reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej dziewczyny
wlasnie mloda ze szkoly odebralam
co tam u was kobity? befatka jak sie czujecie?
future a zle widzisz? ja mam na jedno oko -0,5 a na drugie 0, od kilkunastu lat tak mam

reklama
Aaa Kasia wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-):-)

no u nas sie rozpadalo troszke :tak:
i czekam na mame bo wpadnie po pracy przypilnowac mi dzieciaki jak pojade do rest.:tak:

witam ponownie
hehe tutaj czy weekend czy nie ogolnie pustkami swieci:eek: ja jutro zabieram sie za ciasta na niedziele na urodziny starszej,
pozniej ide do kolezanki na pogaduchy i kawe mloda pobawi sie z kolega

Hello
Ciasteczko-dziekuje ja juz lepiej ale mysi cieknie z noska i znowu zaczyna kaszlec.tylko sie pochlastac
Katarzynkom-wszstkiego najlepszego
Ja nie mam jeszcze obiadu wiec pedze do garow
Milego wieczorku

hello:-)
katgen wszytskiego naj naj:-)
larvunia ty robisz te worki sako?ile sobie bierzesz ?
ja niedawno wrocilam do domku,od rana malowalam sypialnie jeszcze jutro trzeba bedzie poprawic bo ciemno juz i nie widze czy jest dobrze...i pewnie jutro juz sprzatanko w koncu bedzie sypialni:-D:-Dmoj mnie dzis pocieszyl bo mowi ze w niedziele musi panele powyrzucac tak zeby na poniedzialek mogli juz kafelki klasc :-D:-Da to znaczy ze na dniach skonczy sie remont kuchni:-):-)w koncu:-)bo juz mam dosc tego syfu
katgen widze ze ospa u was..moze to i lepie ze teraz niz pozniej bo wydaje mi sie ze gdyby iza byla starsza tym trudniej by bylo ja upilnowac zeby se nie drapala..ale w sumie to niewiem co juz jest lepsze..pewnie dla was to trudne...ciekawa jestem kiedy moj bedzie mial ospe:eek::eek:
Madzia i jak tam restauracja?
Larvunia a ty gdzie dzis?u lekarza na kontroli?

reklama
wrocilam wrocilam...
no jak .. ospa no co ;p
mlody jakos lekko puki co ja przechodzi, ale to poczatek wiec wszystko moze sie zmienic
nie ma goraczki, wysypka znosnie mala, nie drapie... nie marudzi ;-)
czym smarujesz mloda na te kropki?

marzenko bede robic, ale mam pod zamowienie puki co dwie chusteczki takie specjalne... dzis niebawem zaczne je robic...
pufki sako zrobie jak skoncze chusteczki... najpierw dla siebie jedna zrobie sako, bo tez taka bym chciala ;p

Ostatnia edycja:
Do góry