reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry:-)
megi no to pieknie:eek::eek:u mojego tez dziwne zachowania..szczypie drapie lize bije normalnie masakra jakas..dzis mam dla niego zajecia wiec mam nadzieje ze nie bedze mial czasu na takie zachowania.....odstawiam go do konta potem przychodzi przeprasza ale co ztego jak za chwile robi to samo?jak go oduczyc czegos takiego?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kroma to musisz miec wesolo teraz w domku cio:-D:-Dkurcze niewyobrazam sobie zebym miala dwoch takich lozbuzow teraz :-D:-Dboze swiety co to by sie dzialo:-D:-Dale wydaje mi sie ze taka roznica miedzy dziecmi jest najlepsza:-)
jak mnie sasiadka wkurza...jakis czas temu zalozyla sobie nowe drzwi i jak wychodzi do pracy o 5-30 to jak przekreca kluczem to glosno starsnzie i sie zawsze budze....chyba zwroce jej uwage:wściekła/y::wściekła/y:
no nic zmykam na caly dzien:-)dzis szafa wnekowa przyjezdza:-Dmilego dnia

Cześć wszystkim ja już też na nogach...kolejna ładnie przespana noc przez Pawełka, obudziłam go tylko raz ok 3 bo mi z piersi ciekło no i musiał mamie wypróżnić:) przebrałam go bo osikał nawet body i wszystko...kolejne karmienie było przed 6 więc chyba dobrze...oby tak już zostało:tak:

Mam pytanko, nie ma któraś na sprzedaż pozytywki do karuzeli?? kupiłam nie dawno młodemu na allegro karuzelkę do łóżeczka i pozytywka się popsuła coś pękło w niej i nie chce się nakręcać, m sprawdzał ale nic z tego ....chodzi o samą pozytywkę...chętnie odkupię:tak:

Dzień dobry.
My też nie śpimy, musiałam rano wstać żeby Jaśka zarejestrować do przychodni bo idziemy na szczepienie.. Oj znowu będzie płacz i żal... Mam nadzieję, że po szczepieniu nie będzie marudzenia...
Megi na allegro są pozytywki, z przesyłką widziałam za 21zł...

No nic zmykam szykować siebie i małego, później się odezwę.... papa

reklama
Do góry