reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

katgen usciski dla malej! i kciukasy trzymam za prace.

moja wlasnie zasnela, to jej standard o 11 juz spi. dzis 11,15 ale jej wybaczam ;)

Larvunia fajnie ze wena wrocila, a co do kontroli, to ja bym ppojechala. wiem, ze paliwo drogie, ale Misia to w koncu niemowlaczek. jedz, bedziesz spokojna. tymbardziej ze weekend pozniej ;/ ja bym jechała.

wczoraj bylam wieczorem u przyjaciólki bo z francji przyleciała, bo jej mama miala operacje, i posiedzialam z małą od 15 do 20, normalnie szok, mała kochana. jak zasnela w samochodzie, to szybkie rozbieranko po ciemku i do wyra potem, dzien murzyna haha. nie kąpana ale spała do 8 rano. normalnie mam zlote dziecko. ale przewinąć dupsko tu już nie lada wyczyn. kręci się, sięga wsyztko. eh...rozrabiara ;)

co do ospy...mycha u nas jedna przedszkolanka byla w tamtym tygodniu w zielonej na zakaznym, bo maly taki był chory. nie wiem dlaczego, bo nie wypytaywałam, nie bylo czasu, ale to pewnie cos kolo tego ;)

a gdzie jest daffi? o asieńce nie wspomnę. Lili dawno nie bylo...

buzki dla wszystkich.

reklama
Witam się z kawką i paluszkami w ręce:-)
Mąż z córcią i znajomymi pojechali do Jeleniej Góry bodajże zobaczyć...ja zostałam z małym, nie miałam chęci jakoś jechać poza tym Pawełek zakatarzony znów:dry: wychodzi spacerowanie długie po powietrzu tak myślę...jutro znów pojedziemy coś pozwiedzać no a w piątek już do domku, co miłe szybko się kończy niestety:tak: le ogólnie to fajnie jest, piękne miejsca i dużo trzeba chodzić ...
katgen mam nadzieję że Izka dzielnie zniesie ospę i długo ona u was nie zawita, powodzenia z pracą!;-)
larvunia o widzę zamówienie się sypnęło:) oby więcej ich było...
reszte pozdrawiam ciepło;-)

megi zdrowka dla mlodego:-) zawsze tak jest ze wszystko co mile szybko sie konczy:dry:
a ja sie dzisiaj nawachalam zapachow, polazlam do perfmerii, i do rossmanna,
planuje mamie cos kupic, wiem co jej sie podoba wiec musialam tez to wachnac co by pozniej nie wanialo jak z tad do warszawy;-):-D:-D

Hejka
My siedzimy w domu.nie dalam jednak malej dzis do przedszkola bo znowu smarac zaczela a u mnie standardowo zapalenie zatok i zawalone gardlo.nic tylko sie pochlastac.Caszke mi rozsadza

Macie pozdrowienia od Asienki.Pisala ze czasem nas podczytuje ale nie ma czasu napisac. Oliwka ma ospe wiec kursuje miedzw praca swoim domem a domem mamy wiec tez ma biedna wesolo.no i pewnie 2ga corcia tez zaraz zlapie

Katgen-buziole dla Izulki i 3 mam kciuki za prace
Megi ,mycha -milego wypoczynku
Larvunia-ale sie rozbujala hahah.Fajnie.a do kontroli bym nie jechala skoro jest lepiej.Po co dziecko narazac na dodatkowe zarazki w przychodni zwlaszcze ze teraz gdzie nie sysze to wszedzie ospa panuje
Ciasteczko-ja tez sobie obieclam ze bede w tym roku kupowac wczesniej prezenty a nie na ostatnia chwile jak co roku no zobaczymy co z tego mi wyjdzie

Czesc Madzia

Milego dnia laseczki

befatka zdrowka zycze, oj zatoki nic dobrego jak mnie nieraz tak zlapie to myslec nie moge:dry: nieraz pomaga ibuprom zatoki chwala temu co wymyslil go
a co tych prezentow to mam tylko dla siostry kupilam jej malowidla bo wspominala ze nie ma i mamie perfumy wlasnie kupilam a reszcie... nie wiem:baffled:

halo befatka;]
a ja tylko dzieciakom kupuje a dla reszty czekoladki;p nie stac mnie:( dla Amelki i chrzesniaka juz mam puzle 3d a dla Jaska nie mam pomsyslu moze jakis niekapek albo nowa butelke do kaszy z tegos ie najbardziejn ucieszy no i jakies slodycze dla dzieciaczkow no i wystarczy;]

u nas od zawsze wszystkim sie kupuje, to nie musza byc jakies wypasione prezenty wazne zeby byly
ja z siostra szukamy takich zeby byly fajne ale niedrogie, u nas na urodziny itp. daje sie drobiazgi doslownie drobiazgi, w tym roku od M nic nie dostalam i zyje:-D:-D
slodycze zawsze tez sie dajemy dzieciakom

wszedzie ospa... ja chyba i w nastepnym tyg mlodego nie dam do przedszkola...
5 dzieci w grupie to przegiecie... Hmm... choc sobie mysle ze moze zeby te ospe juz mial niz pozniej, ale czy mloda sie nie zarazi?? Sama nie wiem.
do kontroli nie wiem czy pojade, dodzwonic sie do przychodni graniczy z cudem, jak cos to na wydre najwyzej w piatek pojade bez numerka.

reklama
larvunia tobie na wydre sie udaje:-D 5 dzieci w grupie to porazka ale pamietam u mlodej tez bywalo ze bylo 5 osob na 22 w drugiej grupie podobne wiec laczyly je w jedna grupe
pr no u nas tez z kasa ciezko ale mam zamiar nieduzo wydac moze z 200zl dla wszystkich na prezenty
siostra kupilam mojej mamie super prezent za smieszna kase

Do góry