reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Chciałabym schudnąć ale nie umiem sobie odmówić jedzenia.
Nie wiem jak to zrobić. Czuje sie taka nieatrakcyjna
Dobra to piszac ide zjesc sniadanie.....
a...przejdzie mi, nie martwcie sie.

Chciałabym schudnąć ale nie umiem sobie odmówić jedzenia.
Nie wiem jak to zrobić. Czuje sie taka nieatrakcyjna
Dobra to piszac ide zjesc sniadanie.....
a...przejdzie mi, nie martwcie sie.

aha,oto chodzi....
kochana dobrze wygladasz naprawde :tak::tak:..
ale rozumiem poniekad bo ja sama chcialabym troche zgubic ta wstretna oponke na brzuchu :tak::tak:..i tez tak jak ty nie umiem sobie odmowic lubie jesc i koniec....:tak:
smacznego sniadanka !!!

Cześć kobitki, widzę że nie wszystkim humorek dziś dopisuje? Znów słoneczko przygrzewa, ssuper jest, tak sobie myślę że wyjdę z moją me lady na spacerek. Teraz to znów śpi, wstała dziś jak zwykle po 6 rano , poszalała i znów padła:-)
Katgen to super że z Twoją Izką lepiej:-)
Madziu witaj kochana, już po kawce czytałam? ale wasz Szymek narozrabiał, czasami dzieci nie dz się upilnować, wiem coś o tym, bo moja też zaczyna już grandzić, to nieuniknione raczej:no: bużka na dzień dobry:-D

Witam także pozostałe dziewczyny :-)

Madziu nie dawno pytałam Cię o jakiegoś dobrego lekarza- ginekologa, nie odoisałaś mi więc pytam czy znasz tu jakiegoś bo ja się nie orientuję, a po recepte muszę skoczyć, długo się czeka? a może jakiś prywatnie przyjmuje, jak tak to ile za wizyte bierze? jeśli coś wiesz poradż mi plis...

Ostatnia edycja:
Z tego co wiem Megi to w szpitalu na dole ok. miesiac sie czeka.
Jest tez przychodnia na centrum, tam przyjmuje Kubowicz i Ronge, jesli chcesz tylk orecepte to do Ronge możesz iść ale nei wiem jak on przyjmuje, musialabyś sie przejsc i zobaczyc.
On przyjmuje..wiesz gdzie ejst Caruso pizzeria? to z drugiej strony bloku, tam jest taka przychodnia i on tam przyjmuje.
Jesli chcesz sie badac to prywatnie Ostrowski, koło szpitala, 60zł?
Bartkowiak na Chopina 60zł? Krukowski na woj.polskiego nie wiem ile wizyta,.

Witaj Megi !!ja akurat rzadko bywam u ginka...ale jak chodzilam to do szpitala na ksiazeczke do doktora Ostrowskiego i Krukowskiego :tak:..nie wiem jakie teraz sa kolejki ale mysle ze tak dobre 2 tyg sie czeka :tak::tak:

a prywatnie tez oni przyjmuja i chyba biora za wizyte 50 zl :tak:....

jak chcesz to zalatwie ci numer do szpitala do rejstracji to zadzwonisz i sie umowisz ....:tak: jak chcesz to daj znac...

a teraz spadam sie ubrac bo ide do sklepu z szymonkiem narazie papa
:tak:

no i Kasia juz mnie wyprzedzila z odpowiedzia :-D:-D:-D

moja mamuska pracuje w szpitalu w okienku w rejestracji dlatego moge zalatwic ci numer zebys zadzwonila sie umowic...no ale jak chcesz moze wolisz prywatnie ale mysle ze jak tylko po recepte to szkoda placic te 50-60 zl za ta wizyte :tak::tak:....

no dobra teraz spadam nas ubrac w koncu :tak: i spadamy na male zakupki ;-)

Własnie apropos, mialam pytać, na innym forum, dziewczyny pisały że lekarz rodzinnny tez może wypisac recepte na tabletki anty. Czy to możliwe??
A wogole ostatnio w pewnej aptece w m-czu dziewczyna przede mną powiedziała cilest prosze i dostała bez recepty...

reklama
No ja potrzebuję Rigevidon, ale jeśli nie mam kart założonej to tez mnie przyjmie lekarz?:confused:

MADZIU jak możesz to podaj mi nr do rejestracji, muszęzałożyć nową karte chyba no nie? bo ja mam książeczkę rumowską na stary adres jeszcze to będzie problem z tym jakiś???

Pewnie że wolałabym iść normalnie a nie prywatnie a te moje tabletki są na recepte, niestety

Dobra dziewczynki, ja uciekam muszę moją ubrać i po zakupy najbliże do NETTO, to narazie, do zobaczonka potem, pa pa.

Ostatnia edycja:
Do góry