reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dziewczyny nie wiem o czym mowicie z tym lezeniem:sorry::sorry:
larvunia niedobrze ze mlodej dalej tam swiszcze:-( zdrowka
bylam na zakupach obkupilam nas w jogurty i takie mleczne rzeczy :-D:-D

reklama
tzn na codzien nie,... z rana najgorzej. Podam leki, ubiore, zrobie inhalacje, oklepie plecki i charczenie znika.... i w poludnie tez wraca, inhaluje, oklepuje i charczenie znika ..i wieczorem tez...

Asia- a widzisz jak przyjdzie leń to nie ma bata.
Amelka juz prawie ok. w sumie to nieraz zakaszle i troche kataru o niebo lepiej od tego jak ja widzialas... A Janek tez juz prawie ok jeszcze swiszcze troche i osmarany ale najwazniejsze ze temp juz nie maja, ja tez dalej chodze i smaram i chyrlam no coz ale nie mam czasu na chorowanie;/

Ostatnia edycja:
larvunia widocznie katar jej jeszcze gdzies tam splynie i zalaga a po tym wszystkim co robisz pozbywa sie go
pr to widac poprawa jest oby szybko sie skonczyly te choroby

ciacho no wlasnie to dziwne bo frida probuje scoiagac i nic nie wyciagam jej, ona wogole nie ma kataru., wiec z kad jej splywa? Na poczatku costam z rana jej wyciagalam ale tylko z rana a od paru dni jej nic nie wyciagam z noska.

moja zasnela uuuffff , mam 15 min na sniadanko ;-)

nikomu pisac sie nie chce;-):-D ja polatalam na miotle i idziemy z wizyta do kolezanki, dzieciaki sie pobawia a ja sobie pogadam i coffee wypije

reklama
pr nie widzialam sie z nia z 2 miesiace, czasu niet a i dziewczyny o roznej porze lekcje koncza wiec
wiecznie nie ma jak
ja dzisiaj jakies zakupy zrobilam ale moje to serki jogurty to moglyb w jeden dzien wszystkie zjesc:errr:

Do góry