reklama
C
ciasteczko
Gość
kazde dziecko ma katar to jest chyba nieuniknione:-( ale bedzie dobrze
uciekam bo za dlugo siedze na kompie
milego dnia zycze
uciekam bo za dlugo siedze na kompie
milego dnia zycze
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
larvunia za ile sprzedajesz tego przeciąga królika kłapouchego?? jest bombowy, czadowy, odjazdowy;-)
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej.
ciacho pewnie, ze na dworze. wczoraj wogole do domu nie weszla ;/ no ale nie dziwie sie, bucha się wkominku. jakbym założyła taie futro jak ona ma, to też bym nie weszla do domu.
larvunia tak mi przykro z powodu misiu, ale ja chcesz, to jacek dzis około 14.30 jedzie do gorzowa, i w czwartek tez. moze wczesniej sie uda termin, to ci epodrzuci pod lekarza, a pozniej sobie pojdziesz do mamy najwyzej. albo tesciów. no nie wiem, tylko tak moge pomoc.
ja mloda zaraz ubieram i idziemy na dwor, bo piekna pogoda, juz 6 stopni...wiec trzeba to wyjkorzystac
ciacho pewnie, ze na dworze. wczoraj wogole do domu nie weszla ;/ no ale nie dziwie sie, bucha się wkominku. jakbym założyła taie futro jak ona ma, to też bym nie weszla do domu.
larvunia tak mi przykro z powodu misiu, ale ja chcesz, to jacek dzis około 14.30 jedzie do gorzowa, i w czwartek tez. moze wczesniej sie uda termin, to ci epodrzuci pod lekarza, a pozniej sobie pojdziesz do mamy najwyzej. albo tesciów. no nie wiem, tylko tak moge pomoc.
ja mloda zaraz ubieram i idziemy na dwor, bo piekna pogoda, juz 6 stopni...wiec trzeba to wyjkorzystac
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
lece do pracy ;*
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
miłej pracy future;-)
Ja mam obiad z wczoraj zupkę więc dziś nie gotuję
Ja mam obiad z wczoraj zupkę więc dziś nie gotuję
C
ciasteczko
Gość
a ja tyklo przerobie rosol na pomidorowa i tez bedzie git ale drugie musze zrobic bo dzieciaki
beda brzeczec ze sie nie najadly
beda brzeczec ze sie nie najadly
reklama
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
No to My po szczepieniu, Jaś płakał i to bardzo ciasteczko jednak szczepienie nie było bezbolesne
i w ogóle lekarka znowu Mnie nastraszyła i już mam lekkiego doła ale to na tajnym... :-(
Tak poza tym mały cały czas śpi od powrotu ze szczepienia, może nie będzie marudny tylko prześpi ten czas...
Larvunia zdróweczka, u Was to cały czas widzę jakieś choróbska się kręcą a jak tam ospa, delikatnie przechodzi?
Blond faktycznie ciśnienie masz niskie.... Jak na razie 0,5kg to nie dużo
Future miłej pracy ;-)
No nic trzymajcie się, lecę na tajny....
i w ogóle lekarka znowu Mnie nastraszyła i już mam lekkiego doła ale to na tajnym... :-(
Tak poza tym mały cały czas śpi od powrotu ze szczepienia, może nie będzie marudny tylko prześpi ten czas...
Larvunia zdróweczka, u Was to cały czas widzę jakieś choróbska się kręcą a jak tam ospa, delikatnie przechodzi?
Blond faktycznie ciśnienie masz niskie.... Jak na razie 0,5kg to nie dużo
Future miłej pracy ;-)
No nic trzymajcie się, lecę na tajny....
Podziel się: