reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć wszystkim
Nocka całkiem spokojna, Pawełek budził się ok 24 i potem krótko po 4 nad ranem więc w miarę pospałam, dziś lekko marudny jest ale to przez ten katarek, taki rozdrażniony biedny. Teraz próbuje usnąć bo smok lata w buzi:tak: Wczoraj mój mąż zlądował do domu o 23.30 obudził mnie dzwoniąc do domofonu, na szczęście nie był pijany w sztok:-D było można z nim pogadać:tak: ja za to wygarnęłam mu co nieco, zła byłam że koleżanka musiała mnie na izbę przyjęć z małym zawieźć a on był w tym czasie na imprezce powitalnej dla żołnierzy:baffled: poza tym wyżaliłam się że nie wychodzę nigdzie tylko wciąż z tymi dziećmi:-( dziś potulny jak baranek był, może przemyśli że pierw jest rodzina a potem kumple. na jego szczęście dzwonił i pytał jak z Pawełkiem na tyle dobrego było go stać...

Madzia przykre co piszesz:(....trzymam kciuki żeby jeszcze dobrze z nim było, ale jeśli ma już odejść to niech nie cierpi lepiej...tak mojej ś.p babci też życzyli

Ostatnia edycja:
Dzien dobry !!
zrobilam juz z rana zakupy,teraz kawka
na obiad dzis ryz z sosem smietanowym i piersia z kurczaka
pozniej mama wpadnie bo musi do babci zadzwonic a ona nie ma jeszcze tel.domowego a z komorki to kasa leci szybko...
wiem od mamy ze dziadek juz majaczy,cos belkocze pod nosem wogole dziwnie sie zachowuje,pozegnal sie z moim bratem juz
frown.gif
lekarze daja mu tydzien zycia..
frown.gif
zalatwia sie tez pod siebie ech czyli widac ze to juz koncowka,smutno mi jak cholera juz mam lzy w oczach nie moge pisac...

a tak to dzis mam na 15 logopede a na 17:30 laternenfest w przedszkolu
bedziemy chodzic po dworze z takimi latarniami i dzieci spiewaja piosenki maja to co roku o tej porze
smile.gif

Mycha a robicie w domu imprezke? to przeprowadzajcie sie do Gorzowa
:-D
smutne z tym chlopakiem straszne ze mlodzi ludzie gina..:-(

Megi jak Pawelek dzis lepiej? mezus wrocil z imprezki??...

Milego dnia bede zagladac :tak:

Madzia w domu robimy kawkę ciasto i tyle, żadnej takiej imprezy nie będzie ani na pewno alkoholu - to jest dla dziecka a nie dla gości żeby się napili czy coś.... Z chęcią bym się wyprowadziła do Gorzowa z dala od tego wszystkiego...

dzien dobry
larvunia pisala wczoraj ze jakby jej rano tu nie bylo to bedzie u lekarza albo w szpitalu z Misia, miala wieczorem bardzo wysoka goraczke ponad 39 stop:-(
mam nadzieje ze z mala jest ok

Oby Misi nic nie było, szkoda że Larvunia nie daje nic znać ale wiadomo że nie w głowie jej teraz pisanie tylko zdrowie córeczki najważniejsze, ciasteczko jak będziesz coś wiedzieć to daj znać... :tak:

Katgen fajnie było Was spotkać :tak: tyklo szkoda, że tak krótko a tak w ogóle co robiłyście w szpitalu bo Ja byłam w odwiedzinach u taty...

hej nie nadrobie was
jakos czasu mi brakuje na wszystko.. dzis po pracy lece do dentysty, jutro 2 godiznki jazdy w sobote do pracy i czas zapitala niewidomo kiedy no ale moze dzis uda mi sie wyrwac na basen jak M zostanie z dzieciakami....

no hej. Frucia też nie było w przedszkolu, może to on zachorował? nie wiadomo. Samochodu nie było pod domem, wiec ich ni ma.

a moj wlasnie dzwonil, ze nie ma lewarka w samochodzie, a zlapal gume i musial szukac gdzies od ludzi, i spóżńi się do drugiej pracy i jest wstrząsnięty i zmieszany (czyt. wkur.....).

moja mała zasnela na dworze o 12, i nadal spi. przykryłam ją tylko nieco mocniej, bo rączki zimne, ale nosek ciepły, więc jest ok. niech spi bąbelek. widać, ze wraca do zdrowia, już je więcej, nie kaszle już, i ladniej odducha. a w przedszkolu normalnie pomór. dziewczyny sie dzisiaj smialy, ze są bezrobotne. 80%dzieci nie ma. dziś mialam z maluchów i sredniaków razem 7osób. a powinnam miec około 50 ;)))) fajne takie zajęcia haha.

ide cytrynke sobie wycisnąć z syropem klonowym wypic, bo normalnie gadać już nie mogę tak mnie drapie w gardle.
;***

wiem ze podejrzewali u Misi 3-dniowke ale na wszelki wypadek dodatkowo kazali zrobic badanie moczu i nic wiecej nie wiem
pewnie larvunia pozniej cos napisze o ile bedzie miec czas

My wrocilismy niedawno od logopedy
i za 15 minut idziemy do przedszkola,wrr nie chce mi sie bo zmarzlam jak wracalam ...
a tu jeszcze trzeba pospacerowac z dziecmi ech...
A larvunia w domu z mala czy w szpitalu?

no nic uciekam...

hej, pisała mi larvunia, ze mała ma gorączke dalej, ze to trzydniowka, ze pije cyca i zipie ;) ze siuski badali.
moja padła. normalnie jakaś oslabiona jeszcze. 3 raz dzis spi... a zdarzało się, ze wogole nie chiala w ciagu dnia. no niech spi.

reklama
Hejka

LARVUNIU utul Misie od nas... Maleństwo kochane niech szybciutko do zdrowia wraca
FUTURE najlepiej choróbsko przespac wiec niech spi :tak:
MADZIA fajna sprawa z tymi latarniami... Wogóle jak pamiętam to moja kuzynka co chwile miała jakieś takie fajne imprezy. Współczuje sytuacji z dziadkiem, pamiętam jak mój dziadek majaczył i jak w agonie zapadał...:-(Nigdy tego nie zapomne
MYCHA smutne co piszesz o znajomym... Przeprowadzaj się do GW:tak:...

I to tyle miłego weekendu długiego... Ja tylko jutro wolne :(

Do góry