reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Jestem jakby nie było:-p
Mąż kolacyjkę robi, jajecznicę na kiełbasce mniam:-p już pachnie że aż nie mogę się doczekać, młoda wyleguje się w wannie zaraz ją wyjmę bo ona tak lubi siedzieć długo aż woda się nie schłodzi a potem chyrla...Dziś znów grymasiła, dostała wciry od mojego bo normalnie przeszła samą siebie jak nie buszowała mi w naczyniach i zbiła mi porcelanową miseczkę to potem obiadu nie chciała jeść tylko cały dzień praktycznie na placku murzynku...a potem "nie mogę kupy zrobić i wyk":wściekła/y: to znów małego mi wybudzała...niech już idzie spać co święty spokój będzie, mały za to bardzo grzeczny cały dzień co mnie cieszy zero płaczu a w nocy obudził mi się tylko raz o 4 mam nadzieję że dzisiaj też będzie ładnie spał:tak: to tyle na razie....

reklama
megi widze ze mloda dalej zazdrosna i nie wie jak sie wyrzyc, mnie mloda doprowadza do szewskiej pasji zwlaszcza wieczorami jest meczaca:confused2: i wiecznie byc cos mlocila i juz taka baba sie robi ze musze pilnowac co je
blond dzwonilas tam?

tak dzwonilam. kazali mi przyjsc na konsultacje samej bez dziecka. sa codziennie chyba o roznych godzinach z tego co w necie wyczytalam. ona mi tylko o dzisijszych powiedziala ale nie mialam co z malym zrobic od 17-18 wiec nie pojechalam. jutro jak zdaze po ginekologu to pojade bo niby 10-11 jutro.a najgorsze ze w necie sa 3 adresy. czeresniowa 2, 3 i 15. 3 rozne budynki:/i wez tu czlowieku badz madry...na miescu sie dowiem pewnie.kazala mi wziac ksiazeczke zdrowia malego ta z porodem itp i ta babka zadecyduje co dalej, czy wogole cos a jak tak do czy lekarz, pedagog czy psycholog.dzieki ciacho za info:)
Megi moj tez nieznosny ale tylko na wieczor dzisiaj. teraz sie drze ze nie idzie sie kapac bo chce bajki ogladac i nie moze sie rozebrac bo... nie moze ;)no a teraz mu "dedenki nie działają"(czyli spodni nie moze sciagnac)

Ostatnia edycja:
blond to wszystko jest w jednym budynku tu gdzie internat jest a wchodzi ze do niego tak zawinkal czyli od tylu, tam jest parking
nie ma za co wazne zeby ci cos doradzili

blondi- bo po koperku dziecko może mieć luźne stolce i do tych herbatek w granulatach dodają sztuczne barwniki, mi dużo mówi mój pediatra albo taka fajna położna, muszą się znać, a można dziecku dać słabo zaparzoną herbatkę zamiast tej koperkowej w granulatach, i posłodzić lekko glukozą.

Megi- przejdzie jej, moja to samo robiła i mnie wnerwiała, teraz jak oboje biegają to mi to nie przeszkadza, bo młody mało śpi, więc nie ma kogo starsza obudzić, a w nocy też śpią ładnie, w sumie Arek budzi się maksymalnie 2 razy. A co do grzeczności to Arek jak był mały to też ciągle spał i był taki grzeczniutki, no ale się skończyło i też niezłe z niego ziółko jest.

Future- to pod choinkę zestaw do sprzątania dla Helusi jak jej taką radość to sprawia.

jak juz Kroma zaczela to ja kontynuuje:)
default.jpeg
tak a propos swiat, Helenki i sprzatania:-D

blondi- ja bym chciała ale tylko z mopem na nogach, bo moje już nie raczkują, ale dla tych co zaczynają to dobry pomysł.
Future- a tabletki nie pomagają? Mi też jest tęskno za zimą, ale oby nie za długo była.

reklama
Do góry