reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia dokladnie my to mamy juz troche te nasze sory wieksze to na lalki za duze:-D
larvunia dlatego mam problem bo chodzi tez o kase gdybm nie miala budzetu ograniczonego to byloby inaczej

reklama
witajcie laski, ja też nie wiem co z prezentami, chyba dla Olki kupię puzzle jak Pr- bo ona układa a te 30 to już umie więc sięgnę po jakiś większy kaliber i też myślałam o 3D, albo o zwykłych 100 elementowych. A dla Arka nie wiem, chyba jakieś drewniane puzzle bo Olce wyrywa i próbuje układać ale rączka nie ta i nie idzie mu. Najgorzej, że babcie się pytają co dla nich, i jeszcze myślę, żeby może klocki kupiły. Co do starszych to my robimy dla bliskich tylko, ale też bez szaleństw. Gdyby więcej kasy było to tak jak mówi ciasteczko można by było poszaleć.L

Lavrunia- urocza
Madzia-
też macie okazje jedna za drugą, urodziny po miesiącu od gwiazdki, my mieliśmy tez nie dawno Arka urodziny. Dostał prezenty i w sumie nie mam co mu już kupić.

Kurde nie moge gapic w monitor lzy mi leca ,leb peka.
Dobrze ze Niunia taka kochana daje matce polezec,caly dzien by bajki ogladala,musilam ja troche od kompa odciagnac to pomalowala godzine farbami.Biedne dziecko..:(

u nas tez sie nie przelewa ale dla malej mam schowane 100euro dostala od moich rodzicow jak bylam w pl.Chcialam jej rowerek kupic ale moja kumpelka bedzie sprzedawac po corci wiec moze od niej kupie za grosze,a malej kupie stolik z ikei i krzeselko,moze lego jakies albo mega blocksy.Ostatnio cos mowila ze chce gitare sama nie wiem
Jackowi kupilam koszulke i podkladke pod mysz z World of Worcraft i moze jeszcze ze 2 ksiazki dokupie
.Sasiadom musze jakas flaszke kupic i jakas bombonierke bo oni zawsze cos Kayce przynosza a ja nic:-(Wiec sie poprawie w tym roku.No i jeszcze nie wiem gdzie idziemy na wigilie jak do mojego brata to musze cos wymyslic dla chlopcow 7 i 8 lat a jak do znajomych to hulajnoge dla 3 latka
Misia cudna jak zawsze :-)

katgen dobre hehe:-D:-D befatka super ze sobie polezalas, ja musialam tabletka wziac tak mnie zatoki napitalaly, kroma jak u ciebie?

reklama
Do góry