reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry a co tu tak pusto z rana??...
ja juz mloda odebralam zadowolona wrocila :-)
teraz pranko sie kreci a pozniej na zakupy musze wyskoczyc :tak:

Takze milego dnia !!

reklama
witam
a co cisza nikgo nie ma:baffled::eek:?
future ja nie neguje tego ze twoja mala w chodziku moje poprostu nie mialay takiej potrzeby a
przeciez ty jestes mama i wiesz co Twoje dziecki juz potrafi a czego nie:-) i to prawda ze kiedys inaczej sie karmilo a teraz inaczej a wynika to z wiekszej wiedzy i jedzeniu itp. starsza tez jadla krowie mleko do 8 miesiaca jak przestalam cyckiem karmic i nic jej nigdy nie bylo

madzia nie uciekaj, fajnie ze mloda zadowolona

jestem jeszcze chwile czekam az pralka skonczy :tak:
co dzis ciacho porabiasz co gotujesz?..

mloda zadowolona bo wieczorem chodzili po dworze z latarkami szukali duchow :-D
i po piwnicach haha...

ochlodzilo sie dzis u nas wiaterek zawiewa ale slonko wychodzi :happy:

madzia o to miala wieczor pelen wrazen:-)
u nas rano mgla, przymrozek byl ale teraz piekne slonce
ja rano bylam w urzedzie trzeba bylo pismo zlozyc, od wszystkiego podaek ciagna:baffled::-D z centrum do domu na nogach wrocilam
a co na obiad nie wiem, moze nalesniki bo to piatek albo ... nie wiem

madzia o to miala wieczor pelen wrazen:-)
u nas rano mgla, przymrozek byl ale teraz piekne slonce
ja rano bylam w urzedzie trzeba bylo pismo zlozyc, od wszystkiego podaek ciagna:baffled::-D z centrum do domu na nogach wrocilam
a co na obiad nie wiem, moze nalesniki bo to piatek albo ... nie wiem

ja zrobie pyzy na pare ze sosem spagetti :tak:
co mozna zrobic ze schabu?..oprocz kotletow..cos w sosie masz jakis dobry przepis?:baffled:

Witam z rana,

Katarzynom najlepszego z okazji imienin!! ;)

U nas ciężka nocka znowu. Tym razem swędzenie, kręcenie się itp. MASAKRA.

No ale już zaczynają "schnąć" te krostki.

Ja dziś na obiad ruskie pierogi robię. ;) Komu komu??

net mi zaszwankowal:baffled: ale za to odkurzylam i dywan z kalkow wyczyscilam:-)
madzia my bardzo malo schabu jemy, nie mam przepisu, nieraz tylko tak dusze w przyprawach takie medaliony zamiast typowych kotletow
katgen wszystkiego naj solenizantko:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej. mała zasnela. to jej pora.
katgen wracajcie do zdrowia

larvunia, jesli moja cos zlapie, to jasne, ze nie od Ciebie, tylko ode mnie. znaczy z przedszkola

dzis jade na 16 do okulisty, ze sobą, moje ierwsze w zyciu badanie oczu. zobaczymy co mi powie ;)

Do góry