reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

maly mi nie spi :dry: chyba bede miala extra noc :dry:
moj juz wrocil... tesciu go przytargal...
chyba mam nerwa... wogole dzis mi hormony szaleja na maxa... niech nikt nie podchodzi bo udusze golymi rekoma :sorry2:

reklama
Larvunia....spokojnie....Marceluś zaraz zasnie to i Ty odpoczniesz Slońce!!!

Madzia wykorzystaj tego swojego M a co:p:)

Kasia fajnie że się spotkacie;) Kolejne spotkanie forumowe;) Czekam na fotkI!!!!

Ja miałan na cos ochotę i az wpierniczylam całą puszke kukurydzy.....i mnie zemdliło jakos.
Wogole ciągle mi zimno, ide zaraz chyba do wyra....tylko K. musze zaciagnac;) Moze tez mnie jakos rozgrzeje?/?
Izka zasneła spokojnie nawet śpi. bo wczoraj jęczała tak przez sen....Oby było juz jutro lepiej..

Do juterka Koffane

hehe fajnie...tu..

kasia super ze sie spotkacie napisz nam koniecznie jutro jak wrazenia i jak dzieciczki oki???
jestem ciekawa....:tak::tak:

larvunia to szybko wrocil..idz go tez wykorzystaj to bedzie ci lepiej :-D:-D

dobra to ja tez spadam do wyrka :tak: do juterka :tak:

Witam lasencje !!!:-):-)
wstawac tu szybko....
ja wlasnie zasiadlam z kawa,mloda poszla do przedszkola a szymon szaleje...
wczoraj tak dlugo spal a dzis juz od 6:30 na nogach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale za to zrobilam juz pranie i wisi sobie juz na balkonie....i podszykowalam pyrki na obiad dzis serwuja ta zapiekanke ziemniaczana z winiary :tak::tak:

no a mlody cos sie smarka i pokaszluje raz po raz kurka a my jutro jedziemy oby nic mu nie bylo bo tam tez jest kuzynka 5 lat gdzie mamy spac wiec nie chce zeby kogos zarazil...

no dobra poczekam az wstaniecie :tak::tak:

Dzień dobry!
Ja już na nogach i wojuje. Izka dzis rekordowo spała! Jak zawsze budzi się na jedzonko koło północy tak dzisiaj obudzila sie dopiero o 4! ale i tak sie nie wyspałam bo wstawalam patrzecz czy oddycha...

Juz ma coraz mniej tego na jezyku , na podniebieniu wcale. takze mysle ze jakies dwa dni i nie bedzie śladu. Juz coraz mniej kaszle i wymiotuje!! :-):-)

Ale podac jej lekarstwa to jest szok.....

Dobra spadam sie ubrac, zjesc itp. dzisiaj chyba wyjde z nią na spacer, bo juz tak dawno nie była....

Miłego dnia Kobiety!:cool2:

reklama
czesc magda
a moj mlody wczoraj zasnol po 22.00 i wstalo dopiero teraz :sorry2: nie wiem co mu wczoraj bylo :dry: strajk jakis byl co co hehehe... za to ja sie wyspalam :-)

ide teraz z psem, pozniej sniadanko i bede znowu jechac do gorzowa, bo wczoraj wszystkiego nie zalatwilam, ale jade sama wiec szybko powinnam obrucic...

odezwe sie jak wroce kochane.
milego dnia!!!

Do góry