reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nie wchodzilam na neta jak wrocilam....
dzien swira wczoraj mialam :baffled:
najpierw z rana mloda szalala i nic mi zrobic nie dala...
poszlam po Frucia do przedszkola, z psem na siku do lasu i co .. pies mi zwial do lasu za sarna :dry:
wrocila po 15 min zziajana ale za to wybiegana :sorry2:
odprowadzilam psa do domu i pojechalismy do g-wa zgasilam silnik pod domem pierwszej synowej tesciowej, by tam Frucia zostawic bo kuzynki sie niby stesknily a wziasc chcialam tesciowa by jechac z nia na groby bo nie bylam jeszcze tu a sama bym nie trafila...
noooo i silnika juz nie odpalilam :dry:
w ascanie bylam 20 min.... z tesciowa i sa kurtki ale jak ceny z kosmosu a kurtka fajna to cena ok ale za to "pudlowa" jak ja nie lubie takich kurtek! Byla jedna fajna ale kurde o rozmiar za mala :-( i wrocilam z niczym. Tesciowej autem jezdzilismy i na cmentarz tez...
Kurde mysle sobie ze moze teraz odpali sie silnik... ale doooopa nie odpalil. Tata mnie zszokowal bo jeczec zaczol jak go spytalam czy nas do domu odwiezie... pozniej przemyslal i wydzwanial do mnie... Dobrze ze sasiad byl.. pogrzebal przy silniku i jakos odpalil sie. Do domu wrocilam ok 20.00 Mloda jak osika sie trzesla mi w domu :baffled: marudzila... po godzinie usypiania goraczka jej przyszla :baffled:40'C! Ale przez pupe.. wiec - 5'Cjakas....to miala 38,5 Dalam IBUM marudzila okropnie i gdy drugi raz mierzylam temp to kupsko zrobila :-D No i ok 23.00 spalismy juz uuuffff.... jak nigdy.
Dzis musialam z dzieciakami z psem wyjsc... ale mi sie nie chcialo... mloda dzis ok, mlody cos chyba smarac znowu zaczyna :baffled: Albo tylko na dworze no nie wiem poobserwowac go musze bo teraz nic mu nie leci...

to sie rozpisalam ;-) ide Was poczytac

reklama
Witam
a ja chora jetsem. pol nocy nie spalam tak mnie gardlo bolalo. a najlepsze ze teraz zadnych lekow brac chyba nie moge wiec sie probuje ratowac herbatka z miodem i cytryna.
LArvunia no to mialas ciekaaaawy dzien. ja bym oszalala chyba i zamknela sie w domu i nie wychodzila zeby sie nic nowego nie stalo ":D
Marzenka baaardzo fajne lozeczko.naprawde sliczne. my kupilismy niedawno w ikea takie mlodemu
IKEA KRITTER ŁÓŻKO DZIECIĘCE+DNO+MATERAC 3KOLORY (1904284071) - Aukcje internetowe Allegro
fajny materac ma i na zywo wyglada duzo lepiej. moze nie takie wypasione bo nie ma szuflady pod spodem ale dokupilismy takie plastikowe plaskie pojemniki na posciel itp pod lozko i tez jest ok. a maly nawet za bardzo z tego nie ucieka:)

Dzien dobry wpadam sie przywitac i uciekam dalej :tak:
pranie mi sie konczy,zaraz powiesze bo slonko wychodzi,zrobilam juz fasolke po bretonsku :tak:
i czekam na telefon od m i mamy i jedziemy do media markt zobaczyc i jak bedzoe to kupic kuchenke do kuchni :tak:

Larvunia to istny dzien wariata mialas :-D dobrze ze goraczka misiuni zeszla :-)

Blond lozko fajne sasiadka moja ma takie biale u dzieci tez :tak:

Uciekam i milej soboty laseczki :-)

Fajne lozka :tak: Ja za rok bede kupowac chyba pietrowe.... i bedzie musialo styknac do czasu az synek wydorosleje i bedzie rzadal pokoju osobno ;-)
Megi a moja na cycu caly czas i przesypia od 18,30 do 3.00 czasami do 5.00 rano, wiec uwazam ze to wszystko zalezy od dziecka i Twojego pokarmu :tak: Dobrze ze zmienilas mleczko na takie co nie wzdyma :tak: Oby Ci przesypial jak najpredzej cale noce smyk :tak:
Future od kiedy Twoja siedziala z podparciem a od kiedy sama? Kurde ona wymusza siedzenie odemnie i sie wkurza jak lezy :sorry2: a nie bede jej przeciez ciagle na kolanach trzymac bo oszaleje taka mamusiowa sie zrobila ze szok, wczoraj nikt jej na rece nie mogl wziasc bo zaraz buby walila i mnie szukala przerazona a gdy ja tesciowa probowala zagadac to w ryk :sorry2: Fruciu taki nie byl, byl sprzedajny strasznie kazdy mogl sie nim zajmowac i byl szczesliwy :sorry2: A ta szczesliwa tylko na moich rekach bron boze na ziemi na kocu czy u kogos innego :sorry2: masakre mam.... no ale to przez to ze kontaktu nie ma z innymi :-(

witam
nie czuje ze dzisiaj sobota, dzieciaki do szkoly musza odrabiac za 31 pazdziernika, chore to w tej szkole:angry: polowa obiadu zrobiona wiec jest good:-) jeszcze jakies male zakupy i mam wszystko w doopie:-D
nie wiem czy dzisiaj jeszcze tutak zajrze wiec jak cos to milego weekendu:-) larvunia wspolczuje wczorajszego dnia

ja dzis mam chyba tylko rosolek, juz ugotowany :-) moze jakas zapiekanke na szybko zrobie z makaronem... zobacze ;-)
milego dnia tez zycze ;-):tak:

Witam się i Ja.
Byłam u Księdza, załatwiłam wszystko w sobotę za tydzień o 16 mamy chrzest :tak:, a w czwartek do spowiedzi.. ;-) cieszę się, że już załatwione wszystko...
U Nas po staremu, Wojtka położyłam Jasiek coś tam piszczy może też zaraz zaśnie.. Jak Mnie widzi to cicho leży jak tylko się schowam to popiskuje... :baffled: chyba mami synek z niego będzie:-p

No a tutaj jak to zwykle w weekend bywa pustki, no cóż życzę wszystkim miłego weekendu.
Pozdrawiam cieplutko, do usłyszenia mamuśki :tak:

hej sobotnie.

Larvunia to mialas fajowo wczoraj haha. co do siedzenia mojej, to ja jej wcale nie podpierałam. pierwszy raz usiadła w moje urodziny, dzien przed chrzcinami, to miala 5 miesiecy i 5 dni. ale jeszcze się chwiała, sadzałam ją tylko na chwile i siedzialam z nia. nigdy nie obkładałam poduszkami. a tak sama porządnie siedzi odkąd skończyla 6 jakoś. ale sama wiesz, ze jeszcze jej sie zdarzy obalić. widziałaś zresztą. teraz już sama siada, podpiera się łokciem, napina i siada. ale też niezawsze. jak jej się nie udaje, to się drze ;) za to zaczyna mi wstawać przy szczebelkach, no i za ręce też stoi już spoko. no ale za 10 dni bedzie miala 8 miesiecy. wiec czas najwyzszy. ale powiem Ci, ze przy nocniku muszę ją też trzymać, bo sie przechyla z nocnika.

mycha - a czemu wy w sobote chrzcicie? przecież w niedzielę się chrzci.

marzenka super to łóżko co kubuś na nim siedzi.

ahaaaaaaaaaaa nie mowilam wam chyba. teraz na wszystkich swiętych przyjechał mój chrzestny z rodziną, i przywiezli Helence kubusia puchatka, wzrostu takiego jak ja. nawet nie mialam go gdzie polożyć. normalnie oniemialam. Helenka chyba się go bała trochę, ale siedzi u niej w pokoju, to się może przyzwyczai. normalnie takiego wielkiego to nie widziałam jeszcze nigdy.
bedzie helenka z michalinką skakać po nim ... już niedługo...

a ja poszlam sama do miasta spotkalam sie z kolezanka i juz mi od razu lepiej..stesknilam sie troszke za synkiem:-Dcos mi hormony buzuja niewiem czy to od anty czy co,czy moze ten remont mnie tak drazni bo chcialabym to szybko skonczyc zeby moc sie cieszyc z ladnego efektu:-D:-D
jestem zdecydowana zamawiam te lozko tylko czekam az mi gosciu odpisze bo musialabym miec szuflade z drugiej strony i nieiwem czy mozna zmieniac jak sie chce:confused:meble zamawiam wponiedzialek :-)jzu sie doczekac nie moge i mam nadzieje ze sie nie przejade:-)
mycha fajnie ze chrzciny juz ustalone...my tez mamy zamiar sie zajac ta sprawe w koncu by wypadao miec to juz zglowy:-)
czy ktos ma kanape lub cokolwiek ze skory?
dawid mi juz porysowal panele ale sie wscieklam biala krecha jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:widze ze bez dywanow sie nie obejdzie..no tak to jest z dzieciakami:-)

reklama
hej, wreszcie mam chwilkę wolną:)
od rana krzątam się po domu, zakupy zrobiłam i placka upiekłam budyniowego zobaczymy co to wyszło jak ostygnie:dry: ja mam 2 lewe do ciast, wolę potrawy gotować itd:-)
marzenka fajnie że w końcu się oderwałaś od obowiązków, wiem jak dobrze pobyć samej w towarzystwie koleżanki, miła rzecz:tak:
mycha, ciacho, larvi, future i inni ...cześć i miłego dnia;-)

Do góry