reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

LARVUNIU no właśnie u nas też z kaską bardzo ciężko ostatnio, rachunki popłacimy i zostaje nam wielkie zero w sumie... A chrzciny w grudniu to na dodatek świąteczne prezenty i prezent na chrzciny z jednej wypłaty... Masakra... Jeszcze ubezpieczenie zapłaic 2 raty...
KATGEN nie wiem czy siostra ci mówiła ale nic z tego nie wyszło bo obecny właściciel nam poszedł bardzo na ręke więc zostajemy tutaj, no i jeszcze z dyrektorką przedszkola dogadałam się pozytywnie... Ale mieszkanko bardzo ładne... Wystawcie na Tablicy bo tam bardzo szybko mieszkania się rozchodzą. A tamte ładne, niewysoko, niedaleko centrum więc pójdzie bez problemu

reklama
larvunia dzięki za radę:-) stopniowo ale nie od razu będę próbowała po troszku wszystkiego prócz grochu i kapuchy:-D choć nie wiem jak to będzie na wigilię ja bez grochu z kapustą i ryby po grecku nie wytrzymam a nie mówię o innych mniam mniam pysznościach...:sorry2:
Dobra ja zmykam spakować ostatnie drobiazgi, poczekam jeszcze chwilę aż mój synuś się zbudzi i dam mu butlę a potem spać...odezwę się może jak będziemy na miejscu...trzymajcie się wszystkie;-)

heloł
kasiaF nasza chrzestna kupila krzeselko do jedzenia chicco, takie co 600zł kosztuje, ale ona w anglii wiec kupila za funty, wiec to dla nich pikus. mnie by nie bylo na takie stac.
chrzestny dal dwie stówki, babcie po 500, prababcie po 400. jedna łańcuszek, druga kolczyki. a reszta to drobne, np 50zł, albo 100... ale my bylismy kompletnie bez kasy, te pieniadze nas uratowały. Helence kupilismy zapas mleka, dopłaciliśmy za projekt i jeszcze jacek tankował za te pieniądze... bida u nas byla w sierpniu okrutna. mi sie skonczyl macierzynski, wakacje i kasy brak.
ale byly osoby, co kupiły Helence kaftanik i kwaitek i bez kasy. albo przytulanke. różnie, ale przecież nie o kase chodzi ;)

my wytapetowaliśmy ju z, jestem padnięta jutro za dnia zrobie foty. Heska przegieła dzis, zasnela o 22 wrrrrrrrr no ale spała w dzien 3 godziny i wstała o 18 ;)

:ninja2:
wow Future tosz to jakbyscie skabiec napadli tyle siana ;-) nic tylko dzieci miec i gosci zapraszac :-D
zaaartowalam, ale fakt, duzo kasy zebraliscie.....

wstawac spiochy!!!

Ostatnia edycja:
dzien dobry:-)
kurde ciagle sie zastanawiam jak pomalowac w tej sypialni i sama juz niewiem:eek::eek:moj chce zielony ale ilez mozna tego zielonego..dywan w balkonowym jest zielony larvunia taki sam jak ty masz shaggi:-Du dawida meble tez z dodatkiem zielonego czy aby nie za duzo zieleni?ja uwielbiam zielen no ale bez przesady...ciagle mysle nad tym wrzosem i glupieje juz
na temat chrzcin sie nie wypowiem bo dawid jeszcze nie ochrzczony...ale jak byl roczek t:-D malutko dostal u nas w rodzinie nikomu sie nie przelewa ..ale przeciez nie o kase tu chodzi.....pod choinke tez nikomu nie dajemy....mama ma taka tradycje choc nie ma kasy to na urodziny daje po 20zl z kazdemu z wnuczat..w tym roku tez nic nie robimy...zreszta nie zasluzyli dzieciaki a my po remoncie sami bedziemy obgoleni wiec wole sobie kase zostawic na zycie poki pracy nie mam niz potem martwic sie ze mi zabraknie..
dzis idziemy biegac ciekawe czy mam jeszcze kondycje:-Dwczoraj wlumpie wychaczylam taka kurtke na rower co cieplo trzyma:-Dwlasnie czegos takiego szukalam do biegania bo zimno:-D:-Di sporo kasy sie zaoszczedzilo:-D
future czekam na fotki

no troche zebalismy, ale nic nie zostalo do skarbonki. moze z 60-70 zl jej wrzucilismy, bno reszta sie rozeszla.
co do dzieci...to spokojnie...będą...

marzenka nie robilam fotek pokoju, ale zrobilma jak dzis rano Helenka oglądała z tatą bajkę, wiec trochę widac. zaraz zamieszczę ;)

my kurczaka robimy dzis. ja jestem znowu obolała, chyba przez to szlifowanie drzwi, i tak nie skonczone jezcze...no ale trudno. narazie futryny poczyszczone trzeba polakietowac i drzwi zrobic. narazie syf przeniesiony do drugiego pokoju haha, firanek nie ma jeszcze. jestesmy jeszcze w polu ;) zdjecia w galerii.

reklama
heloo
dopiero mam chwile, niedawno od siostry wrocilismy,
zjedlismy dobry obiad, dostalam troche krzakow na stroik w doniczki i juz zrobilam
larvunia a jak dzieciaki?

Do góry