reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ale mam lenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y: kto za mnie posprzata, kto chetny?

ja juz mam posprzatane,zupka ogorkowa sie robi zaraz tez bedzie zrobiona :tak:
i spadamy do miasta i do restauracji ostatniej :tak:...

brat siedzi u mnie,spal u nas bo w domu sie nudzi bo neta jeszcze nie maja i tv maja niemieckie i nie ma co ogladac tam haha to u siostry siedzi :-D

madzia ja wczoraj sprzatalam ale dzisiaj znowu musze odkurzyc:growl: psie klaki:wściekła/y:
poza tym chyba bedziemy miec popoludniu gosci wiec musze sie sprezyc tak raz dwa i miec spokoj
uciekam bo to juz 10:eek:
milego dnia zycze

wlasnie sie dowiedzialam ze moj sobie na 20.00 gosci sprosil... :confused2: i beda spac u nas... nic bym nie miala do tego, ale ja ich nie znam :confused2:
madzia z internetu biore pomysly :-D

madzia ja wczoraj sprzatalam ale dzisiaj znowu musze odkurzyc:growl: psie klaki:wściekła/y:
poza tym chyba bedziemy miec popoludniu gosci wiec musze sie sprezyc tak raz dwa i miec spokoj
uciekam bo to juz 10:eek:
milego dnia zycze

no to pewnie cos dobrego upieczesz znowu :-)
ja odkurzam tez codziennie :tak: bo po katach pelno kurzu ciagle lezy zwariowac od tego mozna wiecznie sie sprzata a i tak syf :tak:

Larvunia to ciekawy wieczor wam sie zapowiada,ale ja to bym sie wkurzyla na chlopa jak by mi bez zapowiedzi kogos na noc zaprosil...i to jeszcze obcych mi ludzi..nie lubie takiego czegos..

No nic tez uciekam szykowac dzieciaki milej soboty :-)

hello
my tez dzisiaj pospalismy troche duzej, ale juz obskoczylismy biedronke i trzeba sie wziac za sprzatanie...
KAsia jak mlody?mi jak sie rafal tak zatka to kubusia wypija i od razu na nocnik leci chociaz niby marchew ma odwrotne dzialanie no ale na mojego tylko to dziala...
co do chodzika to rafa jakis czas byl w chodziku i zaczal chodzic na roczek, mojehgo brata synek tez chodzil chociaz sie zapierali ze nie bedzie bo lenistwo i zaczal chodzic na 10 miesiecy.nie ma reguly. mlody byl w nim z pol godziny dziennie i nic mu sie nie stalo, ortopeda powiedzial na badaniu ze wszystko ok.basenu nie mam w domu ani schodow zeby spadl z chodzikiem i sie zabil wiec ja nic nie mam do tego.
w sumie to wolalam mlodego wsadzic w chodzik i zrobic spokojnie obiad niz wylac mu cos na glowe jak bedzie mnie za nogi ciagnal i wyl ze chc na rece...
LArvunia to Cie maz zaskoczyl....nie ma co...ale moze fajni beda:)
Ciacho do roboty!!!:)bo jak ja Ci posprzatam to bedziesz miala dwa razy tyle pracy :p
MAgda Ty to chyba massz motorek w d... pie:p

madzia a wiesz ze niechce mi sie piec:eek: :-p:sorry:
na jutro musze zrobic tort i ciasto ale tez mi sie nie chce:eek:
larvunia no tak niebardzo ze beda nocowac co innego ktos wpadnie i wypadnie
blond dzieki za checi ale chyba jednak sama sobie posprzatam:-D

reklama
Bry dzień!

Dajcie jakiś pomysł na obiad.....PLIS bo już nie wiem co wymyślać. (mam pierś, schab albo polędwicę)
:no:

Do góry