reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond nie zazdroszcze, ale pewnie nie codzien Ci tak robia wiec spokojnie ;-)
czesc zooombie ;-)
marzenko sie dzieje u Was teraz widze ;-)
kroma fotki ogladniete :tak: superowe

reklama
codzien nie ale teraz jak sie zimno robi to nie wychodza na dwor tylko chowaja sie w tym holu co ma mlody przed oknem i dra mordy. w zeszlym roku co noc wzywalam policje tak wiec juz widac sie znowu zaczyna. bo cale menelstwo sie u nas zbiera przez ten hol bo tam cieplo i imprezy robia.
zdrowka dla Misi i reszty chorych.
a jak Lili z mala?

:szok::szok::szok::szok:ło matko remont kuchni zaczyna mi sie juz od poniedzialku:szok::szok::szok::szok:do poniedzialku musimy cala kuchnie zwolnic :szok::szok:ja sie przygotowalam na conajmniej koniec miesiaca....a to juz..znalezlismy goscia ktory nam zrobi wszystko lacznie z elektryka i okazuje sie ze jest o wiele tanszy niz poprzedni wiec go bierzemy..takze dziewuszki od poniedzialku bede rzadziej

witam
dopiero mam czas zeby usiasc, niedawno ze szczecina wrocilismy
larvunia oby to byla jednak 3 dniowka, marzenka to lepiej bo szybciej zacznie to szybciej skonczy:tak:
future zdrowka zycze,

Future oby gardełko przestało boleć...;)
marzenka ja chętna na spotkanko, dojadę jak będzie trzeba;)
larvunia dużo zdrówka dla Michasi;)
Mojemu ciutke lepiej co nie znaczy że już zdrowy, leki nadal dostaje:tak:
reszte pozdrawiam;-)

Hej..ja dopiero wrocilam ze szkoly...dzieci u sasiadki zaraz przyjda :tak:
Marzenka to powodzenia w kuchni haha dasz rade tak jak coacho mowi szybciej skoncza do swiat bedziesz miala wsio posprzatane :tak:

ciacho co robilas w szczecinie? w goscinie bylas?..

Larvunia i jak mala?

ale zimno u nas masakra 3 st tylko a u was tez tak zimno??...

milego wieczorku:happy2:

LARVUNIU zdrówka dla małej, jeszcze razMARZENKA no to tylko się cieszyc... Im szybciej tym lepiejMADZIA, CIACHO u mnie niecały 1st... masakra... a miałam nadzieje że jeszcze troche mróz o nas zapomni

ja też miałam nadzieję Kasia że jednak Listopad będzie bez mrozów, ale licytowałam wczoraj cały kombinezon za 35 zł z przesyłką dla Arka i to nowy, więc może teraz mrozić.
Lavrunia- i jak pszczółka mała się czuje?
Marzenka- to lepiej, bo już na święta będziecie mieć czysto i ładnie, teraz będziecie mieć urwanie głowy ale potem za to jak ładnie będzie.
Megi- niech zdrowieje twój M, a jak tam dzieciaki zdrowe? Ja bym też się z jakimiś laskami spotkała, ale jak na razie to kończymy chorować, w sumie jak już prawie nie kaszlę ale dzieciaki smarają i pokaszlują.

Moi pojechali na mszę do kościoła a ja nie bo młody padł i śpi.

reklama
dzieki dzis caly dzien bez goraczki
popoluidnie spedzilismy u brata mojego meza, moj ma tam cherzesnice a miala urodziny wiec bylismy cala rodzina.
Moj za to ze dzis wolne sobie zalatwil jutro na caly dzien idzie za to bbuuuuuu
ale najwazniejsze ze moja Misiula juz zdrowa. Jezuuuu mowie Wam ile sie strachu najadlam jak na termometrze + 39,2' zobaczylam!
i ona taka rozpalona i jeczaca..bbrrrr nikomu nie zycze

no Misiula juz ok 15 min spi... czas zaraz na Frucia i bede miala labe ;-)
choc jestem tak wykonczona tymi dwoma dobami oraczkowania mlodej, ze chyba walne sie obok mojego spac...
(moj napruty w trzy litery spi juz od godziny ;-))

dziewczyny dzieki za torske, kochane jestescie!

Future a jak Twoje zdrowko? COs nazekalas ostatnio na gardlo....

Ostatnia edycja:
Do góry