reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam:-)
Pawełek już ochrzczony, było bardzo fajnie więcej napiszę jutro bo dopiero co mi goście pojechali:tak: Niestety fotki mam tylko z aparatu zwykłego z kliszy więc doopa:-( a z komórki nie miał kto pstrykać.

reklama
megi- fajnie że już po jesteście i że wszystko się udało, a może ktoś inny zdjęcia robił.
Future- to nie zła waga mój nie ważył 10 kg w 7 mcu, teraz może ma 10 kg. ale nie wiem, jak go ważyłam ponad mc temu to miał 9800 i 81 cm długości. No i jeszcze drugi u was ząb jest, wychodzą jak grzyby po deszczu.

A młodemu chyba więcej idzie na raz, ja tam widzę ze i kły mu idą górne.

I ja tez sie witam z kawucha :-)
Szymek w przedszkolu,a hania bawi sie z kolezanka :tak: bo dzis pilnuje ja do 12 :tak:
a na 13 mam logopede dzis :-)

ale zimno u nas u was tez?

madzia u nas troche wieje ale jest cieplej niz wczoraj, z tym ze pochmurno:confused:
dzisiaj mamy pasowanie mlodej na 1-klasiste:-) postaram sie jakies fotki zrobic

czesc
zimno madzia zimno...
ciacho czesc

a ja zaspalam :baffled: Robilam "przeciaga" dla Future do 2.00 w nocy i przy okazji filmy z moim ogladalismy ktore posciagal...
noooo, mloda budzila sie na cycka o 3.00 i o 5.00 i o tej 5.00 juz ja mialam u siebie w lozku... a ta spiewala, gadala, bila reka, palce do nosa wkladala, podjadala sobie, troche podsypiala i znowu gadala itp....
hehe.. i zaspalam mlodego do przedszkola odprowadzic :-p siedzimy wiec w domu ;-)

No to ciacho milej imprezki czekam na foto-relacje :-)
Larvunia wy spiochy ;-) podziwiam cie ze tak pozno chodzisz spac,ja to o 22 juz w wyrku leze hehe jak babcia stara :-D
a przeciag skonczony?

kurde mam dzis zabiegany dzien....wszystko w biegu bede robic o 13 logopeda wroce o 14,posiedze 15 min w domu i jade do centrum spotkac sie z mama,potem jedziemy prosto do spoldzielni na podpisanie umowy a jak jeszcze zdazymy to jedziemy ja zameldowac ech...i jutro tez bieganina troszke...:confused:

obiadu nie robie dzis wczoraj salatke z makaronem zrobilam to sie zje jako na obiad haha:tak:

reklama
Madzia skonczony..., prawie, nogi musze jeszcze przymocowac, pozniejfotki dam
ciacho a chyba ok. Wydaje mi sie, ze ma nos zatkany, bo buzia oddychal w nocy, ale nie smara, nie kaszle... chyba ok. Nie wiem...

lece z psem, bay....

Do góry