reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama

czesc laska czesc.....

a moj stary sie wczoraj wkurzyl robilismy niedawno u hani malowanko w pokoju i wczoraj tam wchodze patrze na sciane i noe moge uwierzyc szymon pomalowal pol sciany olowkiem szok !!!
ale stary byl zly dal mu po lapach hehe....
kurde sama zla jestem bo nawet juz tej farby nie mamy zeby to zamalowac wrr.....picassa mu sie zachcialo !!!

Hej larvunia !!! ty to sie masz ciagle cos zalatwiasz...
to milego dnia i wracaj predko !!!
:tak::tak:

A nei idzie zmyc tego?
Moja Izka tak fajnie gada...."baba daba ga ga" aż milo słuchac...
Tylko kiedy powie mama?

A nei idzie zmyc tego?
Moja Izka tak fajnie gada...."baba daba ga ga" aż milo słuchac...
Tylko kiedy powie mama?

wiesz probowalismy gumka zmazac ale zostaja plamy wrr...chyba wole zostawic ten olowek niz zmazac i takie plamy maja byc...zobaczymy moze cos stary wymysli :tak::tak:....

katgen dawaj do mnie :tak: ja nie mam planow :sorry2:

magda kochana zostaw to..., to tylko dziecko nie raz cos zepsuje czy uswini ;-) ja tam bym to olala w koncu to jego pokuj co nie ;-) ale to kwestia wychowania... tez mojemu malowac po scianach nie bede pozwalac ale jak juz to zrobil to przeciez nic strasznego :sorry2:

oki, lece, bede ok poludnia.... bay

Larvunia to wlasnie nie jego pokoj :no::no: to krolestwo hani i sie mloda wsciekla i focha rzucila tekstem mogliscie go pilnowac!!!! :-D:-D

a ja dzis pieke mojego ulubionego murzynka popoludniu i beda go przekladac bita smietana a na wierzch zrobie jakas polewe zabieram go jutro w gosci do kawy :tak:
:tak:....

chcialam lyknac kawe a tam juz pusto w kubku ....

reklama
Do góry