reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
blond z kolorami badz spokojna, moj mlody do dzis myli niebieski z bialym :sorry: i dopiero od ok pol roku co wogole sie nie wscieka jak go pytam "jaki to kolor" :sorry: Ogolnie moj synek to flegmatyk, pol godz buta jednego ubiera... ale jak mu sie wlaczy bieganie to tez jakby adhd mial :sorry: dzieci poprostu musza sie wybiegac... wyszalec.... Jak moj nie chodzi do przedszkola to pol dnia potrafi biegac po pokojach...

larvunia ale ty chyba rafala nie widzialas tzn. nie slucha sie jak sie jego ocos prosi albo robi na zlosc :sorry:
bo musi byc tak jak on chce,sama nie wiem ciezko ocienic a widzialam kilka jego scen:sorry::eek:

LArvunia tyle ze mlody na pytranie jaki to kolor, albo ktory mis jest np czerwony odpowiada bylem z babcia na dworze, albo jadlem parowke....jakby kompletnie nie rozumiel co sie mowi do niego.i to jest u niego norma.czasami uda mu sie skupic przez chwile i np pokazuje mu czerwona kredke i mowie znajdz taka sama a ma 3 przed soba :czerwona niebieska i zolta, to daje niebieska, albo zolta . ogolnie sprawia wrazenie jakby to bylo wszystko jedno.a co do akcji rafala to ciacho ma racje bo kiedys jak jeszcze byl maly to kazdy to tlumaczyl ze jest bardziej ruch,liwy ale to w sumie normalne, ze musi sie wylatac. ale minelo juz troche czasu i kazdy zaczal do tego inaczej pochodzic.bo gdzie nie jestesmy , nawet w domu to rafal odbiega od normy zachowaniem.wszedzie opierdziel za niego zbieram, zlobek, przedszkole sklep...

ja zaraz uciekam do diagnostyki po wyniki i po telefon. musze numer zmienic bo dostal sie w niepowolane rece. a na szczescie juz moge zmienic.

Witam się z kawką, dziś z Młodą pospałyśmy do 10 ;) wow

U nas już krosty powoli zazychają, jeszcze zanim odpadną to pewnie potrwa..
Larvunia a jak u Was?

Miłego dnia,

ciacho no nie widzialam go... i moj Fruciu raczej robi co sie mu powie.. ma humorki, ale pojeczy posteka i zrobi ;-) Ogolnie nie powinnam na moje dziecko nazekac :sorry: Boje sie o Misiule za to... ta to jęczałka strraszna juz jest a co to bedzie pozniej :eek:

Blond to przejdz sie do lekarza, nic nie zaszkodzi a moze Wam pomoc... ja nie wiem co doradzic, nie mialam takiego problemu....najlepiej lekarz odpowiednio dobrany zaradzi lepiej niz my tu...

Katgen a powiem Ci ze pare ma nowych kropek... na nogach mu weszlo... ale malo. I te co juz byly zaczynaja zasychac... Mlody juz sie przyzywyczail w koncu do smarowania bo "wojna" byla zawsze... Ile on sie nagadal ze juz niechce , ze bedzie juz grzeczny i ze mam cos zrobic zeby kropek nie bylo... bidulek moj, Teraz w koncu cierpliwie czeka az go wysmaruje... no nie ma wyjscia..

Ostatnia edycja:
U nas też był problem na początku ze smarowaniem. Teraz już podchodzi do tego inaczej, że musi i tak i jakoś stoi grzecznie.

Gorączki u Was nie było? Kurde moja coś kaszle dzisiaj.

Mam wrażenie, że mamy za suche powietrze w domu.

Macie jakieś nawilżacze? Ja na noc staram się wieszać na kaloryfery coś mokrego, jakiś ręcznik itp.
Ale nei wiem czy to coś daje, Macie jakieś pomysły?

Larvunia odezwij sie na gg
:cool:

reklama
Do góry