reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam
laski zdrowka dla was i dzieciakow, normalnie jakias epidemia jest gorzej niz rok temu:baffled:
koncze obiad, zjemy i po zakupy smigamy bo w lodowce przeciag:eek::-D:-D
nie wyrobie od tych klakow psa:wściekła/y::wściekła/y: nie bede przeciez 3 razy dziennie odkurzac:wściekła/y:

ciacho moja jakby mniej juz, ale nadal gubi, wczoraj nie odkurzalam i dzis rano myslalam ze mam "nowy" dywan :sorry:
u nas wlasnie zupka brokułowa sie gotuje...
a rano patrzalam przez okno i myslalam ze snieg juz spadl...a to taki przymrozek byl...

edit:
nie wiem czy to pozno dla niektorych czy nie... ale ja podalam dzis Misiuli pierwszy raz zupke brokulowa, ktora sama ugotowalam na kurczaczku ;) Oczywiscie dla niej szlo bez przypraw i zmiksowane, ale sie zajadala mowie Wam, jak lyzeczke wpychala sobie do buzi i mi zabierala jhehehe az sie trzesla jak widziala jedzonko ;)
ciekawe czy brzuszek nie bedzie bolec
do tej pory jadla jabluszko, banana, sliwke (ze sloiczka to akurat reszta nie) , ziemniaczki, marchewke....
dzis pierwszy raz zupka ;) ale frajde miala i ja tez heheheh ;)

Ostatnia edycja:
Megi zdrówka dla Jasia, szkoda takiego maleństwa bo leży i mu bardziej katar przeszkadza.
Future- a jak u was zdrowie?
Lavrunia- no to ci Frucio biedny teraz jego wzięło, zdrówka dla was, a ja młoda je i jej smakuje to już może po mału, widać, że ma apetycik, brokuły zdrowe, spróbuj jakiś słoiczków, jak już wcina, jja jakoś zaczęłam pod koniec 5 mc, ale nie bardzo chciały jeść, zaskoczyły w sumie tak około 8 mca z jedzeniem a teraz wcinają za trzech.

no wlasnie wszedzie czytam ze cycowe po 6 mies powinny dostawac stale pisilki dopiero
ona tak apetycznie wcina mi jablka zawsze (najczesciej je robie wlasnie) ze chcialam sprobowac juz
nic na sile jednak
ale sie zdziwilam jak z apetytem zajada no i jak nie zaszkodzi jej to bede powoli wprowadzac jej zupki wlasnej roboty puki marchewki mam itp ;-)

Hehe larvunia fajnie że Misi smakowała zupka, ja poczekam sobie jeszcze 2 miesiące i mojemu dam pierwszy nowy przysmak...jabłuszka:-)
Ale nudy ja nie mogę, nie lubię jak m ma służby, pozostaje mi czekać do jutra rana:sorry: A propo dziś mycha chrzci Jasiulka widziałam ich jak podjechali przed 16 pod kościół, widok z okna:-D
A Pawełek jak dostał herbatki i cyca tak usnął i śpi już dość długo ponad 3 godz:szok: widać jak wymęczył go katar...Zuzia też usnęła właśnie, ciekawe o której mi pójdzie potem spać. No i nastała ciiiiszaaaa

megi- gratulacje suwaczkowe dla Pawełka to już dwa miesiące ma bąbelek.
Lavrunia- po troszku możesz dać, mi położna mówiła, że zupki z warzyw można dawać tak po 5tym mc, mój na cycu był

larvunia dzieci wola brokuly niz kalafior sa bardziej delikatne, fajnie ze jej posmakowalo:-)
megi a zuza jeszcze w dzien ci sypia tak regularnie?

reklama
hej, widziałyście?
https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/pozegnanie-kasi-kate_bush-nasza-mamusia-wrzesniowa-2008-a-55014/

k
roma- dzięuję jużniby l;epiej, mała spoko, fisiuje z tatuńciem, a ja sie kuruje, jeszcze mi ciężko oddcyahc ale sterydy robią swoje. powoli dochodzę do siebie.

larvunia ja mojej podawałam wczesniej niż etapy wprowadzania potraw mówią, ale to prawda, ze cycowe o 2 miesiące później. Ale moja je już wszystko, prawie... a dziś dostała kaszę kus kus z jabłuszkiem ;)

Do góry