reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laseczki. w koncu się wyspałam, ale dalej smaram.

marzenka my wlasnie mamy teraz kolor wrzos, na 3 scianach, a na jednej, najwiekszej, śliwka węgierka.

a teraz kupiłam tapete, w paski, i będzie więcej grafitu. nie wiem, czy bedzi eladna. jak nie, to bede zdierac haha.
ale skusilam sie na tapete na 1 lub dwie sciany, po u Hesi mamy tą jedną scianę z tapetą gdzie jest łóżeczko, i powiem wam, ze poprostu jest taka przyjemna w dotyku sciana, nie wieje zimnem, a wiecie jak to na wsi. wszedzie wieje haha.

to od kilku lat taka moda, ze sie zaczęło malowac sciany, kiedys tylko tapety. i powiem wam, ze teraz tapety wracają do łaski, robią nprawdę piękne tapety, a ja już mam dosc scian, co się je dotknie i zostają slady. ;)

reklama
Witam jak zwykle ostatnia pewnie:) Ja tak nie umiem od razu na kompa wchodzić jak tylko oczy otworzę, poleżałam sobie dziś do przed 9 a co tam...m na służbie jutro schodzi i jedziemy, muszę jeszcze dziś dopakować resztę rzeczy i wsio. Pogodę zapowiadają słoneczną niby więc mimo zimna to nie będzie aż tak strasznie myślę...
madziarena my jedziemy do Karpacza....:tak: od niedzieli do piątku:-)

witam dopiero mam chwile:confused: zrobilam tort ale trafialo mnie bo nie wychodzilo ale wyszlo:tak: pozniej biegem kompa z naprawy odbieralam, no i w drodze powrotnej tak mi sie w aucie niedobrze zrobila ze myslalam ze zwymiotuje, ledwo zawleklam sie na gore do domu tak mi cukier spad, pol godziny dochodzilam do siebie
no porazka
megi milego wypadu w gory:-) larvunia to jest jedyny minus malowanych scian ze zostaje plamy na nich po wszystkim, ale zawsze mam w piwnicy farbe takze pol godzinki i zawsze jedna sciane odswierzona, ostatnio M jedna wymalowal i juz oki, a z tapeta juz tak nie zrobisz

zapraszam na pizze i ciasto czekoladowe :rofl2:
mężulo zrobil i wlasnie co pojechal do pracy...
znowu z dziecmi sama... i to z chorymi dziecmi, nawet nie ma jak wyjsc na spacer :dry:
a tak wogole to spoko loko :-D najwazniejsze ze mam pizze i cole mjami majmi :-D

ja wczoraj kupilam pepsi, juz dawno nie pilam
pizza mniam lubie :-) heh moze po niedzieli zrobie na obiad bo jutro chyba do rodzicow pojade z dzieciakami ale to chyba moze ...
a mi dopiero przeszlo, dopiero teraz czuje sie ok,

reklama
larvunia- misia dalej na cycku? i nie szkodzi jej cola czekolada ani pizza?
ciacho- zaraz lece ma po mnie przyjechac;p nie to jeszcze nie ostatnia bodajrze 27 albo 28 a co zewnetrzny po ostaniej? za szybko sie zapisalam?

Do góry