reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc laski
My wstałysmy jakies 40 min. temu .Niunia o suszyła butle a ja pije kawke.Musze dzis sie wynurzyc w koncu z domu bedzie ciezko strasznie boli mnie głowa.Schodzą mi zatoki wiec spodziewam sie silnych smarów i bólu czaszki przez co najmniej 2-4tyg .

Moja Mysia nauczyła sie cmokac jak mówie buziaczek to ona cmok ale tatko będzie dumny jak mu pokarzemy:-D:-D:-DJeszcze tak smiesznie jej wychodzi hehe no i póznije sama sobie brawo robi ze jej sie udała :-D:-D

Madzia na miejscu Hani tez bym sie konkretnie wku....biedna Hanulka ;-)
Ale Ci dobrze ze Twój mąz taki chętny na wyjazdy.Dawaj tu murzynka :-D:-Dsprawdzimy czy Ci dobry wyszedł
Katgen -Swietnie ze z Izunią juz lepiej.Ja tez uwielbiam jak takie maluszki po swojemu nawijają.
Larvunia obys szynko sie uwineła i wracaj tutaj do nas
Megi ja niestety w sprawie gina nie pomoge.My od grudnia sie nie zabespieczamy:szok::szok::szok:;-):-D:-D
Dobra gonie jakies sniadanie zmontowac

reklama
Własnie jej zmierzylam temp. ma 37.8 czy dawac jakis przeciwgorączkowy?
Kurde juz tyle leków bierze. Od rana jakas mi niewyraźna była i o. doszła gorączka kure no Biedna taka jest :no:

Hello,my juz w domu
murzynek juz sie robi siedzi w piekarniku :tak: pozniej przeloze go dzemem wisniowym i bita smietana :tak: ....

megi zaraz zadzwonie do mamy to podam ci numer a karte zaloza ci nowa na miesjcu albo telefonicznie....a ksiazeczke to raczej musisz isc do szpitala tez tam na dole i wyrobic sobie nowa na ten adres :tak::tak: ...

Befatka ja tez nie biore zadnych anty...my tylko gumki :-D:-D....

no to na tyle....!!!!

Kurde juz tyle leków bierze. Od rana jakas mi niewyraźna była i o. doszła gorączka kure no Biedna taka jest :no:

Hej o biedactwo....ja podaje jakies leki na goraczke dopiero jak maja powyzej 38 st...wiec jak chcesz moze daj jej lyzeczke syropku to zejdzie jej...no nie wiem...

megi wiec to jest numer do poradni zadzwon i zapytaj to ci babki wytlumacza jak masz zrobic z ta ksiazeczka i zaloza ci karte :tak::tak:

095- 742 82 78

A nei idzie zmyc tego?
Moja Izka tak fajnie gada...."baba daba ga ga" aż milo słuchac...
Tylko kiedy powie mama?

A mój gada TATA i sie cieszy... A dzisiaj jak mówiłam mama to on mi tata odpowiadał w końcu za którymś razem strzelił serie tatata... jakby chciał pokazać że stawia na swoim i zamilkł...

czesc magda
a moj mlody wczoraj zasnol po 22.00 i wstalo dopiero teraz :sorry2: nie wiem co mu wczoraj bylo :dry: strajk jakis byl co co hehehe... za to ja sie wyspalam :-)

ide teraz z psem, pozniej sniadanko i bede znowu jechac do gorzowa, bo wczoraj wszystkiego nie zalatwilam, ale jade sama wiec szybko powinnam obrucic...

odezwe sie jak wroce kochane.
milego dnia!!!

Jak ja bym chciała tak pospać... mój to sie na cyca budzi co 2 a nawet co 1,5godz... wiem że jak bym mu dawała modyfikowane to by rzadziej sie budził ale ja wole sie pomęczyć... A wyspać sie zdąże jeszcze

Chciałabym schudnąć ale nie umiem sobie odmówić jedzenia.
Nie wiem jak to zrobić. Czuje sie taka nieatrakcyjna
Dobra to piszac ide zjesc sniadanie.....
a...przejdzie mi, nie martwcie sie.

Spokojnie ja mam jeszcze tyyyyyyyyyyyle kg do zrzucenia że szok... licze że praca mi e tym pomoże bo tak to dla siebie szans nie widze bo też UWIELBIAM jeść... a pracuje w barze chińskim więc tam jedzenia dużo ale czasu często brak... No i ja diety żadnej nie moge bo cycusiem karmie...

Mi lekarka mówiła że dopiero od 38,5 i najlepiej czopka to najszybciej zadziała i nie jest kolejnym łykanym medykamentem... wcześniej nie ma sensu dziecka szpikować... Mój mały też kaszla i kicha, dokturka przepisała mu syropek dla dzieci od 3lat ziołowy byłam przestraszona jak zobaczyłam że od 3lat jest ale kazała podawać pół dawki, i małwemu pomaga

Lece, bo kawke wypiłam i zaraz ide z małym na pobranie krwi... Mam nadzieje że już nie ma tej anemii
Potem jeszcze mam kilka spraw na mieście i na spotkanko z Blond lece

Miłego dzionka kochane

Kasia zdrowka zycze oby wam juz przeszla ta wstretna anemia :tak::tak:
i udanego spotkanka mam nadzieje ze sie dogadacie..i pozniej wpadnij zdac nam relacje :tak::tak:moze jakies foto??..

Befatka co porabiacie??

ja juz murzyna mam gotowego czekam az ostygnie i reszte...
a teraz ide smrodka przebrac bo siedzi pod biurkiem i czuje ze cos zalatuje
:-D:-D

Magda moja juz usypiała ale sie jakos rozbudziła i szleje teraz nie chce spac ja czekam na Jacka.Biedak był tak zmeczony po pracy ze spi teraz na parkingu w samochodzie bo zasypiał na stojąco a do domu jakies 25-30 min drogi:-:)-(Czekam az sie obudzi i wróci do domu a pózniej znów nocka :-(

reklama
ok,ciacho gotowe pozniej tylko polewe zrobie..
kurde robie ta zapiekanke siedzi juz 50 minut a te ziemniaki dalej twardawe
frown.gif
juz takie cienkie plastry pokroilam a to tak dlugo sie robi...dam jej jeszcze chyba ze 30 minut moze dojda...

befatka wspolczuje mezowi pewnie juz taki padniety ze masz dosc tych nocek co??...
musial byc na maksa zmeczony ze spi w aucie
:szok:
:szok::szok:....

Do góry