Hejka
Ja już po pracy... Zleciało jakos, u nas też mroźno, w nocy było -3 ale dzisiaj więcej zapowiadają
MARZENKA straszne to co piszesz, jak to dzoeciom wytłumaczyc, to jest okropne... nie mieści mi się w głowie czemu jest tak niesprawiedliwie
FUTURE ja jak w ciązy byłam to pisałam trochę z Kasią, miałam termin na września a ona właśnie wrześniowa mama 2008... straszne takie rzeczysą
LARVUNIU też pamiętam tamtą dziewczyne, tzn tak mi się wydaje bo pamiętak jakąs tragedie właśnie tu na forum
MADZIA przykro mi... Dobrze że twoja mama jedzie tam...
WSZYSTKIM CHORYM I OBOLAŁYM ZDRÓWKA ŻYCZE
A to coś co mi M pokazał, w szoku jestem, ciekawi mnie tylko że produkty pod jedną marką w różnych krajach niby mają inne składy, no ale ok, może i tak jest
Znany szampon szkodzi dzieciom? - Finanse - WP.PL
No i mały mi się pochorował, położyłam go wczoraj spac, a on po godzinie obudził się i mi zaczął wymiotowac flegmą, i takiego kaszlu dostał że masakra, dzisiaj jeszcze katar doszedł i temperatura 38... No masakra, a już się cieszyłam że 1,5 tyg w przedszkolu i go nic nie bierze a tu w nocy zonk...
No i moja mama wraca w poniedziałek... Miała byc w niemczech w pracy do końca listopada ale że mąż babki którą się opiekowała miał wypadek na nartach i leży w ciężkim stanie w szpitlu w śpiączce to matka zabrała
tą babke do siebie i nie ma potrzeby żeby moja mama teraz tam była... Akurat tak się złożyło że we wtorek ma urodziny a w pon tata ją przywiezie (no i dobrze że tata akurat w odwiedzinach u niej od tygodnia jest bo teraz na hurra to by nawet biletu nie dostała)