reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

100 LAT DLA ZUZI :tak:
Wlasnie rodzice od nas wyszli...
ogolnie nudy
ale wiecie co... cos chyba pooda na mnie wplywa, albo nie wiem co mi
chodze spac od 2 dni o 21.00 juz jak nigdy :baffled: Zawsze ok 1 w nocy szlam a teraz ja niewiem co sie dzieje
Teraz tez mnie przymula cos...

Madzia piesek zaszczepiony?
PR pod kolderke ciepla i herbate z miodem + cytrynka + meża i bara bara jak dzieci zasna! ;-) ZDROWKA
Kroma biedny Arus... ZDROWKA
ciacho super ze zakupy udane, ja tez mam takie cieple leginsy, troche pogrubiaja ... ale jakie cieple ;-)
KasiaF kiedy nas odwiedzisz?? ;-)
marzenko hello :-)

reklama
MARZENKA ciesze się że moja blablanina się komuś przydała ;-).
LARVUNIU ja bym bardzo chętnie was odwiedziła ale M mi będzie piszczał że paliwo wyjeżdrzam... Ale dzięki za zaproszenie... A może jak kiedyś będziesz jechac doalbo z gorzowa to do nas wpadniesz? Zapraszamy :tak::tak::tak::tak:.

Młody wysprzątał pokój ja zrobiłam mu porządek w komodzie bo miał jeszcze letnie ciuszki i kilka za małych... A jak mi dzisiaj taką górę wujek przywiózł to dziś poprałam i jutro trzeba gdzieś to pochowac...
Wyobraźcie sobie że dzisiaj kupiłam małemy kozaki rozmiar 28:szok: rok temu miał 23:szok: fakt są troszke większe ale jak bym mu 27 kupiła to 10min bym ubierała bo by mu u góry ciężko nóżka wchodziła... Ale masakra jak mu noga rośnie... Pamiętam jak w lipcu moja mama mu kupiła buty 25 to się z niej śmiałam że on je na wiosne ubierze... a one już są historią...

Witam z wieczora. Moja trójka śpi ja też zaraz idę w kime, młody wstanie w nocy na am am
Jutro wstawię fotki z urodzin Zuzi i jej torcika, dziś już padam...najważniejsze że jej się podobało jak żeśmy z mężem 100 lat zaśpiewali, taka zawstydzona siedziała:-) Mój za to sobie rozwalił palucha u nogi dość porządnie, zachciało mi się dodatkowej linki na pranie w łazience no i biedak spadł z krzesła, ono się pod nim zarwało, teraz mam wyrzuty sumienia że się uparłam na tę linkę:no: ciekawe jak jutro buta z tym opatrunkiem założy a nie wspomnę o bieganiu porannym przed pracą inaczej zaprawą upsssss:baffled:...dobra uciekam dobranoc wszystkim;-) i dziękuję za życzenia dla Zuzi:****
chorym dużo zdrówka!!!!

no hej.
mała niby ma tylko katar, ale dostala leków i wspomagaczy za 70zł. no ale nie bede załowała na wlasne dziecko.
syropek, kropelki do nosa, masc rozgrzewająca i wszystko ku lepszmu idzie.za to mojego połamały korzonki. i znow jutro do lekarza wr.......
dzien pelen wrażen.
ide spac.

Future ja mialam okres ze przez poltora mies chodzilam z Fruciem do lekarza i co tydzien szlo +/- 80zl + paliwo i raz + leki dla Misi 70 zl. (dwa razy trafilo sie ze bylam dwa razy w tygodniu ale w tedy szlo mniej bo np dokupowalam tylko 1 lek)
porazka co nie.... chyba apteke otworze.... :baffled:

KasiaF dzieki ale my jezdzimy zawsze na lubniewice ... ale bede pamietac :tak:

kurde moj w piatek wyjezdza... zabiera moja nubirke ale odstawia do naprawy w koncu, bo strach nia juz jezdzic... I mi zostaje "bialy rumak" aaa buuuuu... masakra jakas... jestem uziemiona na calego :baffled:

Hej dziewczynki :)
Dawno mnie nie było :) Mężuś od 25 października w domu, teraz jeżdzi, załatwia papiery badania itp no i zaczął się remoncik u nas w domu ... a, że wszystko robimy sami to padam na twarz ...
Mała daje w kość pyskuje na całego i wciąż małpa nie woła siku, jak wysadzę to ładnie zrobi a tak lipa.
Ja też muszę zarejestrować Aminie do lekarza, dzwonię od tygodnia i albo nie ma doktora albo nie ma miejsc wrrr ... a małej wyszły jakieś krostki - niby to potówki, ale już sama nie wiem jak sobie z tym radzić, ma je na kolanach udach, przedramieniach i ramionach :/ dziwne miejsca sobie wybrały :/
Wiecie może jak się wsytawia ciuszki na Allegro ?? Mam parę orginalnych bluz, spodni, które, może parę razy ubrałam, a tak leżą w szafie i gracą, no i suknia ślubna - sprzedałabym to może coś by się zarobiło, ale niestety nie wiem jak się wystawia ile się płaci i wogóle :)

Megiii - 1000 latek dla córeczki :****
Larvunia to ty teraz biedna mało zmotoryzowana będziesz <tulę mocno> wiem co to znaczy :)
Kasia no dzidziolkom nóżki rosną moja miała rok temu 20 a teraz 24-25 :)
Mykam liczyć wypłatki nie cierpię końca i początku m-ca wrrrr a zaraz mężulek wpada na kawkę :) buziaczki :*** mam nadzieje teraz czesciej sie pojawiac :)
Marzenka - wstaw fotki mieszkanka po remoncie !! - wogóle wstaw jakieś swoje fotki, ciekawe jak teraz wyglądasz :)

dzien dobry:-)
larvunia to tylko kilka dni dasz rade...pomysl o nas my pol roku bylysmy same i dalismy rade,ja tez uziemiona bylam masakra bez auta jak bez reki...
future no pewnie nie ma co zalowac kaski dla dziecki:-)ja dzis ide w poszukiwaniu spodni dzinsow cieplych moze na polarku...dostal kase bo jego lozko sprzedalismy wiec kupie mu cos pozadnego :-):-)
moze i ja wychacze jakies pozadne leginsy cieple...
megi no to pieknie ten twoj sobie zrobil........
sto lat dla zuzi :)nie mialam okazji zlozyc jeszcze zyczen:-):-)
zmykam kochane pewnie dopiero wieczorkiem zajrze bo dzis juz remont sie zaczyna...caly dzien zaplanowany....o 12 jestesmy umowieni z firma od kuchni w koncu maja nam przedstawic projekt:-):-)ale ciekawa jestem czy nam sie spodoba:-)
milego dnia

reklama
hello
Ciacho zimno zimno i wilgotno na dworze...brrrrr
Kasia ja tez sie zdziwilam tym rozmiarem bo maly w zeszlym rku 24 a teraz 27 i tez ciezko wchodzi chociaz duze sie wydaja.28 nie chcialam kupowac bo ostatnio kupowalismy buty W synkowi ktory ma 5.5 roku i ma wlasnie 28 a jest calkiem duzy.wiec stwierdzilam ze to jest niemozliwe. ale znajac zycie Ani pr Amelka nas pobije. ta to ma noge :)
Marzenka ja tez prosze zdjecia Twoje i mieszkanka bo bardzo ciekawa jestem:)
Madziarena ciuchy na allegro bardzo prosto sie wystawia. placi sie groszeza aukcje. jakj bedziesz wystawiac jakiegos ciucha to bedzie po koleji pisalo ktora opcja ile kosztuje. ale przy normalnej aukcji z kup teraz i licytacja kolo 1 zl zaplacisz. ja sie ostatnio zdziwilam ze w motoryzacji jak cos wystawiasz tpo 15 zl placisz za aukcje :/
Larvunia witaj:)

Do góry