reklama
blond_20
Czarownica
codzien nie ale teraz jak sie zimno robi to nie wychodza na dwor tylko chowaja sie w tym holu co ma mlody przed oknem i dra mordy. w zeszlym roku co noc wzywalam policje tak wiec juz widac sie znowu zaczyna. bo cale menelstwo sie u nas zbiera przez ten hol bo tam cieplo i imprezy robia.
zdrowka dla Misi i reszty chorych.
a jak Lili z mala?
zdrowka dla Misi i reszty chorych.
a jak Lili z mala?
marzenka21
Fanka BB :)
ło matko remont kuchni zaczyna mi sie juz od poniedzialkudo poniedzialku musimy cala kuchnie zwolnic ja sie przygotowalam na conajmniej koniec miesiaca....a to juz..znalezlismy goscia ktory nam zrobi wszystko lacznie z elektryka i okazuje sie ze jest o wiele tanszy niz poprzedni wiec go bierzemy..takze dziewuszki od poniedzialku bede rzadziej
C
ciasteczko
Gość
witam
dopiero mam czas zeby usiasc, niedawno ze szczecina wrocilismy
larvunia oby to byla jednak 3 dniowka, marzenka to lepiej bo szybciej zacznie to szybciej skonczy
future zdrowka zycze,
dopiero mam czas zeby usiasc, niedawno ze szczecina wrocilismy
larvunia oby to byla jednak 3 dniowka, marzenka to lepiej bo szybciej zacznie to szybciej skonczy
future zdrowka zycze,
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Future oby gardełko przestało boleć...
marzenka ja chętna na spotkanko, dojadę jak będzie trzeba
larvunia dużo zdrówka dla Michasi
Mojemu ciutke lepiej co nie znaczy że już zdrowy, leki nadal dostaje
reszte pozdrawiam;-)
marzenka ja chętna na spotkanko, dojadę jak będzie trzeba
larvunia dużo zdrówka dla Michasi
Mojemu ciutke lepiej co nie znaczy że już zdrowy, leki nadal dostaje
reszte pozdrawiam;-)
Hej..ja dopiero wrocilam ze szkoly...dzieci u sasiadki zaraz przyjda
Marzenka to powodzenia w kuchni haha dasz rade tak jak coacho mowi szybciej skoncza do swiat bedziesz miala wsio posprzatane
ciacho co robilas w szczecinie? w goscinie bylas?..
Larvunia i jak mala?
ale zimno u nas masakra 3 st tylko a u was tez tak zimno??...
milego wieczorku
Marzenka to powodzenia w kuchni haha dasz rade tak jak coacho mowi szybciej skoncza do swiat bedziesz miala wsio posprzatane
ciacho co robilas w szczecinie? w goscinie bylas?..
Larvunia i jak mala?
ale zimno u nas masakra 3 st tylko a u was tez tak zimno??...
milego wieczorku
C
ciasteczko
Gość
madzia u nas tez zimno, 2 stopnie teraz tylko ale przeciez zima idzie wiec taka kolej rzeczy
kroma
Fanka BB :)
ja też miałam nadzieję Kasia że jednak Listopad będzie bez mrozów, ale licytowałam wczoraj cały kombinezon za 35 zł z przesyłką dla Arka i to nowy, więc może teraz mrozić.
Lavrunia- i jak pszczółka mała się czuje?
Marzenka- to lepiej, bo już na święta będziecie mieć czysto i ładnie, teraz będziecie mieć urwanie głowy ale potem za to jak ładnie będzie.
Megi- niech zdrowieje twój M, a jak tam dzieciaki zdrowe? Ja bym też się z jakimiś laskami spotkała, ale jak na razie to kończymy chorować, w sumie jak już prawie nie kaszlę ale dzieciaki smarają i pokaszlują.
Moi pojechali na mszę do kościoła a ja nie bo młody padł i śpi.
Lavrunia- i jak pszczółka mała się czuje?
Marzenka- to lepiej, bo już na święta będziecie mieć czysto i ładnie, teraz będziecie mieć urwanie głowy ale potem za to jak ładnie będzie.
Megi- niech zdrowieje twój M, a jak tam dzieciaki zdrowe? Ja bym też się z jakimiś laskami spotkała, ale jak na razie to kończymy chorować, w sumie jak już prawie nie kaszlę ale dzieciaki smarają i pokaszlują.
Moi pojechali na mszę do kościoła a ja nie bo młody padł i śpi.
reklama
dzieki dzis caly dzien bez goraczki
popoluidnie spedzilismy u brata mojego meza, moj ma tam cherzesnice a miala urodziny wiec bylismy cala rodzina.
Moj za to ze dzis wolne sobie zalatwil jutro na caly dzien idzie za to bbuuuuuu
ale najwazniejsze ze moja Misiula juz zdrowa. Jezuuuu mowie Wam ile sie strachu najadlam jak na termometrze + 39,2' zobaczylam!
i ona taka rozpalona i jeczaca..bbrrrr nikomu nie zycze
no Misiula juz ok 15 min spi... czas zaraz na Frucia i bede miala labe ;-)
choc jestem tak wykonczona tymi dwoma dobami oraczkowania mlodej, ze chyba walne sie obok mojego spac...
(moj napruty w trzy litery spi juz od godziny ;-))
dziewczyny dzieki za torske, kochane jestescie!
Future a jak Twoje zdrowko? COs nazekalas ostatnio na gardlo....
popoluidnie spedzilismy u brata mojego meza, moj ma tam cherzesnice a miala urodziny wiec bylismy cala rodzina.
Moj za to ze dzis wolne sobie zalatwil jutro na caly dzien idzie za to bbuuuuuu
ale najwazniejsze ze moja Misiula juz zdrowa. Jezuuuu mowie Wam ile sie strachu najadlam jak na termometrze + 39,2' zobaczylam!
i ona taka rozpalona i jeczaca..bbrrrr nikomu nie zycze
no Misiula juz ok 15 min spi... czas zaraz na Frucia i bede miala labe ;-)
choc jestem tak wykonczona tymi dwoma dobami oraczkowania mlodej, ze chyba walne sie obok mojego spac...
(moj napruty w trzy litery spi juz od godziny ;-))
dziewczyny dzieki za torske, kochane jestescie!
Future a jak Twoje zdrowko? COs nazekalas ostatnio na gardlo....
Ostatnia edycja:
Podziel się: