reklama
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Czy wiecie, że co 30 dni konieczne jest czyszczenie ekranu komputera od wewnątrz? Wiele osób nie wie lub nie wie jak. Producenci skorzystali z tej ignorancji w celi zwiększenia sprzedaży.
Aby wyczyścić ekran od wewnątrz kliknij w link:
http://www.horness.com/tools/screenclean.swf
Katgen dobre dobre zdrówka dla Izuni.... oby gorączka szybko minęła!
Co do prezentów świątecznych to My też tylko dla dzieci ale co kupimy to jeszcze nie wiem.. Pewnie jakieś zabawki, puzzle itp
My odpoczywamy, oglądamy W11 jeszcze jutro troszkę pozwiedzamy (do Szklarskiej Poręby chcemy jechać) no a w piątek do domku... Wszystko co dobre szybko się kończy a szkoda no ale cóż taka kolej rzeczy
Miłego wieczorku życzę. buziole
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ale żeśćie się rozpisaly...
moja mała coś cienko spi, co chwilę się przebudza. Boże zeby nic ją nie brało znów.
dziś bylam z nią 1,5 h na dworze, spała z godzine, taka fajna, zadowolona wstała. cieplutka byla cała, jeszcze świeże powietrze nikomu nie zaszkodzilo, nie?
mi leb pęka, kaszel męczy...eh....
moj położył się wczesniej bo nie ma też sił. dwa etaty, ciągle ciemno i ponuro...a wogole podobno od niedzieli mam byc zima. mrozy i wiatry, i pizgajewo jak to sie mowi
moja mała coś cienko spi, co chwilę się przebudza. Boże zeby nic ją nie brało znów.
dziś bylam z nią 1,5 h na dworze, spała z godzine, taka fajna, zadowolona wstała. cieplutka byla cała, jeszcze świeże powietrze nikomu nie zaszkodzilo, nie?
mi leb pęka, kaszel męczy...eh....
moj położył się wczesniej bo nie ma też sił. dwa etaty, ciągle ciemno i ponuro...a wogole podobno od niedzieli mam byc zima. mrozy i wiatry, i pizgajewo jak to sie mowi
moja tez sie 15 min temu na cycka obudzila szok normalnie bo zawsze jak zasypia o tej 18,30 to spi mi do ok 3.00 no jak chora to potrafila sie o 1.00 zbudzic czasem... chlopaki od 22.00 spia a ja szyje przeciaga krolika ;p
to w skrocie bo czasu nie mam a spac mi sie zachciewa ;p
to w skrocie bo czasu nie mam a spac mi sie zachciewa ;p
madziarena
Mamusia Amelki
Hej hej !
Misia słodzinka ;*
Mycha, Megi - normalka, zawsze gdzie miło to czas szybko ucieka
Co do prezentów to ja też mam problem bo 8-go grudnia moja maleńka ma 2 latka i cosik tam jej kupić też muszę, no i na święta ... My robimy dzieciakom i rodzicom prezenty ... mam do obkupienia moją dwulatke, 1,5 roczna chrzesnice, 6 letniego chłoopaka i dziewczynkę no i 10 letniego chłopca :/ nie mam zielonego pojęcia co im kupić ... :/ wrrr przez te prezenty można oszaleć ))
Miłego dzionka - lecę pracować.
Misia słodzinka ;*
Mycha, Megi - normalka, zawsze gdzie miło to czas szybko ucieka
Co do prezentów to ja też mam problem bo 8-go grudnia moja maleńka ma 2 latka i cosik tam jej kupić też muszę, no i na święta ... My robimy dzieciakom i rodzicom prezenty ... mam do obkupienia moją dwulatke, 1,5 roczna chrzesnice, 6 letniego chłoopaka i dziewczynkę no i 10 letniego chłopca :/ nie mam zielonego pojęcia co im kupić ... :/ wrrr przez te prezenty można oszaleć ))
Miłego dzionka - lecę pracować.
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
halo
blond_20
Czarownica
halo halo
co tam Ania?w pracy jestes czy w domu?jak dzieci?
LArvunia to Ci Misia niespodzianke zrobila w nocyprzeciag gotowy?
ja zlapalam chyba jakas depreche jesienno - ciazowa.niech mi ktos powie ze nie tytlko ja...wczoraj przelezalam caly dzien na lozku, nie dotknelam pracy inz, nie zrobilam nawet obiadu, nic mi sie nie chce. nie moge sie zmusic.wszysxcy d... truja z ta praca a im bardziej truja tym bardziej mam wyrzuty sumienia ze wolno mi to idzie.i wczoraj wogole nie napisalam nic i jeszcze gorzej sie z tym czuje.no masakra.teraz juz rozumiem anie jakv pisala i jej sie nie chcialo...
co tam Ania?w pracy jestes czy w domu?jak dzieci?
LArvunia to Ci Misia niespodzianke zrobila w nocyprzeciag gotowy?
ja zlapalam chyba jakas depreche jesienno - ciazowa.niech mi ktos powie ze nie tytlko ja...wczoraj przelezalam caly dzien na lozku, nie dotknelam pracy inz, nie zrobilam nawet obiadu, nic mi sie nie chce. nie moge sie zmusic.wszysxcy d... truja z ta praca a im bardziej truja tym bardziej mam wyrzuty sumienia ze wolno mi to idzie.i wczoraj wogole nie napisalam nic i jeszcze gorzej sie z tym czuje.no masakra.teraz juz rozumiem anie jakv pisala i jej sie nie chcialo...
C
ciasteczko
Gość
witam pieknie
larvunia dzieciaki sa nieprzewidywalne;-)blond napiszesz dasz rade wymog jest chyba min iles tam stron wiec dasz rade, tez ze tak powiem pisalam chyba 1,5 miesiaca i do sz-na po materialy musialam jezdzic
madziarena to sporo dzieciaczkow w rodzinie
larvunia dzieciaki sa nieprzewidywalne;-)blond napiszesz dasz rade wymog jest chyba min iles tam stron wiec dasz rade, tez ze tak powiem pisalam chyba 1,5 miesiaca i do sz-na po materialy musialam jezdzic
madziarena to sporo dzieciaczkow w rodzinie
reklama
blond ja w ciazy mialam jak ty.... potrafilam z lozka nie wychodzic....
Fruciu przez pierwsze 3 mies ciazy to sam sie soba zajmowal prawie
tylko ze ja zle ciaze z corcia znosilam przez pierwszy okres ciazy....
glowa do gory, to minie ;-)
szyciak nie skonczony... nie mialam sil... w polowie z nim jestem ;-)
z mloda koniecznie jade jutro do lekarza.... charczy jej ciagla ;( Fruciu juz zdrowy w sumie...
Fruciu przez pierwsze 3 mies ciazy to sam sie soba zajmowal prawie
tylko ze ja zle ciaze z corcia znosilam przez pierwszy okres ciazy....
glowa do gory, to minie ;-)
szyciak nie skonczony... nie mialam sil... w polowie z nim jestem ;-)
z mloda koniecznie jade jutro do lekarza.... charczy jej ciagla ;( Fruciu juz zdrowy w sumie...
Podziel się: