reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
bylam z mama na miescie zalatwic im neta bo jeszcze nie maja..ale zanim gosc przyjdzie podlaczyc to okolo 3 tyg masakra ...

Katgen moze to i lepiej ze mala ma teraz przejdzie i bedziecie mialy z glowy :-) trzymam kciuki za prace :tak:
u mnie szymon mial 1,5 roku jak mial ospe i to jeszcze w czerwcu wtedy to byla masakra bo ladna pogoda a my uziemieni :tak: ale juz mamy za soba za to hania nie miala do dzis :no: ale teraz juz jest zaszczepiona na ospe :tak:

Larvunia ja nigdy nie bawilam sie wtego typu rzeczy takze nie wiem nie pomoge :no:
jakos nie ufam takim rzecza i wydaje mi sie ze to sciema jest :tak:

Mycha fajnie ze sobie zwiedzacie :-) zdrowka dla meza oby mu przeszlo bo szkoda siedziec w pokoju :tak:

Milego wieczorku :-)

reklama
witam wieczornie
najezdzilam sie dzisiaj za OC przez pomylke goscia ale juz wszystko jest jak powinno byc wiec jest good:-)
mycha wspolczuje przejsc z ospa, ja i moje dziewczyny mialysmy to szczescie ze nigdzie na blonach sluzowych nie bylo tego scierwa a moze byc doslownie wszedzie
katgen to trzymam kciuki zeby to swiatelko w tulenlu bylo na 100%:tak: larvunia ja tez nie bawilam sie w takie rzeczy

Dzięki dziewczyny. Niestety takie czasy. U nas nie wesoło z kasą i muszę coś w końcu znaleźć.
Ale Izka wysyp miała wieczorem. Masakra. Póki co nie grapie nie swędzi jej chyba.

Zobaczymy co to będzie jutro. Ale dwa tyg wycięte....

helo
ciacho- a dzieciaki juz lepiej Amelka juz prawie nie kaszle tylko Jasiek jeszcze charczy. Ja caly czas kaszle i smaram masakra jakas ale jak ja mam byc zdrowa jak tu w opracy ciagkle zimno i ciagle przeciagi....
A wewnetrzny mialam miec wczoraj, ale przelozylam jeszcze 2 h mi zostaly do wyjezdzenia;]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry