reklama
C
ciasteczko
Gość
dla mnie wsumie wystroj jak wystroj na komunie i tak zaklada sie bale obrusy biale narzuty na krzesla, kwiaty itp. mi tam osobiscie nie wiem czy by przeszkadzalo, najwazniejsze zeby jedznie bylo dobre ale jak kobita dziwna to niebardzo to lepiej chyba gdzie indziej
Befatka fajnie masz, moja to 5 minut pomaluje i już jej się nudzi....
Śpi już Królewna Moja, Boziu jak ona wygląda strasznie. Normalnie aż się serce kraje jak ją widzę w tych ranach, bo już kulminacyjny moment, krosty urosły i zaczynają co niektóre pękać. masakra.
Wykąpałam ją w tym nadmanganianie potasu, spłukałam włoski bo w glowie też ma te krosty i śpi Bidulka. Znowu miała ponad 38st.
Idę się kąpać i spać. Mam dość.
Śpi już Królewna Moja, Boziu jak ona wygląda strasznie. Normalnie aż się serce kraje jak ją widzę w tych ranach, bo już kulminacyjny moment, krosty urosły i zaczynają co niektóre pękać. masakra.
Wykąpałam ją w tym nadmanganianie potasu, spłukałam włoski bo w glowie też ma te krosty i śpi Bidulka. Znowu miała ponad 38st.
Idę się kąpać i spać. Mam dość.
Befatka1982
Entuzjast(k)a
No patrz a ja myslalam ze nie mozna dzieci kapac jak maja ospe
kroma
Fanka BB :)
Katgen- ja mam to codziennie, malowanie, śpiewanie, tańczenie, budowanie i w kółko, czasem bieganie. Oszaleć idzie czasem. I mnie nogi bolą teraz wiem od czego. Zdrówka dla Izy, a drapie się?
Lavrunia- z katarem jest różnie, ja mam czasem cieknący czasem ciągnący się, jak ciągnie się to nie smaram, a jak lesisty to leci mi, że chusteczki nie nadążają. A super wieści na zamkniętym.
Befatka- ta masa to ciekawy pomysł, tylko u nas by było zjedzone przez Arka.
Mycha- poprawy humorku
Madzia- szukaj, może się coś trafi fajnego, a jak Gesslerowa to bym brała, może dobrze gotować.
Młoda na kiblu siedzi, znowu miała prawie w majtach kupę, na ostatnią chwilę ją ubiegłam.
Lavrunia- z katarem jest różnie, ja mam czasem cieknący czasem ciągnący się, jak ciągnie się to nie smaram, a jak lesisty to leci mi, że chusteczki nie nadążają. A super wieści na zamkniętym.
Befatka- ta masa to ciekawy pomysł, tylko u nas by było zjedzone przez Arka.
Mycha- poprawy humorku
Madzia- szukaj, może się coś trafi fajnego, a jak Gesslerowa to bym brała, może dobrze gotować.
Młoda na kiblu siedzi, znowu miała prawie w majtach kupę, na ostatnią chwilę ją ubiegłam.
ponoc kiedys zabraniano kapieli w czasie ospy, ale czasy sie zmieniaja i to zmienili ;p ponoc juz wlasneimozna w tym fioletowym czyms ;p
ale na dwor dalej nie pozwalaja wychodzic.... Katgen wspolczuje WAM!
madzia oj to Ci corcia pierwszy raz poza domem spi?? :-)
ale na dwor dalej nie pozwalaja wychodzic.... Katgen wspolczuje WAM!
madzia oj to Ci corcia pierwszy raz poza domem spi?? :-)
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
befatka dzieki, mała spoko. po katarze nie ma sladu, czasem jakis gil zielony wyskoczy. wesoła jest i normalnie perszing. w chodziuku zapierniza i sciąga wszystko, a na czworaka dobiera się do gniazdek... tez jestem zalatana za nią już. nie mam na nic czasu. w domu syfilis, ale szybko się meczy, wiec mam spokoj, bo wiecej spi
Kiedyś mówili, żeby nie kąpać ale ja w 1 dzień ją tylko obmyłam, a wczoraj i dziś szybciutką kąpiel jej zrobiłam w tym nadmanganianie. Bo nie dość, że to przecież sto milionów bakterii to dziecko się poci przy gorączce i w ogóle każda z nas odczuwa jakąś ulgę po kąpieli przy chorobie to nie wyobrażam sobie nie wiem tydzień nie kąpać dziecka. Tym bardziej smarowanego jakimś (jak gips ) białym czymś.
Ja na jutro z rozrywek wymyśliłam lepienie pierogów. Może a nóż dłużej niż godzinę nam zejdzie
Ja na jutro z rozrywek wymyśliłam lepienie pierogów. Może a nóż dłużej niż godzinę nam zejdzie
reklama
kazde dziecko inne
ja w chodzik bym nie wsadzala dzieci, no ale kazdy robi co uwaza. Dostawalam za friko chodzik, ale nie wzielam.... Niech sie sama Misiula uczy na nogach lazic ;-)
pierogi Katgen... ja poprosze 5 sztuk :-)
edit:
wiecie co.....u Frucia zauwazylam kropeczki.... blade male malo ale wszedzie.... OSPA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja w chodzik bym nie wsadzala dzieci, no ale kazdy robi co uwaza. Dostawalam za friko chodzik, ale nie wzielam.... Niech sie sama Misiula uczy na nogach lazic ;-)
pierogi Katgen... ja poprosze 5 sztuk :-)
edit:
wiecie co.....u Frucia zauwazylam kropeczki.... blade male malo ale wszedzie.... OSPA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Podziel się: