reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future ja slyszalam o niej.... smutne
[']
kiedys Wam pisalam... o jednej dziewczynie co zginela w wypadku smaochodowym i byla w ciazy... to za mojej kadencji druga dziewczyna z czego tamta byla mi bliska sercu bo to byla mama listopadowa 2007 [']

reklama
Witam !!
u mnie dzis dzien wariata z rana pojechalam szybko z m na zakupy spozywcze jak to przy sobocie bywa, potem z mama pojechalismy kupic lozko do sypialni i szafke na buty i kilka drobiazgow karnisze itp.jeszcze zostalo z mebli kupic komode jedna i biurko i wsio juz ma
smile.gif

potem szybki obiad i wymyslilam salatke jarzynowa wiec zrobilam,i kolo 17 pojechalam z dzieciakami na miasto kupic im rekawiczki i wlasnie wrocilam i siadlam na dupsko
tongue.gif

z dziadkiem bez zmian nic nie lepiej,dostaje kroplowki i lezy slabiutki
frown.gif

mama dzis w nocy jedzie do polski z moja ciotka a swoja siostra bo chce sie zobaczyc z dziadkiem bo mowi ze moze juz nie zdazyc...
frown.gif

Larvunia fajnie ze malej smakowala zupka,teraz bedzie chciala codziennie haha
:-)

Megi fajne widoczki masz z okna
;-)

Future ja czytalam o tym,strasznie to smutne,jak to wytlumaczyc jej corci ze mamy juz nie ma
:-(

M pojechal do kumpla na chwile a ja zajadam salatke.
Milego wieczorku .

ja tez czytalalam rano o tej dziewczynie....az smutno tak..bo zycie jest takie kruche...:-(
megi juz 2 miesiace..ale ten czas leci..
larvunia u ciebie tez dojrzalam ze twoja ma juz 5 miesiecy:szok::szok:szybko to zlecialo:szok:
future ile twoja ma zabkow?
megi ja tez nie lubialam jak moj mial sluzby..zwlaszcza w weekendy..a placa twojemu za sluzby?bo mojemu juz nie i sie nie pcha i tez nie moze bo ma wyzszy stopien...cos tam kiedys mi mowil:-D:-D
moj juz lepiej..jeszcze na noc dostanie syrop i mam nadzieje ze w nocy nie bedzie mial goraczki...
no ciekawe jak tam mycha po chrzcinach:-)
a gdzie nasz blond sie ulotnila?

dziewczyny teraz mi sie przypomnialo ze w wakacje u nas matka zostawila dwojke malutkich dzieci..byli pod domkiem nad jeziorem ...maly sie zatrul ojciec wzial go pojechal na izbe przyjec a matka zostala miala spakowac rzeczy bo wracali do domku...wrocili a ona lezala juz niezywa:-:)-:)-(do tej pory niewiem co tam sie stalo dokladnie...straszne to....co te dzieci czuja......moja sasiadka pilnowala te dzieciaczki w dniu pogrzebu wziela je bo to jakas rodzina blizsza...rodzina nawet nie miala glowy zeby zrobic cos im do jedzenia...ale dobrze ze sa jeszcze dobrzy ludzie i pomogla sasiadka....strasznie te zycie kruche jest,,,nieznamy dnia ani godziny..
ja mialam straszne mysli kiedy moj m byl na misji....przechodzily mi przez glowe nie raz....tymbardziej ze zadko ktos do mnie przychodzil......balam sie ze cos mi sie stanie i nie bedzie mial sie kto zajac dawidkiem...
teraz i to przeszlo ale czemu tak glupio wtedy myslalam:baffled::baffled:chyba dlatego ze nie znamy dnia ani godziny wlasnie..
madzia widze ze przeprowadzka twojej mamy doobiega konca w koncu i ona ma swoj kat no i wy prywanosc:-D
a jak tam zbratem?

Hejka

Ja już po pracy... Zleciało jakos, u nas też mroźno, w nocy było -3 ale dzisiaj więcej zapowiadają

MARZENKA straszne to co piszesz, jak to dzoeciom wytłumaczyc, to jest okropne... nie mieści mi się w głowie czemu jest tak niesprawiedliwie
FUTURE ja jak w ciązy byłam to pisałam trochę z Kasią, miałam termin na września a ona właśnie wrześniowa mama 2008... straszne takie rzeczysą
LARVUNIU też pamiętam tamtą dziewczyne, tzn tak mi się wydaje bo pamiętak jakąs tragedie właśnie tu na forum
MADZIA przykro mi... Dobrze że twoja mama jedzie tam...

WSZYSTKIM CHORYM I OBOLAŁYM ZDRÓWKA ŻYCZE

A to coś co mi M pokazał, w szoku jestem, ciekawi mnie tylko że produkty pod jedną marką w różnych krajach niby mają inne składy, no ale ok, może i tak jest
Znany szampon szkodzi dzieciom? - Finanse - WP.PL

No i mały mi się pochorował, położyłam go wczoraj spac, a on po godzinie obudził się i mi zaczął wymiotowac flegmą, i takiego kaszlu dostał że masakra, dzisiaj jeszcze katar doszedł i temperatura 38... No masakra, a już się cieszyłam że 1,5 tyg w przedszkolu i go nic nie bierze a tu w nocy zonk...

No i moja mama wraca w poniedziałek... Miała byc w niemczech w pracy do końca listopada ale że mąż babki którą się opiekowała miał wypadek na nartach i leży w ciężkim stanie w szpitlu w śpiączce to matka zabrała
tą babke do siebie i nie ma potrzeby żeby moja mama teraz tam była... Akurat tak się złożyło że we wtorek ma urodziny a w pon tata ją przywiezie (no i dobrze że tata akurat w odwiedzinach u niej od tygodnia jest bo teraz na hurra to by nawet biletu nie dostała)

Dobranoc..
dzieciaki jeszcze ogladaja tv, m jeszcze nie wrocil wrr..ale dzwonil ze niby juz wraca :tak: oby..

Marzenka moj brat jest jeszcze w Pl,moze wroci z mama po niedzieli :tak:
przykre to co piszesz o tej rodzinie szkoda dzieci :-(

Kasia a twoja mama w De w jakim miescie pracuje? daleko gdzies?

ide pod kolderke dobranoc :-)

marzenka nie wiem czy są nadal płatne służby, przekonamy się o tym w tym miesiącu bo niby prawidłowo winni mu zapłacić za 4 słuzby które miał w październiku...zobaczymy a prawda to że niby mają odciąć wszystkie dodatki żołnierzom? 13stki itd?:baffled:
dzieci śpią, mnie się nawet przed chwilą przysnęło jak leżałam obok Zuzki:-)
kroma to ty pytałaś czy Zuzia sypia w dzień??? a więc sporadycznie zależy od pory wstania rano czy też od pogody to zdarzy się jej kimnąć na godzinkę dwie czasem ale już nieregularnie:tak:

uciekam do wyrka bo mnie spanie muli, zobaczymy o której mały wstanie.....papa!!

reklama
dzien dobry:-)
megi moj mowi ze zabrac 13tki nie moga jedyne co to moga rozlozyc to do wyplaty....ja to bym tak nie chciala bo wogule tego bysmy nie odczuli..ale i tak juz duzo zabrali:baffled:wiec lepiej niech juz nic nie zabieraja..

future mysle ze moga tak zabki wychodzic:baffled::baffled:
widze ze mamy szpital na bb:-)
zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka:-)
u mnie dzis minus 5:szok:

Do góry