reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam
Kasia bardzo ladny kolor:)
Wszystkim chorym zdrowka zycze!
Maly w przedszkolu, nie mogl sie doczekac, ja bylam u gina. wszystko ok. skierowanie na badania dostalam. jednak to jewusiaka spowrotem poszlam i sie chybaciesze.

Befatka na 6 h chodzi?? Myslalam, ze na dwie...
KasiaF super kolor :tak:
ciacho, Future, Kroma, marzenka, blond, megi HELLO

edit:
ale dzis cieplo.... okna mam pootwierane wszedzie i dalej mi cieplo ;p
mloda sie obudzi i ide z nia na spacer.... szkoda takiej pogody ;)

Ostatnia edycja:
Witam ja na chwile wpadlam zobaczyc co u was :-)
obiadek sie robi dzis makaron :tak: zaraz mloda wroci ze szkoly...
pozniej smigam na szczepienie z psem :tak:

Megi wszystkiego najlepszego dla Zuzi duzo zdrowka ucaluj ja ode mnie :tak:

Kasia fajny kolorek lepiej ci w nim :tak:

Blond ciesze sie ze z dzidzia w porzadku :tak:

no to tyle milego popoludnia :-)

jeszcze raz zdrowka dla wszystkich chorowitkow:-)
a ja kupilam dzisiaj starszej ocieplane leginsy na takim misku no super sama bym sobie takie kupila ale kasy niet a jej to babcia zasponsorowala:-)

PR szybkiego powrotu do zdrowia
MEGI zdrówka i sto lat dla Zuzi
LARVUNIA my też dzisiaj dużo łaziliśmy ale po mieście, aż cud że mi mały nie zasnął w drodze powrotnej
BLOND ciesze się że z dzidzią wszystko dobrze

Byliśmy na testach, nie wykazały żadnej alergii :) ale Kacper poprosił lekarke żeby mu brzuszka posłuchała i usłyszała szmery nad serduszkiem... Mówiła że dzieci czasem mają takie szmery rozwojowe, ale żeby sprawdzic to u lekarza rodzinnego... Chciałam sie od razu zarejestrowac ale nasza na urlopie do końca tygodnia... Więc jak na szpilkach do przyszłego tygodnia...

Kupiliśmy kozaczki, za to że był grzeczny u lekarza zabrałam go na frytki do mc donalda... Ale był happy... Teraz nuuuudyyyyyyy..

reklama
ciasteczko ja ostatnio przymiezalam takie leginsy wlasnie ale kurde zawiodlam sie bo dupa brzydko wygladala splaszaczalo..no nic jutro ide dalej szukac jakis leginsow bo moje juz to tylko po domu do chodzenia:-)
kasia wlasnie mi przypomnialas ze mam isc z mlodym do pediatry po skierowanie do ortopedy bo tez sobie zrobila tydzien laby...
super ze nie wykazalo zadnej alergi i z tymi szmerami tez licze na to ze tez bedzie oki:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry