reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja w tym roku nie mam zamiaru kupowac zadnych drogich prezentow, bo stwierdzilysmy z siostra ze kazdy wszystko ma i jak juz to jakies pierd.óŁki sobie mozna kupic,
ale ja ci powiem ze nie mam pojecia co kupic dzieciakom no zero pomyslu:sorry2:
siostra dostanie srebre kolczyki ale to juz jakis czas temu kupilam i nie byly drogie a szwagier bluzke na dlugi rekaw z diversa ale to na przecenach kupilam:-D:-D
tato co by nie dostal bedzie happy

reklama
Larvunia ja mojej pewnie jakas ksiazke kupie bo to sprawdzony prezent. ona uwielbia czytac tylko zawsze jest problem zeb nie kupic takiej ktora ma.i do tego jakas plyta z muzyka albo film bo nie uznaje piratow i sciagania z neta;)kiedys jej mopa parowego kupilam to sie smiala ze bardzo praktyczny prezent ale widac ze nie byla zadowolona.z dziadkami jest zawsze problem bo oni to nic nie chca bo szkoda kasy bla bla bla.ale u nich sprawdzaja sie prezenty typu elektroniczna ramka na zdjecia, albo dvd zeby mgli na tv zdjecia wygladac ktore na plytach im wysylamy.

ooooooooooo mamie srebrne kolczyki kupie bo sie lubuje ;-)
ciekawe jakie sa ceny... musze popatrzec...

edit:
blond moja nie czyta ;p

za 50zl mozna juz cos fajnego wyrwac w kupcu na poczatku jest jubiler i powiem ci ze nie drogo bo sama tam sobie kupowalam
bede za 20min lece po mloda

Ojeju prawied dwa miesiące jeszcze a wy o świętach... nie no ja jeszcze nic nie myślałam, i nie mam pomysłów... Mojemu M perfum jakiś kupie, Kacper ze wszystkiego będzie zadowolony, szczególnie jeśli będzie to zygzak, a co dalej to nie mam pomysłów...

LARVUNIU nasza lekarka na szczęście przepisuje leki refundowane, ale wiadomo, jak dojdzie pulmicort, berodual, albo osłonowe to już sie robi prawie 100... Narazie mały jedzie na Vibovicie i się trzyma... no ale od 1,5tyg nie był w szpitalu mimo że zdrowy był (chcieliśmy dotrwac zdrowi do tych testów) więc zobaczymy co się teraz wydarzy

Masakra jakiego kataru dostałam... Całą szafe przetrzepałam...

dzieki dziewczyny
a my w tym roku sie umawiamy z rodzinka tylko na jakas symboliczna czekolade, wiadomo ze dla dzieci cos sie kupi ale miedzy soba nie robimy prezentow niestety jakos za malo kasy na to :( wogole kryzys taki ze trza pozyczke u tesciowej wziac bo do 10 nie wystarczy;/

Doberek !!
ja dzis mam wolne,ale skoczylam do miasta musialam do energetyki jechac
odrazu zachaczylam solarke i do nowego sklepu wpadlam otworzyli Primark :tak: moze ktoras zna...
fajna galeria duza i nie drogie ciuchy maja :no:
kupilam sobie spodnie rurki za 9.90 i dla szymka jeansy za 6 euro :tak: to mi sie podoba :-)

wy tu juz o swietach a ja powiem tak ze my zostajemy sami tutaj i mam prezenty z glowy kupuje tylko dla dzieciakow i spokoj zreszta my nigdy nie kupowalismy rodzinie tylko naszej czworce :tak:

Jutro przyjezdzaja rano meble z polski do mamy bedzie co robic na wekend :tak:

No to tyle kawke dopije i ide cos porobic milego dnia :-) i zdroweczka dla wszystkich chorych bobasow :tak:

reklama
larvunia dokladnie takie kupowanie rozciagniete w czasie mnie boli niz wszystkim od razu
pr nic nie mow o kasie juz nie pamietam kiedy u nas tak zle bylo:-( jeszze teraz komp mojego pochlonie kilka stowke a do pracy mu potrzebny wiec trzeba zrobic
madzia o primark fajny sklep i maja super ceny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry