reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobry wszystkim:-)
Ale mi się buzia nie zamyka normalnie..aaaaa
W nocy wstałam już 2 razy "tylko" o 2 i zaś po 5 myślę że całkiem nie źle:sorry: z tym że o 2 sama młodego wyrwałam ze snu bo cycki mnie bolały i ciekło:-p:-D
marzenka a nie byłam na pogaduchach, wybiorę się i porwę mychę ale po przyjeździe bo w niedzielę jedziemy z moim i dziećmi sobie odpocząć:-p któraś z nami chętna zaś na spotkanko typowo damskie??

a gdzie są "nowe" forumoeiczki które całkiem nie dawno się tu udzieliły??? wcięło:confused2:

cześć ciasteczko....podsunęłabyś mi pomysł na torta na lutego dla mojego na 30 urodzinki??:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie !!
my dzis wyjezdzamy do polski
ale dopiero po mojej szkole gdzies o 16-17 , nie lubie tak na wieczor o ciemku jezdzic ale coz..
wczoraj bylismy w kosciele z ta komunia i mamy 29 kwietnia i od teraz co niedziele do kosciolka na 11 i po mszy 30 minut spotkanie dla dzieci z ksiedzem
smile.gif
ale tylko raz w tygodniu nie to co w polsce mecza te dzieciaki...
:tak:
w styczniu beda mieli wycieczke darmowa z ksiedzem na 5 dni :szok:
na spotkaniu byly ze 3 polskie rodziny tez,w sumie bedzie jakies 30 dzieci i z tego jeszcze podziela na 2 grupy bo sa 2 terminy takze pojdzie jakies 15 dzieci w jednej grupie
smile.gif

dzieci na pogrzeb nie biore,hania nie chce
zostana z tesciowa i pieskiem
smile.gif

zdrowka dla chorowitkow
:-)

uciekam pakowac torbe jak tego nie lubie uciekam odezwe sie jak wrocimy !!:tak:

megi, moze taki tort w ksztalcie cyckow;-)? bedzie mial radoche:tak::-D
ja dzisiaj tez kiepsko spalam a Twoj maluch nie budzi sie czesto moja wsumie chyba do 8 miesiaca budziala sie 3 razy nocy na cyca:sorry: a no wcielo dziewczyn wiecej niz moznaby sadzic, nawet ta stare wyzeraczki nie pisza:-D;-)

Na miasto nie musiałam iść z dziećmi :-)babcia a ich prababcia została z nimi a Ja autem z kuzynem obskoczyłam co miałam do załatwienia i zajęło Nam to jakieś 15min a z dziećmi zanim bym doszła i w ogóle to ze 3 godziny bym chodziła po tym mieście... :tak::eek:
Cosik Mnie gardło boli tak dziwnie, tylko jak coś np jem to jakby Mnie coś kuło jakby Mi kto szpilkę wbijał jak połykam ślinę to ten ból nie jest taki intensywny....
A no megi po powrocie z urlopu wybierzemy się na jakieś piwko czy coś.... :tak: mam nadzieję, że wyjazd Nam się uda... Raczej Megi już się chyba zapeszyć nie da więc napiszę że jedziemy z Megi z rodzinkami w góry do jednego pensjonatu więc w górach z Megi też zaszalejemy :tak::tak::tak::-);-):-):-D
Ale laptopy bierzemy więc będziemy się odzywać bynajmniej Ja a Ty Megi?? :tak:;-):cool:

no i po lekarzu...
obydwoje antybiotyk osluchowo oboje niby czysto, w aptece znowu 130zl poszlo... w tyg tyg juz drugi raz ;/ a w sumie to 3ci wyujazd do lekarza... w poniedzialek kontrola z nowu....
Fruciu dostal silniejszy antybiotyk i syrop wyksztusny no i priobiotyk misie czekoladowe, boze co oni wymyslaja teraz jakies czekoladowe misiaki heheh
Misialinka antybiotyk + priobiotyk + flegamine + witC + inhalacje i oklepywanko...
wg doktorowej okropny kaszel ma jedno i drugie, teraz oboje takie z flegma slysze tez maja....
dziwne jest to ze frida sciagac chce a jak w ciagu dnia jednego glutka znajde to sukces, nic jej nie leci...
Synkowi jako tako z nosia siąpi...
Ciacho ja nie wiem juz nic... kazdy lekarz co innego gada i badz tu madry co dziecku jest :-(
megi nooo cycki mu zrob hehehe

...widze ze nie tylko ja dzis zle spalam :sorry:

mycha to zaszalejecie:-):tak: super taki wypad:tak:
larvunia i powiedz mi po jakiego kazali ci bactrim kupowac i dawac, kasa poszla a i tak przepisali co innego, glupota lekarzy poraza, konowaly i tyle
ja tylko nie rozumiem jednego, skoro mlody nie ma temp.pluca czyste to antybiotyk na co na kaszel?
ja rozumiem jakby mu przeszlo po tym ale pewnie nie przejdzie albo przejdzie na 3 dni i pozniej znowu sie zacznie to jakas porazka zeby dziecko faszerowac lekami a wsumie niewiadomo na co?
ja przy starszej jak miala kaszel a nie niestety nasza rodzinna nie potrafi rozpoznac zapalenia oskrzeli ani nic to ide do pulmunologa prywatnie i wtedy wiem czy jej cos jest czy

larvunia- widze ze u was tez tak wesolo jak i u nas;/ u mnie tez tak kaszla a Amelce to az na wymioty od tej flegmy sie zbiera:( a ty jak sie trzymasz? bo ja sie czuje fatalnie:(

mycha a no ja też się odezwę na forum a co;-)
ciasteczko a ty byś mi upiekła takie "cycki" torta? najwyżej bym po niego przyjechała jakoś....ale to w lutym:tak:
larvunia w aptece to zawsze kasa ucieka najwięcej niestety, zdrówka dla dzieci

reklama
Do góry