reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heh u mnie mloda zje 1 na 2 dni czesciej od niej mlody wciaga serki....
Ja tez bym, poszla gdzies do kolezanki hih ale tak jak mowisz czasu niet... milej kawki i pogawedki;]

reklama
Witajcie
siadlam sobie wlasnie na spokojnie,bo z rana bylam na miescie,
:-)

dzis u nas cieplutko 10 st fajnie.
:tak:
Na 16 jade do restauracji omowic menu i zobaczyc wsio
A dzis o 19 zawozimy Hanie do szkoly dzis maja spanie w szkole hehe
smile.gif

i jutro po 8 odbior dzieci,musze jeszcze jajka ugotowac dla niej bo kazdy cos przynosi na jutrzejsze sniadanie
smile.gif

ciacho udanych ploteczek

Pr fajnie ze dzieciaczki maja sie lepiej
:-)

Kasia jak tam Izulka ??
:baffled:

to na tyle uciekam bo za godz znow wychodze a trzeba naczynia pomyc po obiedzie.:tak:

Dzięki, Izka lepiej. Ale marudna strasznie. No nie ma się co dziwić. Na łeb ja już dostaję w domu a co dopiero ona.
Ale fajnie, że Hania śpi w szkole, niezłe przeżycie.

Milego popołudnia dla wszystkich!

Kurde jakie te dni są długie.

Bajka, przerwa, malowanie, bajka, przerwa, rysowanie, bajka przerwa wycinanie, tańczenie, śpiewanie, czytanie a dopiero 16.

Powietrza mi normalnie brak.

Idę w chińczyka na kurniku pograć.

Cześć Wam :tak:
My dzisiaj jak jakoś koło 10.30 wyruszyliśmy to po 15 jakoś byliśmy w domu, nogi Mi w tyłek normalnie wchodzą :tak: a spanie Mnie tak muli że szok :szok: nic Mi się nie chce... Jutro już do domku, w drodze powrotnej jeszcze co nieco zaliczymy a potem prosto do domku... :tak:

Nic Mi się pisać nie chce , jakoś weny brak...

Zdrówka dla chorych!! buźki

Hejka
Larvinia-u mnie najczesciej wyglada to tak katar omija nos, wszystko scieka mi po gardle ,mam wtedy bolace grdlo i mokry kaszel.
Musze mocno ze tak sie wyraze smarknac zeby cos z nosa wylecialo

Madzia-ale dzieciaki musze miec radoche spiac w szkole.
Cicho to bedziesz chrumnkac po nabile co?Jak dobrze pamietam masz alergie
Future -co tam u Was jak Helcia?
Ktgen-buziaki dla Izy ,ja wczoraj zrobilam malej mse solna zabarwilam na zielono barwnikem sporzywczm i mialam chociaz 2h spokoju :-D:-Da kolejne 2 malowala farbami dzis gra na Cbeebies nie mam sily

reklama
wlasnie do domu zawitalam super pogawedka:-)
befatka dokladnei chrumkam po nabiale ale zamilowanie do niego silniejsze:sorry::-D
madzia a to super hania ma

Do góry