reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Marzenka fajne lozko,u mnie szymon ma tez z takich wlasnie
a Hania ma takie podwojne wysuwa sie z dolu drugie a po srodku sa szuflady :tak: akurat teraz jak mama jest to spi na dole przydaje sie jak ktos przyjezdza :tak: ja tez kupilam te lozko na ebayu ale bez materacow :tak:
Sofabett Kinderbett Funktionsbett Bett Matratzen 90x200 | eBay

a ja sie zastanawiam nad takim lozkiem dla hani co myslicie?
http://www.ebay.de/itm/Bett-Metall-weis-inkl-Lattenrost-Matratze-90x200-/140628054046?pt=DE_Haus_Garten_Betten&hash=item20be15d01e#ht_720wt_1270

a te podwojne dalabym wtedy dla szymka..

a co do tego materaca to wydaje mi sie ze bedzie to zwykla pianka :tak: moze kupcie lozko samo na allegro a materac wybierzecie w sklepie :baffled:

maniek jeszcze skreca u mamy mebelki a ja ide zaraz dzieciaki kapac,dopiero wrocilam ze sklepu polecialam szybko sama a oni zostali sami,kupilam fasolke i jutro bede robic po bretonsku bo juz dlugo sie zabieram za to...:tak:

Ostatnia edycja:
madzia wlasnie te materace to masakra ceny kosmiczne:baffled::baffled::baffled:wiec jak juz to z materacem kupimy..mi glownie zalezy na tym by byla wlasnie ta szuflada od gory,wydaje mi sie pojemniejsza bo jak widzialam te z szuflada wysuwana to masakra jakas,,cala posciel by sie nie schowala tak mi sie wydaje....i sie boje ze spadnie mi na podloge jakos nie wydaje mi sie stabilne..i ze bedzie rysowac panele:confused::baffled:
future w sumie to masz racje:-D

marzenka materac to podstawa dlatego takie drogie sa bo generalnie sam stelaz tani, my mamy naroznik i rzadko go rozkladamy i niestety polowka ta wyciagana jest wyzsza od tej do siedzenia:baffled: wybily sie sprezyny a tyle dalismy za ten naroznik z tym ze to skora, ale juz zajechany jest

a to upieklam dopiero co no nie moglam sie powstrzymac i zjadlam prawie jedna cala:zawstydzona/y: ale takie dobre:-):-D

milego wieczoru

Ciacho pamietam jak kupowalam takie drozdzoweczki z makiem pycha :-) wygladaja jak kupne :tak:

Marzenka ciacho ma racje dobry materac to podstawa to fakt dlatego lepiej moim zdaniem kupic lepszy drozszy bo to juz na dlugi czas sie kupuje :tak:

milego wieczorku :happy2:

Dzieci śpią więc siedzę sobie spokojnie w ciszy ale fajnie:happy: wiecie co zauważyłam że po tym mleku Nan Pro Pawełek mi ładnie śpi, nawet do 4-5 godz w nocy( daję tylko na noc butlę) i jest spokojniejszy, po Bebiko zaś wzdęcia miał biedny...

megi...powoli, powoli bedzie Ci ładnie spał mały...zobaczysz... a nie karmisz już? bo jakoś nie w temacie jestem.
madzia super to lozko białe. takie dla księżniczki ;)

a moja spi od 18.

Larvunia dalej szalejesz w askanie? kup mi cos ahhhaha

kochana karmię piersią cały czas ale w dzień i w nocy jak się przebudzi bo takie z piersi to na max 2 godz mu starcza więc żeby mieć w miarę przespaną noc to daję mu butlę wtedy śpi dłużej. Zuzke karmiłam tylko 2 miesiące jakoś, ciekawe ile z tym moim synkiem będzie to trwało ale czuję że mam coraz mniej pokarmu, na pewno nie tyle co na początku jak go urodziłam...

no i dobrze, uważam, ze to dobre wyjscie, mały Pawełęk się napewno najada lepiej. no i ty możesz pospać trochę. moja od początku na butli, i jak skonczyla 2,5 miesiaca, to już spała całe noce ;) i u Ciebie tak bedzie. Oby!

reklama
dzien dobry:-):-):-):-)Łóżka dziecięce Łóżko dla dzieci 180 x 80 Timi (1894076181) - Aukcje internetowe Allegropostanowilam ze zamawiam takie lozko:-)powinno byc ok:-)jak myslicie?
megi ja karmilam tylko miesiac i tez bylo ok maly nie choruje ani nic wiec sobie nic nie zarzucam..ale nie ukrywam ze kiedys przy drugim dziecku bede walczyc o to zeby dluzej utrzymac karmienie piersia...za szbko sie poddalam i tyle...
ide sie szykowac do miasta....dzis nic nie robimy a ja czuje ze musz epobyc sama jakas nerwowa jestem az za bardzo....sama nieiwem czemu:confused:http://allegro.pl/zestaw-legoo-2-biurko-meble-mlodziezowe-marmex-i1894755379.htmla mebelki takie tylko ze nie te co sa na obrazku tylko nr takie-L1-L6-L8-L10 chyba tez bedzie dobrze :)juz mi sie pokoj podoba jak sobie pomysle jak to wszytsko bedzie wygladac:)
milego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry