reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no dzien dobry wieczornie. się zwróciłam ;)))

bylo cudnie, spotkalismy się po latach, pobalowalismy troche...eh...wspomnienia...

ale najcudowniejsza rzecz mnie spotkała.......spotkałam moją dyrygentke od chóru, i 10 grudnia mają jubileusz, i zaprosiła mnie do zaśpiewania z nimi. no jestem wniebowzięta... nie sądziłam, że jeszcze kiedyś znimi zaśpiewam. tak wiec jade za 3 tygonie znów ;)

oprocz tego, to nocke mam nieprzzespaną, promile we krwi, ale bylo suuuuper ;)

wlasnie sobie siedze w nowo wymalowanym pokoju na nowym narozniku:-D:-Dprzez weekend robimy se przerwe bo czuje ze jestem zmeczona...caly tydzien spedzilam na malowaniu normalnie juz dosc....w tygodniu zaczniemy sypialnie i korytarz nam tylko zostanie:-Dmyslalam ze dluzej bedzie nam szlo...ale wychodzi na to ze jak dobrze pojdzie to na poczatku grudnia bede miala koniec remontu:-)o ile koles od kuchni nie bedzie zawalal..mam nadzieje ze od poniedzialku zacznie ze sie wykuruje przed weekend i bedzie jak nowo narodzony...troche bym sie wkurzyla gdybym musiala kogos innego szukac
megi w cukierni to chyba na poczatku dziennym jest...wiec niepowinnas sie krepowac:tak:
bylam dzis w koncu zmniejszyc obraczke:-)w koncu nie musze sie bac ze zaraz ja zgubie
doczytalam ze szykuje sie rodzinny wypad w gory:-)megi i mycha zaszalejcie bo wam sie to nalezy:-)
lece poczytac bajki na dobranoc malemu

future to szczesliwa jestes ze hej:-) milo tak pobalowac:tak:
marzenka czyli nie jest tak zle jak na poczatku grudnia moze bedzie juz po:-) wstaw na tajny zdjecia naroznika i scian bom ciekawa jak wyszlo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o wrocilas Future ;-)
wlasnie co Miszalin uspilam, obudzila sie mi i schafcila sama flegma :baffled:
dobrej nocy wpadlam zyczyc tak wogole.,..
ide myc podloge w kuchni i spac ;-)

Witam kobietki ... padam na twarz ... właśnie skończyłam sprzątać domek - dwa pokoje juz mamy gotowe ale musialam chatke na błysk wysprzątać bo jutro będę miała gości i wstyd mi byłoby ich do takiego syfu wpuścić. Od poniedzialku dalej walczymy z remontem. A jutro pobudka o 6:00 na 8 do szkoly wrrr a potem IMPREZKA :) =>> zabawa przedszkolna, idzie od nas 12 par w tym MYYY i Mojego M koledzy z pracy :) będzie fajnie <chyba> ... bo wychodzi na to, że w niedzielę na 11:40 będę musiała jechać do szkoły bo jakiś tam sprawdzian ma być wrrrr ... głupio tak i chyba oleje te zajęcia :))
Mycha, Megi --- suuupppeerrrr sie wyszalejecie, pogadacie = a gdzie jedziecie w te góry ?
Marzenka - dawaj foty an tajny obookamy narożniczek i ściany :) ... ja niestety na razie lipa ze zdjęciami bo aparat nam siadł - lampa poszła i już chyba tego nie naprawiają :( a i gwarancja sie skończyła :)
Future- super wrócić do dawnych czasów no nie ? Pewnie cudnie wam wyjdzie
ja perdykam hehe cofnelo mnie jakos do lipca a ja czytam i sie zastanawiam o co Kaman :/// hehehe
Miłego dnia ... już zaraz 19 listopad ;)) do usłyszenia kochane :****

dzien dobry
wstawie jak bedzie wszytstko gotowe :-)
madziarena milej imprezki:-)
future jak robisz sypialnie?bo ja wlasnie sie zastanawiam i niewiem jaki..mam sloneczna i chce jasniejsza bo teraz mam czerwona..myslalam nad wrzosem ale moj nie chce:baffled:
larvunia jak tam nocka minela?

reklama
Witam kawkowo:)
JA dzisiaj nie wiem co ze soba zrobic, echac z malym do mamy, czy zoac w domu i isc do fikolandu ze znajomymi czy zawiezc malego do mamy i pojechac pisac prace....tylko mama sama nie bedzie chciala sie malym zajac tym razem..wrrr. a jeszcze musze jechac do mojego zespolu pod miedzychod teksty zawiezc nowej dziewczynie bo im podziekowalam poki co ze wzgl na ta ciaze. a niewyobrazam sobie spiewac w takim tempie calego sylwestra i karnawalu.z mlodym do 8 miesiaca ciazy jezdzilam na wesela ale tu jest takie tempo ze musialam podziekowac im:/
Future super ze impreza sie udala.tez chcialabym sieoderwac ttroxche od domu bo ciagle tu siedze
Widze ze dziewczyny sie remontuja. u mnie znowu tez malutkie przemeblowanie. pralka poszla do kuchni:p zeby zrobixc miejsce umywalce w lazience bo nie mamy:/a lodowka poszla w cholere bo przyszla nowa.niby\wydaje sie ze wystarczy tylko to przestawic ale robory z podlaczeniem pralki w kuchni bylo od ch....
ide sie sniadankowac i myslec co z tym dzisiejszym dniem . chyba jakas deprecha ciazowa mnie lapie powoli.
zdrowka dla chorych i leceeeeeeeeeeee

Do góry