reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ale mnie zamulilo... :baffled: zjadlam mleko z platkami na zimno a ja po mleku odplywam jak moj synek ;-) i oczy mam coraz ciezsze :rolleyes2: .. chyba zaraz spac pojde :rofl2:

i co ja robie tu , łłuuu uuuu.. co ja tutaj robie... lalallllalllaalalalallalalaaaaaaa...

..jak to co.. nudze sie

:eek:i:errr:p:eek:r:errr:o:eek:w:errr:a:eek:d:errr:z:eek:e :rofl:monolog...:cool2:

Ewa w raju nie usłuchała zakazu Stwórcy i za namową węża zerwała jabłko z drzewa. Za ten czyn została wraz z Adamem wyrzucona za bramę raju. Na odchodne Ewa usłyszała głos z góry:
- Za ten czyn zapłacisz krwią!
Po kilku dniach Ewa natknęła się na tego samego węża, który ją namówił do zerwania jabłka i mówi:
- Przez Ciebie teraz będę musiała płacić krwią!
- Oj, nie marudź! - mówi wąż. - Wynegocjowałem Ci to w dogodnych miesięcznych ratach.

Pan Bóg pyta Adama i Ewę:
- Kto chce sikać na stojąco?
- Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam.
- W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm. :rofl2::rofl2::rofl2:

Hej z wieczora !!!

ja po serialach i po piffku :-D:-D chyba dzis mojego wykorzystam hihi :-D:-D

larvunia akurat teraz jest do testowania takie mleko dla dzieci do lat 3 nazywa sie Candy moze slyszalas o nim??
jeszcze nie wiem napewno czy mnie wybiora bo oni jakos tam losowo ludzi wybieraja....
ale moja kumpela dostala tydzien temu do testowania startery kilka sztuk po 5 zl :-)...fajnie co tak za darmo??..
a inna brala udzial wtestowaniu czekolad i dostala kilka do domu hihi....
trza tylko co jakis czas sprawdzac czy masz jakies ankiety do wypelnienia jesli tak to je wypelniaj....ja oswiadczenia nie wysylalam :no::no:....

Marzenka czytalas bo pisalam o tym mleku nan....

Izunia zdrowiej kochana !!!

Larvunia jak tam maz??...niezle cie dzis wkurza hehe...dzwonil czy wraca na noc??:baffled:
no to chyba na tyle i zaraz uciekam do wyra !!!

reklama
Cześć kobitki...

Ja już po pracy... szybko mi zleciało, no i umówiłam sie na jutro z naszą blond:-) już sie doczekać nie moge ale najpierw bede musiała iść z małym na pobranie krwii...moje biedactwo... Ciekawe jak sie Chłopaki dogadają... w końcu Rafałek jest tylko 3tyg młodszy...

A i nie odpisze na waszę posty bo mały mnie tu po swojemu całuje a wy tyle naskrobałyście że masakra... a o 10 rano ty byłam... i już 9stron:szok:

Do góry