reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć.

czesc

marzenko kochana ja nie pamietam ktory to sprzedawca byl, allegro wywala historie zakupow jakos po miesiacu a ja kupowalam juz daaaawno ten naroznik :sorry2: Wiec nie pomoge. My jestesmy mega zadowoleni z niego :tak: Moze uda mnie sie paragon znales to dam Ci znac... ;-)

lili kupe lat ;-)

Larvunia też miałam Ci napisać żebyś po komentarzach poszukała :-) ale już Mnie wyprzedzono :-p

U Nas wszystko po staremu, M miał wczoraj i przedwczoraj wolne dziś do pracy poszedł..
Na 12 planujemy chrzciny czyli za tydzień :tak: w sobotę idę do Księdza dogadać się co do godziny itp., jakiegoś stresa już mam :zawstydzona/y:
A tak poza tym siedzimy w domku, Wojtuś ogląda bajki, Jaś drzemie może na jakiś spacerek się wybierzemy bo coś nie chce Mi się w domu siedzieć... :no:;-):-) chłodno na dworze, ale słoneczko świeci więc krótki spacer nie zaszkodzi... :tak:

Zdrówka dla wszystkich pochorowanych, u Nas odpukać na razie choroby zniknęły mam nadzieję że na dłuższy czas będzie spokój... :tak:

Miłego dnia wszystkim życzę :tak::-)

reklama
Hello
mnie chyba pogielo do reszty bo wymyslilam dzis na obiad pierogi z kapusta i grzybami no i zaprosilam mojego brata wiec bede musiala zrobic ich z 300
Ale dam rade ;-)milego dnia laseczki

hej, no mam chwilke.

co do sikania to dzięki, dzisiaj wylądowała już kupa haha.

a co do prezentów, no narazie nie mam na to glowy, mała zasmarkana. spała mocno, ale chrapała i jak jej wysychało w gardełku, to z kaszlem się budziła. no cholera już powinno przechodzić a tu nic.
teraz zasnęła.

ale wiecie co, pociesza mnie fakt, że rojber niesamowity, ma dobry humoer, smieje sie od ucha no ucha, ze az gile wlatują do buzi hahahhaha

bylam na poczcie, a babka sie mnie pyta: a Pani ma jakiś sklep internetowy bo tak czesto wysyła pani buty ;))
i wziela sobie nazwe moją i moze coś kupi. no ja wczopraj zlozylam znow zamowienie i licze na to, ze się jeszcze dobrze sprzedadzą. i powoli zamawiam sylwestrowe ;)

no i musze isc rosolek malej ugotowac, moze ozdrowieje.

KROMA - ja widze, ze Ty masz wesolo w domu ;) Arek plus Ola i normalnie Ameryka haha, spokojnie, nauczy się. roczek już ma to już kawał chłopa. moja zaraz 8 miechów, jak to zleciało.

Larvunia - chętnie pojade na zakupy, ale daj nam sie pozbyc gili ;)

Lili - super pomysly z tymi ręcznie robionymi prezentami. jakbym umiala, to coś bym zrobiła ;) ale dwie lewe. moge im zagrać na fortepianie haha :)

ciasteczko - dzięki, że się zgadzasz z sikaniem po mojemu ;)

reszcie babolków - wielki hello dzis ;)

edit

befatka - i ja i ja ;)

Nie powinnam (auta moj mi nie zabral, ale nie powinnam nim jezdzic :baffled:) ale jade do g-wa dzis polazic po ascanie i na groby, bo w g-wie nie bylam jeszcze.
Zorientuje sie cenami w ascanie i moze Future podjedziemy jeszcze jak wyzdrowiejesz do tego budynku gdzie jest textil market... fajne tam ciuchy maja.
Juz mama zdazyla mi cisnienie podniesc dzis tel...
a tak to wsio ok u nas...
MILEGO DNIA

w kostrzynie jest, w g-wie nigdy nie bedzie bo za duzo ludnosci ;-) a patrzac w druga strone g-wa to w Barlinku jest jeszcze, tylko mniejszy niz w Kostrzynie :tak: Bardzo fajny sklep, ale trzeba trafic na fajne i TANIE rzeczy, nie zawsze sa....

Hello kobietki :tak:
ja po szkole,cisza w domu to co lubie muzyczka gra, kawka u boku i mozna odsapnac :-) piekne slonce za oknem az chce sie zyc :-)

wpadlam w sumie tylko tak przelotem wiec wybaczcie ze nie odpisuje nic nikomu caluski :-)

reklama
LArvunia szkoda ze w gorzowie nie ma. maly ma duzo ciuchow stamtad bo w miedzychodzie jest i mama tam mu kupuje. tylko trzeba jakosc sprawdzac bo sa tez straszne buble tam.

Do góry