reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

elo- larvunia- bara bara to mi nie w glowie masakra czy musi mnie dalej czyscic i w brzuchu ciagle bulgocze a buuua dzis juz w pracy sie modlilamz eby tylko dojechac autobusem a na miejscu to juz jakos bedzie kibelek jest;p

Ciotka- amelka ma 26 tym razem rozmiar rozmiarowi nie rowny ;p

reklama
ciacho mi sie wydaje ze ma normalna stope. w przedszklu wszyscy nosza mniej wiecej ten sam rozmiar i w naszej grupie teraz u chlopcow 27 rzadzi:)dziewczynki maja mniejsze zazwyczaj.mlody jak zaczynal chodzic to mial 21- 22 .
Ania ja myslalam ze Ty amelce kupowalas rok temu w wakacje 26 tenisowki w pepcodlatego myslalam ze nas przebijecie :)

pewnie dlatego jestem zdzwiona ze twoj juz 27 a tyle lat mlodszy od mojej bo mloda teraz nosi tak 31
a pamietam jak potrafila je noga urosnac ze buty z wiosny nigdy nie byly dobre na jesien i na zime musiala zawsze miec 2 pary kozakow ale zeszla zime przelatala w jednych:-)

CIACHO no rośnie noga im rośnie... pewnie zaraz stanom... Teraz może jest tki okres w ich wieku że jest taki boom... Mój to na wiosne/lato 3 razy miał adidaski zmieniane... To samo kapcie...
PR bidulko ty moja, węgiel, smecta, jagody, nie wiem co jeszcze może pomóc... Tylko nie powinni się jeśc nabiału jak ma się takie problemy żołądkowe... Tyle wiem napewno...
LARVUNIU no na leki też idzie bardzo dużo... Nam alergolog przepisała ISMIGEN ale to pod język jest tabletka a u małego to nie przejdzie... Dlatego musze iśc do rodzinnej żeby cos innego wymyśliła No a ten Ismigen 130zł kosztuje... W aptece internetowej 110, ale to na 3 mieś jest... Ale kurcze boje się że on tego nie weźmie bo już kiedyś miałam coś pod język to mi się dławił...
BLOND ja wole kupic troszke większe zawsze, tym bardziej że miał wczoraj cieńką skarpetke ubraną bo ciepło było i autkiem, a do przedszkola jak zima przyjdzie to grubsze rajtki bo 15min pieszo idziemy, więc podejrzewam że nie będą dużo za duże.

Młody w przedszkolu, kawke kończe i ide sprzątac. Dziś mały pokazuje na mgłe i pyta co to, skąd to, to mu wytłumaczyłam, potem mu karze dmuchnąc i mu pokazuje że też mu z buźki paruje, a on do mnie "Mama ale ja mgły nie chciałem zrobic"

dzień dobry
wstałam z wyrka choć bardzo mi się nie chciało, jak na złość Zuzia wstała już równo z moim, po 6 i tak buszuje po domu, mama to mama tamto usz nie dała mi podrzemać stąd lewą nogą wstałam:wściekła/y:

3 fotki w galerii

Ostatnia edycja:
megi najgorzej jak czlowiek by sobie polezal a dzieciaki nie dadza:baffled:
ja dzisiaj tez kiepsko spalam
kasia ja tez zawsze kupuje buty na zime o rozmiar wieksze bo zawsze jest tak ze jeden byl na styk a drugi ciut wiekszy nawet sobie kupuje rozmiar wieksze bo mam niewymiarowa stope

KAsiaF ja zapomnialam ze raz mlody przeciez dostal leki na 200zl... wiec zobaczcie ile kasy bbbrrrrr
KasiaF u Was tez widze nie ciekawie z lekami... masakra jakas

Dziewczyny myslicie juz o prezentach na siweta?? Kurde nie wiem co mamie kupic... coby to nie bylo to nie bedzie zadowolona : Oo2:

larvunia ja to zazwyczaj juz od pazdziernika kupuje i nie powiem jak sa jakies przeceny itp. w ciagu roku nieraz juz kupie z mysla na swieta:-D
dla siostry i szwagra juz mam ale rodzicom nie wiem, myslalam o takim kalendarzu sciennym z fotkami dzieciakow ale moja mamusia malo kiedy zadowolna:baffled:

reklama
ciacho to jak moja hahahahahahah :-D
dla ojca wymyslilam wycieraczki te bezpiorkowe.... za dwie cos 100zl zaplace... bedzie heppy
dla tesciowej mam krem z avonu
dla tescia podpurke pod bron, bo mysliwym jest...
dla Frucia nie problem, pewnie cos z ben tena
dla mojego meza nie wiem :sorry2: z reszta pewnie z nowu powie ze sobie nie robimy bo nei ma kasy :baffled:

ale co dla matki.... co reszta dziewczyn kupuje dla mam??

Do góry