reklama
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry:-)
megi no to pieknieu mojego tez dziwne zachowania..szczypie drapie lize bije normalnie masakra jakas..dzis mam dla niego zajecia wiec mam nadzieje ze nie bedze mial czasu na takie zachowania.....odstawiam go do konta potem przychodzi przeprasza ale co ztego jak za chwile robi to samo?jak go oduczyc czegos takiego?
kroma to musisz miec wesolo teraz w domku ciokurcze niewyobrazam sobie zebym miala dwoch takich lozbuzow teraz boze swiety co to by sie dzialoale wydaje mi sie ze taka roznica miedzy dziecmi jest najlepsza:-)
jak mnie sasiadka wkurza...jakis czas temu zalozyla sobie nowe drzwi i jak wychodzi do pracy o 5-30 to jak przekreca kluczem to glosno starsnzie i sie zawsze budze....chyba zwroce jej uwage
no nic zmykam na caly dzien:-)dzis szafa wnekowa przyjezdzamilego dnia
megi no to pieknieu mojego tez dziwne zachowania..szczypie drapie lize bije normalnie masakra jakas..dzis mam dla niego zajecia wiec mam nadzieje ze nie bedze mial czasu na takie zachowania.....odstawiam go do konta potem przychodzi przeprasza ale co ztego jak za chwile robi to samo?jak go oduczyc czegos takiego?
kroma to musisz miec wesolo teraz w domku ciokurcze niewyobrazam sobie zebym miala dwoch takich lozbuzow teraz boze swiety co to by sie dzialoale wydaje mi sie ze taka roznica miedzy dziecmi jest najlepsza:-)
jak mnie sasiadka wkurza...jakis czas temu zalozyla sobie nowe drzwi i jak wychodzi do pracy o 5-30 to jak przekreca kluczem to glosno starsnzie i sie zawsze budze....chyba zwroce jej uwage
no nic zmykam na caly dzien:-)dzis szafa wnekowa przyjezdzamilego dnia
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Cześć wszystkim ja już też na nogach...kolejna ładnie przespana noc przez Pawełka, obudziłam go tylko raz ok 3 bo mi z piersi ciekło no i musiał mamie wypróżnić przebrałam go bo osikał nawet body i wszystko...kolejne karmienie było przed 6 więc chyba dobrze...oby tak już zostało
Mam pytanko, nie ma któraś na sprzedaż pozytywki do karuzeli?? kupiłam nie dawno młodemu na allegro karuzelkę do łóżeczka i pozytywka się popsuła coś pękło w niej i nie chce się nakręcać, m sprawdzał ale nic z tego ....chodzi o samą pozytywkę...chętnie odkupię
Mam pytanko, nie ma któraś na sprzedaż pozytywki do karuzeli?? kupiłam nie dawno młodemu na allegro karuzelkę do łóżeczka i pozytywka się popsuła coś pękło w niej i nie chce się nakręcać, m sprawdzał ale nic z tego ....chodzi o samą pozytywkę...chętnie odkupię
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
hallo
megi- mi tez poszly 2 pozytywki;/ sprezynka peka...;/
megi- mi tez poszly 2 pozytywki;/ sprezynka peka...;/
C
ciasteczko
Gość
witam
ja nie mialam karuzelek wiec nie pomoge, u siostry mlody rozbroil karuzelke
ja nie mialam karuzelek wiec nie pomoge, u siostry mlody rozbroil karuzelke
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Dzień dobry.
My też nie śpimy, musiałam rano wstać żeby Jaśka zarejestrować do przychodni bo idziemy na szczepienie.. Oj znowu będzie płacz i żal... Mam nadzieję, że po szczepieniu nie będzie marudzenia...
Megi na allegro są pozytywki, z przesyłką widziałam za 21zł...
No nic zmykam szykować siebie i małego, później się odezwę.... papa
My też nie śpimy, musiałam rano wstać żeby Jaśka zarejestrować do przychodni bo idziemy na szczepienie.. Oj znowu będzie płacz i żal... Mam nadzieję, że po szczepieniu nie będzie marudzenia...
Megi na allegro są pozytywki, z przesyłką widziałam za 21zł...
No nic zmykam szykować siebie i małego, później się odezwę.... papa
C
ciasteczko
Gość
mycha bezbolesnego szczepienia zycze
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej. moja kawa tez mniam mniam.
co do poytywki to nie wiem o co chodzi, bo ja mam na baterie...ale domyslam sie troche
co do poytywki to nie wiem o co chodzi, bo ja mam na baterie...ale domyslam sie troche
reklama
C
ciasteczko
Gość
ja herbate dopijam hehe
a gdzie reszta babeczek? future i jak piesio na dworze nocowala?
a gdzie reszta babeczek? future i jak piesio na dworze nocowala?
Podziel się: