reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja jeszcze wyciagnelam mojego ba stadion zeby pobiegac...dalam rade 5km ale zimno strasznie...musze cos wymyslec bo za zimno mi bylo..chyba musze se sprawic spodnie takie specjalnie do biegania to wtedy bede smialo se biegac..tylko ciekawe jak cenowo...
no tak laski macie racje cieszy mnie to bardzo..ale jeden pokoj nie skonczony a tu juz nastepne taki za przeproszeniem rozpizdziej:szok::szok::szok:no tak bede miala czysto i fajnie :-Dale w sumie moj moze robic swoje a ten gosciu swoje i tyle co nie:-):-)jutro zaczynamy dzialac..juz wniedziele do mamy na obiad jedziemy takze nawet na dobre mi to wyjdzie bede miala luz i mama przypilnuje dawidka jak bede chciala gdzies smignac :-D
kroma ja na cale szczescie mam kombinezon z tamtego roku tzn kurtke osobno i spodnie na szelkach ..podejrzewam ze nawet na nastepny rok bedzie mial te spodnie bo jeszcze za duze sa zawsze mu podwijalam ale minus taki ze brzusio ma i musze jakies gumki wstawic czy cos bo ciasno...
kurde dawid mi jakis niewyrazny jest....spal po poludniu potem do mamy pojechalismy i jak juz przyszlam to oczy jakies takie niewyrazne mial...dalam syrop przeciwgoraczkowy i mam nadzieje zena tym sie skonczy...
madzia a ile jeszcze ci zostalo tej szkoly?

reklama
hej, ja zle. obkupilam sie w aptece, i byle do poniedzialku. w pn do lekarza. chyba ze przejdzie. w gardle jakby milion igiel. już mam takie czarne krwiaczki wkoło gardła, ale kupilam sobie takie znieczulające psikadelko i tabletki...wiec dam rade. za to katar dostałam i dychać nie mogę. ale wiecie co najważńiejsze, zeby malej nie zarazic chorrrrrrrrroba

Kurde Future musialas zachorowac.... u nas tyle ciasta, kto to zje :sorry2:
jakby ktoras miala ochote na odwiedzinki to zapraszam ;-)
Future zdrowka!
Befatka a jak Kayuska
marzenko zdrowka dla dawidka

edit:
jakby ktoras sie nudzila, to zapraszam do galerii ;p

Ostatnia edycja:
Dobranoc...

future kobito co z toba..zdrowiej...ja nie wiem co wy tak chorujecie :baffled: ja na szczescie odpukac nie wiem kiedy lekarza widzialam haha :-D

Larvunia ciesze sie ze misia juz zdrowa,:-)..fajnie ci ze dzieci tak szybko zasypiaja...u mnie kiedys tez tak bylo a teraz hmm...jeszcze nie spia..:no: ostatnio klada sie o 22 :szok: i to z wielka laska...:tak: masakra...

Befatka co tak milczysz? :nerd:

Marzenka ty sportsmenko podziwiam cie za checi,ze chce ci sie biegac jak tak zimno..:rofl2:..
a moja szkola hmm..koncze w czwartek :tak: mam egzaminy w piatek za tydzien pisemny i w poniedzialek za tydzien ustny :szok: tak pewnie obleje :-D..ale to bez roznicy w sumie..:tak:

wypilam sobie 3 drinki zoladkowej gorzkiej :tak: mialam smaka na % bo dlugo nie pilam...:crazy:..ale juz cos czuje ze cmi po glowie haha :-D jutro z rana na zakupy meblowe z mama..kocham to :-)..
dobranoc lachonki :-D

marzenka- ja mam nadzieję, że ten co kupiłam to będzie na dwa sezony bo to 86 rozmiar, a co do biegania to mi gula robisz i mi wstyd, bo ja szczupła jestem, ale mam zwiotczałe ciało bo nie ćwiczę, tu wisi i tam wisi i mi się nie chce, a mam sprzęt, na który kasy poszło i nie używam, muszę się wziąć za siebie.

Lavrunia- uff Misia już zdrowa, a ja też bym była wystraszona przy takiej wysokiej gorączce, tym bardziej, że to malutkie dziecko jest.

Future- zdrowiej nam kobieto, kuruj się, współczuję kataru i niech Helusię ominie.

Madzia- ty to jak mój M gustujesz w gorzkiej, ja bym wypiła coś, ale sama nie będę, M wybył na mecz.

marzenka- ja mam nadzieję, że ten co kupiłam to będzie na dwa sezony bo to 86 rozmiar, a co do biegania to mi gula robisz i mi wstyd, bo ja szczupła jestem, ale mam zwiotczałe ciało bo nie ćwiczę, tu wisi i tam wisi i mi się nie chce, a mam sprzęt, na który kasy poszło i nie używam, muszę się wziąć za siebie.

Lavrunia- uff Misia już zdrowa, a ja też bym była wystraszona przy takiej wysokiej gorączce, tym bardziej, że to malutkie dziecko jest.

Future- zdrowiej nam kobieto, kuruj się, współczuję kataru i niech Helusię ominie.

Madzia- ty to jak mój M gustujesz w gorzkiej, ja bym wypiła coś, ale sama nie będę, M wybył na mecz.

kochana ja to pije wszytsko co mam hah :-D a akurat barek pusty zostala ostatnia polska zoladkowa :tak:
ide do wyra z mlodym :tak: zamiast z m haha :-D

dzien dobry
dawid mi sie jednak pochorowal..biedny..ledwo patrzy na oczy....czekam az cos zje i zapodam mu syropek
mialam dzis w planie zachaczyc o nowy sklep bo otworzyli cos na styl castoramy a ze remont to moze cos znajdziemy..no ale coz na zakupy tez sama skocze a moj zostanie z malym no coz....przeciez nie moze byc tak pieknie.....
kroma madzia mnie sie niechce tak naprawde ale jak sobie pomysle ze mam siedziec z dupa to az mnie trzesie a ze ostatnio troszke sie rozpedzilam to trzeba bylo zrzucic lody i pizze:-D:-Dpoza tym to ja niewiedzialam ze jest tak zimno hahahhapewnie teraz bede mniej biegac bo mojemu sie nie bedzie chcialo jak sie narobi w domku....a bez niego to nie mam weny na tyle km:-D:-D
musze is do pepco po jakies kartony bo jakos asortyment kuchni musze zapakowac zeby sie nie walal po katach:-D
madzia a co to wogule za szkola?uczysz sie niemieckiego?dlaczego ci bez roznicy czy zdasz czy nie:baffled::baffled:
kroma moj orbitrek chwilowo na balkonie stoi ale pewnie jak sie uspoki u mnie to bede dalej smigac w domku...wiesz co tak szczerze ci powiem ze sie tobie nie dziwie ze ci sie nie chce bo przy 2ce dzieci jest wiecej roboty mniej czasu dla siebie tak mi sie wydaje..ale jak sie wezmiesz zmotywujesz to pewnie bys dala rade:-D

reklama
Do góry