reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
lavrunia- zdrówka dla wasz szczególne, oby was już te choróbska przestały męczyć.

Megi- ja miałam taką pozytywkę i wyrzuciłam tak mi się wydaje, jakbym wiedziała że ją ktoś potrzebuje to bym ci ją dała, a mam teraz do sprzedania całą karuzelę ale Fisher Price z projektorem bo już dzieciaki ją wysłużyły. Ale z tego co czytam to Lavrunia ma dla ciebie tanio więc bierz bo ta moja to prawie 200 zł kosztuje nowa, a ja ją kupiłam z wystawki za 90 zł plusk jakieś tam koszty.

marzenka- nawet mi nie mów, bo u nas dzieciaki to jak o 6 wstaną i rzucają zabawkami po pokoju to na bank sąsiedzi słyszą, a jak jeżdżą samochodami po domu to musi być hałas. My mamy dzieci w tym samym wieku i Olce taki bunt już mija, czasem jak przesadzi to siedzi w kącie, ale zaraz przeprasza, wieczorem jej palma odbija, czasem się z nią wygłupiam żeby ją zmęczyć i u nas hit to farbki, jak jej dam to cisza jest niesamowita, tylko, że Arek próbuje i nie umie malować i wtedy wszystko jest brudne, też ciastolinę lubi, ale nie mamy teraz i muszę jej kupić. Przejdzie mu na bank, wiem bo ja myślałam, że mojej Oli to nigdy nie przejdzie.

blondi- no niskie, ale ja też miałam niskie na początku.
megi- ja też mojego tak Love, teraz to obydwoje łobuzują na równi i młodą też love.
Future- miłej pracy
Mycha- ja tez byłam na szczepieniu, mój nie płakał, nawet nie wiem czy wiedział, że je miał, a biedny Jasiu jak płakał.
Pr- ja też muszę iść zrobić to samo i mi się nie chce. Miłego rysowania

my dzis mamy przemeblowanie w kuchni, bo mamy nową kuchenke, i trzebabyło odsunąć reszte z powodu mysza, który urzęduje pod lodówką, i robi wszystkie koty w bambuko! i wszystko odłączone i na obiad byly durumy z budki ;)

My dzisiaj na obiadek mamy żurek mniam mniam... ;-)Wojtuś wcina aż mu się "uszy trzęsą" :-p Jaśko marudzi tym razem po szczepieniu :baffled:
Mojego M jeszcze niema, czekam na niego bo otworzyli drugą biedronkę u Nas i chciałam jechać bo są fajne promocje....

prosze Frucia by pozbieral zabawki z ziemi...
on, ze NIE i dalej skacze po kanapie...
no dobra mowie mu, niedlugo Mikolaj chodzic bedzie prezenty bedzie erozdawal a Ty nic nie dostaniesz bo niegrzeczy jestes...
chwile trwalo zanim strawil co powiedzialam, noooo ze 20 min...
przyszedl do mnie i sie rozryczal ze on chce prezenty.
No dobra jak zrobisz o coi prosilam i posprzatasz to Mikolaj to tez doceni i pewnie da i Tobie prezent.
I wiecie co.... Rozryczal sie jeszcze bardziej az mi Miśke przestraszyl. Pogonilam go do pokoju i mial wrocic jak by mu przeszlo....
po 5 min cisza w pokoju, wchodze a on spi na dywanie :-D
Przykrylam bidulka koldra .... ciekawe do kiedy pospi.... pewnie do rana jak wczoraj...
ale zabawki czekaja na niego az posprzata. Nie odpuszcze ;-)

Katgen aaa ffffeeeeee zupa :sorry:
Future myszka zlapana?
Kroma, Mycha, PR, ciacho hello :rofl2:

wlasnie mloda oderbalam z zabawki andrzejkowej
a starszej dzisiaj dziewczeta z dwoch klas skladalo zyczenia urdzinowe, mile takie cos:-)

reklama
Do góry