miesiecy karuzele kupic bo po malym poszla do Asienki chyba:)
JA po ginekologu. Badania ok , w sumie wszystko ok oprocz cisnienia ale mnie to nie dziwi bo zawsze mam ledwo zywe. dzisiaj 92/48 az babka myslala ze sie sprzet popsul i 2 razy mierzyla :Dprzynajmniej na kawe mam przyzwolenie:p aaaa i co dziwne to oni mnie do porodu mierzyli!!!w 4 miesiacu hehe. mowie ze ja jeszcze nie chce i mi sie nie spieszy:rofl2:nie wiem po co juz...
to ja zmykam na kawke i drozdzowke :p

dziekuje dziekuje pyszna :p wogole polozna zawyzyla mi do karty ciazy cisnienie i wpisala 98/48.w poprzedniej tez tak robili a potem mialam nadcisnienie na koniec...i przytylam pol kilo:rofl2:zeby to cala ciaze tak bylo ehhh...
Rafal odpukac od stycznia bez antybiotyku. jak cos sie zaczyna dziac to ostatnio udaje mi sie go odratowac pulneo, inhalacjami , ibum i drosetux. i tak z 3 dni rano i wieczorem i sie wygrzebuje jakos na szczescie

mloda juz zapisana do innej na 16.00 w piatek.... tez od dzieci, juz u niej klika razy bylam, ale wole swoja :sorry:
moze uda mi sie ja podleczyc.. daje witC, inhaluje co godzine i sciagam smary co pare min... Od rana jak ja tak porzadnie pare razy poinhalowalam i frida potraktowalam to jakby lepiej... Ale pewnie splywa jej bo zakaszle mi czasami.... tak zwyczajnie.

blond to znalazlas patent na mlodego choroby:-) ja mialam to gorne 105 wiec jak na mnie to takie niskie bo ja mam normalnie 120 ale dobrze funkcjonowalam przy nim:-D
larvunia lepiej zeby osluchala ale az takie kolejki ze dopiero na piatek?

reklama
Larvunia pokaż fotkę może nawet całą kupię dla młodego lub na pewno pozytywkę:tak: tylko jakby co napisz mi na gg co i jak z przesyłką;-) biedna Misiulka, ciągle coś...zdrówka dla niej. Nasz też ostatnio miał katar jeszcze czasem mu jakieś suche babolce się wyjmie z noska bo zalegają i uniemożliwiają oddychanie.
blond faktycznie bardzo niskie masz ciśnienie, dobrze że badania i dzidzia ok:)
mycha oby Jasiu nie marudził po szczepieniu...my ok 10 grudnia znów:sorry:

Mały śpi smacznie, uwielbiam na niego patrzeć jest taki słodki, tak go love:-) Zuźkę też oczywiście chociaż łobuzuje...
Ściągam jej z torrenty bajki disney żeby znów spokój był na jakiś czas:-)...jeny czy ja się ruszę i zrobię sobie dziś śniadanie?? kopnijcie mnie:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry