reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobry wieczor moje panie :-)

wrocilam wiec tak restauracja w miare ok ale to nie jest dalej to co ja szukam :-D
choc wlascicielka w porzadku,mila, ogolnie wrazenia dobre..
lokal nie duzy ale komunie tam robia takze by sie pomiescili wszyscy :tak:
mam jeszcze jedna do obejrzenia i wtedy wybiore ktoras z tych dwoch :tak:

larvunia a jednak dopadlo marcelka,ale dobrze ze nie ma goraczki itp...bedziecie mieli juz za soba :tak:

Marzenka fajnie ze macie juz prawie gotowa sypialnie,oj jak mi sie marzy sypialnia haha moze kiedys bede miala :baffled:

ciekawe jak megi z mycha czy juz dojechali do domu..

Befatka co tam u was?..jak mala w przedszkolu?..

Uciekam do wanny milego wieczorku:happy:

reklama
no hej.
ciacho wlasnie czasem mi sie zamazuje obraz, albo ak czytam n uty na pięciolinii to mi nutki przeskakują jak robaczki.
ale lekarz powiedzial, ze wszystko dobrze, nie ma zadnych zmian, ze mozliwe, ze to ze zmęczenia. przepisał mi tylko kropelki, ale nawet ich nie kupilam. która mam nie jest zmęczona ?? haha mojemu też się od roku nie pogorszyła wada wiec... spoko, jestesmy bez wydatków na szczęscie.

mała wlasnie zanęła.
cud nie dziecko.

ale mi wlasnie poszla krew z nosa wrrrrrrr

future moze oslabiona jestes dlatego ci krew z nosa leci.....
larvunia no to pieknie..u ciebie tez nawet przerwy w chorobach nie ma:eek::eek:i pomyslec ze moze tez mnie o czeka jak moj pojdzie do przedszkola no ale niekoniecznie..wszystko wyjdzie wpraniu:eek::eek:
larvunia a co ci sie stalo ze zaczelas szyc?:-D:-Dmoze to bedzie twoj biznes na dlugie lata:-)chcialabys?
madzia kochana najwazniejsze ze babka nie pali tak ja poprzednia...nie ma co wybrzydzac bo tak to nigdy nic nie znajdziesz co nie...mam nadzieje ze uda ci sie wybrac z tych dwoch..a to restauracje co polki prowadza?
no tak fajnie ze jutro bede miec juz sypialnie i mam nadzieje ze jutro juz tam bedziemy spac bo poki co od miesiaca prawie na podlodze na materacu niby fajnie pieknie ale jakos zle mi sie spi:eek:no i w koncu skonczy sie ten syf z ciuchami bo niewiem gdzie co mam:-)

Dziewczyny ratujcie... Młody mi sie zablokował i kupki nie chce zrobic już 3 dzień
:eek: mówi że go dupcia boli i że się boi... Je jabłka zero czekolady więc niemożliwe żeby to zaparcie było... Jak się rozbierze żeby zrobic siku to jak sobie bączka puści to już nie chce siku bo się boi że kupka też będzie:baffled: nie wiem jak mu pomóc

LARVUNIU, KATGEN współczuje ospy... Chociaż powiem wam że chciałabym żeby przeszedł ospe tak w wieku 5-6lat... Jeszcze nie będzie chodził do szkoły więc nie opuści, a będzie już w miare kumaty... Kiedyś normą było wystawianie dzieci w wieku przedszkolnym do dzieci z ospą żeby załapały i przeszły... Ja przeszłam jako maluch a ze mną i moją siostrą mój tata... Strasznie to zniósł... My nie aż tak bardzo... Mój M też nie miał ospy więc mu współczuje

KATGEN wszystkiego naj Katarzyno :tak:.

MADZIA pwiem ci że nasz kucharz weselny też nie robi dobrego wrażenia... też pali papierosa za papierosem, zachowuje się jakby wszystko wiedział najlepiej w kuchni ale jemu akurat nie można nic zarzucic, tyle imprez co zrobił w rodzinie M i nigdy żadnej wtopy, jest dobry w tym co robi więc dlaczego ma tego nie okazywac, pewnośc siebie jest dobra... Pozatym dzięki niemu uniknęliśmy wielu błedów na weselu...

FUTURE ja się bałam chodzika... Kacper zaczął chodzic jak miał 14mieś, jego 2tyg starszy kolega rwał się wiele szybciej do chodzenia więc dali mu chodzik... Zaczął chodzic w wieku 18mieś... Nie miał wycwiczonej równowagi i bez chodzika nie chciał ruszyc...
Wiem że nie zawsze tak jest, nie chodzi o to że cię neguje, czy strasze ale jestem taka że jak znam jakiś przypadek na tak lub nie to go podaje by miec czyste sumienie

LARVUŚ ja też się piesze na taką pufe... Już w ciąży w szkole rodzenia taką wypróbowałam... To była ulga dla mjego kręgosłupa...

Więcej nie nadrobie bo troszke mnie nie było i nie nadgonie... Chociaż dzissiaj mały jakiś spokojny... Mam nadzieje że to nie jakieś choróbsko bo u niego taki spokój to jest rzadko spotykany.... W pokoju nawet porządek... Może g brzuch boli... Kurcze co mam zrobic...

o jejku kasia nie wiem jak ci pomoc. dal malemu rano wody przegotowanej z pol szklanki na czczo. ale obawiam się, ze tam już jest korek i się boi, bo pewnie go boli... współczuję. mam nadzieję, ze da radę.

moja dalej spi, a my pijemy tequille ihaaaaaaa

KasiaF daj mu czopek... niech sie nie meczy... Moze siedzial na zimnym ?? Kiedys sie na to mowiono ze "wilka dostales". Bolala dupka w tedy... przeziebienie krwi to jest.... chyba. Idzcie do lekarza jak mlodemu nic nie pomoze...

marzenko nie zarabiam kokosow, ale sie kreci powoli no nie powiem, dzieki temu mam na prezent dla meza pod choinke ;-)
A zeby to byl moj interes...hmmm... jako glowne zrodlo dochodu to nie wiem czy bym zdolala wyrabuac dzienna dawke szyciakow zeby miec minimum te tysiac zl ;p Sama robie szyciaka od ok 20.00 do 1.00 w nocy tj. ok 4-5 godzin dziennie z przerwami, no wiecie jak to w domu... Jednego szyciaka robie dzien lub dwa... nie jest to az tak dochodowe... ale moze z czasem sie cos zmieni... dzieci do przedszkola pojda i bede miala 8h dziennie na szycie ;-) wiecej zyskow pozniej... no zobaczymy, puki co lubie to :-) i bede szyc :-) a wogole czy bedzie na to az taki zbyt?? Puki co szukam tego "czegos"... bo puki co nie maskotki a poduszki schodza mi, dwa przeciagi... Zobaczymy moze pufki bada ewziecie mialy ;-)

Katgen jak Izulka?
Future z kad u Ciebie ta krew z nosa?? :szok:

dzien dobry:-)
dzi sobie dluzej pospalismy,jak fajnie nigdzie sie spieszyc nie musze...bo nikt mi od rana nie bedzie przychodzil robic remontu uf jak milo:-D:-D
larvunia najwazniejsze ze cos sie tam kreci moze z czasem sie bardziej rozkreci:-)mysle ze te woorki sako napewno nie jeden ci pojdzie...ja sama sie zastanawiam ale gdzie ja to trzymac bede:-):-)dawid lubi na tym no i ja tez bo u madziareny wyprobowalismy:-)
kasia mam podobny problem tyle ze moj to robi w gatki...niewiem co sie znim dzieje....ostatnio w ciagu dnia zmienilam mu majtki az 6 razy nie wola....niewiem co sie dzieje.....chowa sie i robi....najgorsze jest to ze ledwo mu zmienie majtki a on juz robi:wściekła/y::wściekła/y:
niewiem jak tobie pomoc..ale skad sie u niego to wzielo?niech pije wiecej wody..ja tez musze zrezygnowac z sokow i wszelkich napojow slodkich bo jakos wczesniej nie mial problemow..ale widze ze od wczoraj jest poprawa :-)
dobra kochaniutkie zabieram sie za sprzatanie pokoju..ciekawa jestem ile mi to zejdzie....................a i okno musze umyc

witam
wstalam po 8:eek: jak my pozno do domu zladowalysmy prawie noc byla:-D ale milo tak posiedziec i nigdzie sie nie spieszyc
kasia wspolczuje i jak dzisiaj z mlodym?
larvunia fajnie ze jakas kasa wpadnie

reklama
Do góry