reklama
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry
future gratki dla malej no to teraz sie zacznie to ile juz mala warzy ze fotelik musisz zmienic?
zmykam sie ogarnac bo idziemy na spacerek przed obiadkiem milej niedzieli
future gratki dla malej no to teraz sie zacznie to ile juz mala warzy ze fotelik musisz zmienic?
zmykam sie ogarnac bo idziemy na spacerek przed obiadkiem milej niedzieli
C
ciasteczko
Gość
witam
dzisiaj pogoda bleee ale coz i tak na dwro trzeba ruszyc tylek
milej niedzieli dziewczyny
dzisiaj pogoda bleee ale coz i tak na dwro trzeba ruszyc tylek
milej niedzieli dziewczyny
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
no ok, znów zaskoczenie. mamy już 2 ząbki
a fotelik musze zmienić, bo mała w tamtym już jak sardynka, i nózie jej wystają. i ramionka ma tak do przodu. no i jak tak sie dzieje, to już trzeba zmienicwazylam ją wczoraj i ma 10,200 juz.
a ja chyrlam coraz gorzej, nienawidze tego. flegma, i ból przy kaszlaniu. jutro musowo do lkarza. hcoiaz lecze si emoimi lekami co mam na takie cuś, może mi pomoże.
a fotelik musze zmienić, bo mała w tamtym już jak sardynka, i nózie jej wystają. i ramionka ma tak do przodu. no i jak tak sie dzieje, to już trzeba zmienicwazylam ją wczoraj i ma 10,200 juz.
a ja chyrlam coraz gorzej, nienawidze tego. flegma, i ból przy kaszlaniu. jutro musowo do lkarza. hcoiaz lecze si emoimi lekami co mam na takie cuś, może mi pomoże.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
dzieki kochana nie chce ryzykowac waszego zdrowia. chociaz ja nie zarazam, bo to skurcz oskrzeli, ale nawet nie wiem, czy pojde do przedszkola. zalezy czy zdąze. no chyba, ze mi bedzie duuuzo lepiej albo pojade po poludniu. zobaczym.
reklama
Podziel się: