reklama
C
ciasteczko
Gość
larvunia nie moge mamie kolczykow nie ma przebitych uszow, kupilam jej perfumy a raczej wode toaletowa
facetom kupie jakies kosmetyki tez i bedzie git, najwiekszy problem mam z dzieciakami tzn.siostrzenocwi juz kupilismy ale dziewczynom nie
facetom kupie jakies kosmetyki tez i bedzie git, najwiekszy problem mam z dzieciakami tzn.siostrzenocwi juz kupilismy ale dziewczynom nie
ciasteczko jaki problem dla dzieciakow?? no prosze Cie... tyle zabawek do wyboru np w tesco... teraz bedzie noc 50% taniej ponoc, moj mi mowil...
u mnie gorzej ze staruchami dla mamy nic nie mam...
u mnie gorzej ze staruchami dla mamy nic nie mam...
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
kochana zabawki ty chyba zartujesz, starsza ma 12 lat a mloda juz tez nie bardzo chce zabawki
nawet gdyby to nie kupie jej lalki za 50zl poza tym ona sie juz malo bawi lalkami
bardziej upatrzyla sobie torebke z monster high ale ceny porazaja
nawet gdyby to nie kupie jej lalki za 50zl poza tym ona sie juz malo bawi lalkami
bardziej upatrzyla sobie torebke z monster high ale ceny porazaja
C
ciasteczko
Gość
ale dla kazdej osobna bym musiala kupic gre bo rok temu wspolny prezent dostaly i powiedzialy ze wiecej nie chca wspolnych
starsza ma wiecej kolczykow niz ja dlatego mam problem
jak super Misialinka wyglada
starsza ma wiecej kolczykow niz ja dlatego mam problem
jak super Misialinka wyglada
My po obiadku
moji sie kloca o gre na kompie wrr...kupilam im dzis jostic czy jak to sie tam pisze..i teraz jeden i drugi chce..
maja gre cars na kompie i szymon normalnie jak maniak moglby siedziec caly dzien ech..chyba ja wykasuje z kompa...
ja na swieta tez dla hani nie chce juz zabawek kupywac ona juz za duza na jakies lalki itp...
mysle nad mp3 lub mp 4 bo chciala i ciagle mi marudzila dzis ogladalam wiec napewno kupie a mlodemu jakies auta albo cos..
My nie kupujemy rodzince prezentow tylko dla dzieci jako cos
w styczniu znowu mlodej urodziny i znow wydatek a potem komunia i caly czas kasa potrzebna
kawke pije musze jeszcze brata odtransportowac do domu,to pojedziemy wszyscy jak m wroci
a teraz czekam na kumpele wpadna z rodzinka bo mam zakupy z pl dla nich
To narazie bay bay :-)
moji sie kloca o gre na kompie wrr...kupilam im dzis jostic czy jak to sie tam pisze..i teraz jeden i drugi chce..
maja gre cars na kompie i szymon normalnie jak maniak moglby siedziec caly dzien ech..chyba ja wykasuje z kompa...
ja na swieta tez dla hani nie chce juz zabawek kupywac ona juz za duza na jakies lalki itp...
mysle nad mp3 lub mp 4 bo chciala i ciagle mi marudzila dzis ogladalam wiec napewno kupie a mlodemu jakies auta albo cos..
My nie kupujemy rodzince prezentow tylko dla dzieci jako cos
w styczniu znowu mlodej urodziny i znow wydatek a potem komunia i caly czas kasa potrzebna
kawke pije musze jeszcze brata odtransportowac do domu,to pojedziemy wszyscy jak m wroci
a teraz czekam na kumpele wpadna z rodzinka bo mam zakupy z pl dla nich
To narazie bay bay :-)
ale slodzinka :-)
reklama
Podziel się: