reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia dokladnie takie kupowanie rozciagniete w czasie mnie boli niz wszystkim od razu
pr nic nie mow o kasie juz nie pamietam kiedy u nas tak zle bylo:-( jeszze teraz komp mojego pochlonie kilka stowke a do pracy mu potrzebny wiec trzeba zrobic
madzia o primark fajny sklep i maja super ceny

Macie w Gorzowie taki?

reklama
no masakra jakas na koniec roku ja tez nie pamietam kiedy musielismy pozyczac zawsze udawalo sie odpoluzc na czarna godzine stowke albo 2 a teraz same rachunki... i sie wnerwilam tez bo za prad niedoplata i w grudniu musimy 300 zaplacic;/ bo w tamtym roku mielsimy nadplate to nam zrobili mniej do zaplaty a teraz tyle mniedoplaty;/ i ubezpieczenie auta do 19 listopada moj musi szkole oplacic kolejna rate ahhh same wydatki.. no ale coz

helo.
maa zdycha. ja lece do przedszkola, meznu na zwolnieniu, koezonki, i antybiotyk na gardlo. boniu co się dzieje z tym swiatem. pelno swiństwa lata.

madzia a gdzie ty dokładnie jestes w tym DE? bo ja kocham primarka w anglii bylo duuzo ich, bo to ang sklep. befatka pewnie tez zna. i kroma powinna.

lece ;*

madzia pomarzyc dobra rzecz,niestyty nie maw tej dziurze ale jak otworza nowe centrumhandlowe bedzie H&M z tym ze tam ceny juz kosmos
pr my tez mamy oc w tym miesiacu ale to strasznie duzo kurna w tym miechu ponad 1500zl rachunki same i nie mamy zadnych kredytow:baffled:
dobrze ze na jedzenie wydajemy niezbyt duzo nie jestesmy zbyt wymagajcy

Future mieszkam w Hannoverze :tak: zdrowka duzo dla twojego chlopa :-)

Ciacho ja rzadko kupuje w H&M jedynie wtedy jak maja przeceny wtedy sie oplaca :tak: a tak to wogole ta ich moda mi sie nie podoba :no:

Dobra ide zaraz makaron ugotuje dla mlodej a sos jest ze wczoraj i obiado z glowy :happy2:

madzia w h&m maja niektore rzezy fajne ale ceny tez:baffled:
pr dobrze ze ma sie jakies zapasy:-D a u nas tylko moj M jest miesny ja to moge bez miesa sie obejsc nawet miesiac ja bym mogla zyc tylko ma platkach, jogurtach i mleku zreszta dziewczyny rowniez
jedynie co to mloda placow ziemniaczanych nielubi zreszta robie moze razk do roku:sorry2: za to lubia pierogi z truskawkami hehe jutro zrobie na obiad:tak:
future zdrowka dla twojego i mlodej

aaaaaaaaaaa
mowie do Frucia czego Cie ciocia Ania nauczyla dzis a ten do mnie ze kolorow. No to jakie , pytam... zeby wymienil jakis po angielsku a ten do mnie "PINK- rozowy".
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Future!!!! :baffled::szok:
:-p:-p:-p:-D

aaaaaaaaaaa
mowie do Frucia czego Cie ciocia Ania nauczyla dzis a ten do mnie ze kolorow. No to jakie , pytam... zeby wymienil jakis po angielsku a ten do mnie "PINK- rozowy".
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Future!!!! :baffled::szok:
:-p:-p:-p:-D

Larvunia zaraz bedziesz z synkiem po angielsku gadac :-):tak:

reklama
Do góry