reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry w sloneczny poranek :-):-)
pije kawke i w locie wieszam pranie...:tak:

Larvunia fajnie ze masz zamowienia i sie szyciaki sprzedaja :tak:

wypije kawe i o 10 spadam do media markt musze mamie jakis telefon domowy kupic :tak:

To narazie milego dnia

reklama
ciacho nie prawda, robie je po 20.00 jak nie pozniej, w dzien nie ma szans przy mlodej.... Poprostu wena mi wrocila. U mnie nic na sile, nie mam weny to nie szyje, ale ostatnio mnie wzielo ;-) No i Święta idą a mam zamowienia na nie i kasa sie przyda, wiec motywacje mam, no i nadal to lubie nie nudzi mnie :-D

ja wieczorami sprzatam zazwyczaj, fajnie za masz zamowienia:-), ach te swieta, nie mam pomyslu co dzieciakom
madzia bez szkoly troche luzu wiecej

ja wieczorami sprzatam zazwyczaj, fajnie za masz zamowienia:-), ach te swieta, nie mam pomyslu co dzieciakom
madzia bez szkoly troche luzu wiecej

no luzu wiecej i czasu:-)
ale jakos tak dziwnie ze siedze caly dzien w domu i nie wychodze nigdzie...
teskni mi sie troche za tymi ludzmi zzylam sie z nimi przez 8 mies. :tak::tak:

ja dla mlodej na swieta mysle mp 3 a mlodemu jakas zabawke :tak:

no ja tez sprzatam dopiero wieczorem ;-)tzn ok 18,30 mloda zazwyczaj spi juz.... do tej 20.00- 21.00 sprzatam, pozniej szyje do 1.00 ;-)
czasami nie sprzatam jak moj jest rano w domu to przekazuje mu mloda i sprzatam rano, czasami jak mloda ma dobry dzien i nie jeczy zeby na rece ja brac to tez ogarnac mieszkanie zdolam ;-) Dobrze ze mi odkurzac mloda daje, bo bym oszalala z ta sierscia ;-) Jak odkurzam to spokojnie lezy i patrzy bez jeczenia ;-)

kurde mysle czy jechac w piatek na kontrol czy juz nie... jak tak, to musze sie dzis juz zapisac... poprawa jest i mam przykaz zeby nie przyjezdzac jak bedzie dobrze. Zeby znowu sie mloda nie zarazila czasem w przychodni.... sama nie wiem. Jezdzicie / -liscie z dzieciolkami na kontrole jak juz bylo ok?

moja starsza miala MP3 dostala od dziadka ale padla jej ale ogolnie bardzo malo jej sluchala
zreszta ja tez mam moj m mi kiedys kupil ale nie slucham szkodzi mi na uszy
larvunia szczerze to ja bardzo rzadko bylam na kontroli wiecej ze sztarsza chodzilam bo ona, raz na basenie paciorkowca zlapala:baffled::angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień Dobry! ;)

U nas nocka spokojnie, mimo wysokiej gorączki, panadol zadziałał dość (?) szybko. Spała spokojnie.

No i póki co (odpukać) przechodzi tą ospę spokojnie. Dziś trochę więcej kropek.

Miłego dnia! ;)

Do góry