reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witajcie, ja zabiegana, nic widzę, że oprócz choróbsk się nie dzieje na forum. Zdrówka dla wszystkich chorych maleństw

Madzia- kondolencje moje dla ciebie.
Madziarena- zazdroszczę wyjazdu i też bym gdzieś się urwała, bo dokąd mam dzieci to nigdzie nie wyjeżdżam
Megi- fajnie, że masz z kim iść, u mnie wszystkie babki zajęte, jak nie dzieci to praca i nie mam z kim wyjść, a mam taką ochotę. Miłej zabawy należy się tobie.

Mój Aruś ząbkuje i ciągle mi wisi na rękach, mamy urwanie z budową, kasy idzie, że szok, czekamy na następną transze kredytu.

reklama
future milego szalenstwa:tak: kroma to u ciebie tez "wesolo" oby szybko wylazly zebole
oj jesien bardzo daje popalic:dry: larvunia jak dzieciaki? madzia napisz jak ci egzamin poszedl
katgen a ty co sie nie odzywasz?

Jejku jakie tutaj pustki są szok normalnie :szok: na weekend nie raz większy ruch był niż teraz w tym tygodniu...
Szkoda, że takie pustki no ale jak dzieci się pochorowały to niema czasu za bardzo na forum a i future wyjechała :tak:;-) no właśnie future udanego wyjazdu itp.! :tak:
Larvunia jak tam dzieci?
Madzia jak tam egzamin? I jak ogólnie samopoczucie, i co zabierasz dzieci do Pl na pogrzeb?

Miłego wieczorku życzę :tak:;-)

Hej :-):-) wrocilam dopiero o 16
i zaraz znow jade tym razem do kosciola na zebranie w sprawie komuni mlodej :tak:
ciekawe czego sie dowiem

Mycha egzamin ok,latwy byl ale wyniki dopiero za 6 tyg :tak:
a dzieci jada tez do pl ale zostana z tesciowa w slubicach :tak:
dzis juz mi lepiej wczoraj byl najgorszy dzien,ryczec mi sie caly czas chcialo dzis juz jako tako przeszlo...dzieki ze pytasz.

Kroma co z budowa nie tak ? oby zabki szybko wyszly :tak:

Future baw sie dobrze :-)

megi to mezus baluje haha :rofl2:

Larvunia jak tam maluchy?

To tyle milego wieczorku

Madzia- z budową wszystko dobrze, ale chłopaki za szybko robią, bo myśleliśmy, że teraz fundamenty postawimy i będzie czekać przez zimę, a że zima się spóźnia to stawiają teraz ściany i potem już dach pójdzie i będzie schło.
też widzę, że masz roboty, trzyma kciuki za wyniki.

bry wieczornie....
dzieci no nadal chyrlaja...
zla jestem i mam zal do tesciow... bo musialam z chorymi dziecmi odwozic mojego do pracy :dry:
nie mogli po mojego przyjechac, bo... mieli wazniejsze sprawy
mam zal... i focha i postanowilam ze nie zobacza wnukow az zatesknia i sami przyjada! Taka bede!

Ostatnia edycja:
larvunia nie dziwie sie ze jestes na nich zla ale to niech Twoj M z nimi pogda to jego rodzice,
czy on nie chce sie prosic?
a to ze cos tamtym kupila to moglaby sobie darowac mowienie o tym, bardzo nieladnie z jej strony:no::no:
widac ze taktu za grosz nie ma:sorry2:

kroma to dobrze ze tak im szybko ida jak nie przymrozi to bedziecie miec stan surowy zamkniety:-)

kurcze nie wiem co tacie pod choine kupic, wieczny problem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry