reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

To ja też tylko cześć powiem:p
nie wiem jakoś weny brakuje mi, sama dziś menżu na służbie..
Lilii- dziękuję za życzonka dla Zuzki:* cieszę się że u was wszyscy zdrowi:)
Mycha dzięki za rozmowę:*

reklama
ciacho- blond- chyba z 8 jeszcze zostalo wczoraj w tej mgle jezdzilam i jeszcze na wawrow w te pola na betonce widocznosc 0 masakraaa ale dalam rade jechalam chyba z 10 na godzine;p a ten do mnie szybciej a ja nic nie widzialam

a ja w tym textilu helence tylko czapke kupilam, reszta to mi sie wydaje wielkie gó.... ale tak jak Larvunia mowi, trzeba trafic. bylam w zeszlym tygodniu i nic ni bylo ciekawego.
moja wstała, bawi sie, uśmiechnięta. i gile do pasa.

jak w kazdym sklepie jedne rzeczy super gatunkowo inne buble
a w textilu kupowalam zawsze mlodej majtasy takie te ozdobione na tylku bo w sklepie 5-6zl sztuka a tam max 2,50 a kiedys byly niecale 2 zl
w mysliborzu jest textil

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ania no to juz malo zostalo:)wczoraj rzeczywiscie byla straszna mgla.ja bym sie nigdzie nie wybrala.Twojego bloku nie widzialam.
co do TExtil to tez glownie czapki, majtki i skarpetki, czasem jakies koszulki i spodnie

hej laseczki, nawet nie wiedziałam że w Kostrzynie jest coś takiego jak Textil. M jedynie jeździ tam po alkohol na wolnocłowy.

My dalej chorujemy, Arek kaszle mocno, ale mniej marudny jest, troszkę w nocy popłakał. Ale coś mi młoda szwankuje.

Witam się i idę bo płacze

kromus kochanie chyba wszyscy teraz chorują, a jak nie są chorzy, to coś łapie. sama widze po dzieciakach w przedszkolu i po znajomych. a dziś dodatkowo czytałam o jakims zmutowanym wirusie co idzie do nas. grrrrr

bylam z małą na dworze doslownie na 20 minut. zasnela, ale jak wchodzilam do domu to się obudzila. a nie chcialam jej zostawiac na ganku, bo tam niby swieze powietrze, ale ona kaszle, i wole miec ją przy sobie. obudzila sie i rojberuje kolo kominka ;) bo tam ciepełko

Future- ja wiem, tylko że co to za wirusisko teraz szaleje, zawsze dziecko pochorowało 2-3 dni, po kaszlało i spokój a tu taki kaszel straszny. A Hesia też ci kaszle, niech zdrowieje.

reklama
ja z texil market jestem zadowolona..kupilam dawidkowi 3 komplety majtki i podkoszulek i jestem zadowolona a za komplet 8zl hihihi:-)http://allegro.pl/lozem-80x200-mdf-z-materacem-pojemnik-producent-i1901994064.html
c
hce cos takiego u nas tez jest takie podobne tyle ze za 680zl i niewiem co tu zrobic...tu tez chodzi o materac skad mam pewnosc jaki bedzie czy miekki czy twardy.... moze lepiej troche wiecej zaplacic i tu na miejscu wziac?:confused:

Do góry