reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

sorki za brak czasu
bylam rano u lekarza, ponoc to 3dniowka... w dzien nie miala goraczki ale dostala 38 ok 15.00 ... pozniej byla poodna i znowu ok 23.00 oraczkuje mi teraz...
nic wiecej jej nie jest... poprzednia noc nie przespalam prawie w cale, mloda padla ok 5 dopiero na dobre a tak przejeczala mi noc... masakra... Dzis widze zaczyna sie powtorka... wlasnie ja utulilam... rozpalona na maxa :-(
Mam obserwowac ja... sama nie wiem co myslec, Fruciu nigdy nie mial trzydniowki, boje sie jak widze na termometrze 39,2'C !!! :-( W dzien miewa 38 ale w nocy ponad 39 ... juz druga noc.. od 12 w poludnie wczorajszego dnia mi goraczkuje. No dzis w dzien ok 15 ja dopiero chwycilo. Ale do 15 w gorzowie siedzialam najpierw lekarz a pozniej siuski probowalam zlapac malej, nie lada wyczyn, nie tak zaklejalam jej ten woreczke , nie dla mnie to :sorry2: Ale udalo sie. Wyniki w poniedzialek dopiero kurde...
Po 16.00 zaczeli sie goscie do Frucia schodzic. Fotki jak dam rade to jutro wstawie, zalezy jak sie Misiula bedzie czuc... Mija 2ga doba jak ja meczy. No mam nadzieje ze jej minie... jak nie to bede jechac do szpitala bo teraz dlugi weekend.

Dzieki ze sie martwicie.
Ciacho i Futre dzieki za esemeski! Kochane jestescie! :*
Jutro moj jedzie do pracy na 15.00 mam nadzieje ze nic mnie nie spotka z mloda przykrego, bo samochod dzis odstawilam w koncu do mechanika....

milej nocki... buziam

reklama
Larvunia cholera jak cos ja bym pomogla, ale jade jutro do tesciow cholera. ale najwyzej dasz znac, to moj tata cie zawiezie.
ja nie spie. nie wiem o co kaman. nie zasnelam jeszcze. gardlo mnie boli, mam spuchnięte, nie moge przelykac prawie. pije herbatke, ale to nic nie daje. nie wiem, czy po drodze do tesciow nie pojde przypadkiem na izbe przyjec po jakis antybiotyk. ale cholllera jasna tam tyle trzeba czekac. ale boje sie, ze nie wytrzymam do poniedzialku. ze mną to tak zawsze wrrrrrrrrrrr.
moja mala sie obudzila przed chwilką, popila herbatki i poszła dalej spac ;) moje slonko.

ide cos poczytac w tym necie nocnym ;)

dzien dobry
witam sie z poranna kawka:-)
larvunia sciskam cie mocno i mam nadzieje ze goraczki wiecej nie bedzie...biedna mala...a ty pewnie zmeczona bo niewyspana....bedzie dobrze musi byc..zdrowka dla slicznotki:-)
future boze swiety kobieto ty spac nie mozesz..tez cie chorobsko bierze...co sie dzieje!!!dla wszytskim chorujacych zdrowka
megi i jak mezus kochaniutki?no masz racje tobie tez sie nalezy gdzies wyjsc choc na glupi soczek z kolezanka...tez bylabym cieta w takiej sytuacji na meza...on byl tak blisko a ty musialas prosic kolezanka zeby zawiesc cie z malym na izbe...pewnie sie juz taka sytuacja nigdy nie zdarzy....
kasia ty mi tu nie szczuj mychy zeby sie przeprowadzala do gorzowa jak juz to do św :-D:-D:-Dbo jak sie przeprowadzi do gorzowa to tak szybko mnie nie odwiedzi:-D:-Dtakze mycha po remoncie zapraszam no i reszte tez kto tam chce:-):-)fajnie by bylo sie spotkac:-)
dzis mnie wszytsko boli..wczoraj nam przywiezli naroznik sami zesmy wtachali na 3 pietro:szok::szok::szok:a dzis czuje ze bicepsy mi sie powiekszyly hahaha:-D:-D
poki co jestem zadowolna..mam nadzieje ze do poniedzialku skonczymy dawidka pokoj i bedzie juz mniej na glowie:-)
dzis jeszcze inny gosciu przychodzi obejrzec kuchnie co tam trzeba rozeznamy sie w cenach itd i wtedy podejmniemy decyzje ktorego bierzemy...juz mnie przygotowal na to ze bede musiala sie wyniesc z domku na conajmniej 2 tygodnie..spac bedziemy ale cale dnie bede u mamy bo coz innego mi pozostaje..na cale szczescie to chwilowe wiec sie przemecze..
zmykam na sniadanko:-)
Lili jka tam u ciebie?coreczka wyszla juz ze szpitala?u ciebie wiecznie cos....jakby nie moglo bys spokojnie....pewnie sama masz dosc...ale dasz rade:)silna z ciebie babka:-D

witajcie.

Future- zdrówka, gardło nawala, jedź po leki jakieś, i oby Helusia była zdrowa.
Lavrunia- moje jak gorączkują to też tak mają po 40 stopni prawie, zdrówka dla Misi i oby na 3 dniówce się skończyło.
marzenka- wy to pracujecie całą parą. A Mycha my zapraszamy do GW, mało tu nas jakoś, większość i tak z poza GW jest :-)

Witajcie:))
dzieci zaprowadzone na 9 jade do pysi szkoyl maja jakies wystepy beda spiewac z instrumentami to chciala zebym przyszla,bo szymon z przedszk tez ida :tak::tak:
a u was dzis wolne dlugi wekdndzik macie :-):-) ja niestety do szkoly dzis...

Larvunia zdrowka dla malutkiej,wspolczuje takiej wysokiej goraczki biedna sie nameczy..mam nadzieje ze niebawem jej przejdzie trzymam kciuki zeby juz poszla i bylo dobrze :-)

Future ty to masz zdrowie o tej porze na kompie haha :-D kuruj sie pod kolderka :-)

Mazenka pokaz naroznik w pokoju :-) masz krzepe jak wnosilas sama z m haha :-D fajnie ze jestes zadowolona z niego :tak: a lozko dla mallego przyszlo juz??...

zimno jak diabli dzis tylko 3 stopnie brr...

ide sie szykowac milego dnia babolki :-)

lavrunia- no to fajnie, może już będzie dobrze
madzia- no to pochwal się później talentem córci
ja też mam fotki łobuzów.

http://allegro.pl/naroznik-skora-naturalna-na-wymiar-producent-i1917254265.html madzia o taki bardzo podobny jest....poki co stoi owiniety w folie bo narazie nie jest potrzebny bo i tak bedziemy malowac pokoj wiec niech lepiej stoi w drugim pokoju :-D:-D
no zebys wiedziala ze mam krzepe:-D:-D:-D:-D
larvunia super ze nie ma goraczki:-)
na lozko czekam jeszcze powinien przyjsc w przyszlym tygodniu bo to trzeba liczyc 10 dni roboczych a ja zamowilam w poniedzialek.
dywan juz przyszedl i jestesmy zadowoleni:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry