reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia to chyba dobrze ze mama juz pojdzie na swoje:tak: troche pozalatwiasz i pozniej luz bedziesz miec
larvunia to obserwuj go z tym oddychaniem ustami, niech zamknie usta i sprobuje dmuchnac powietrze nosem to bedziesz wiedziec czy ma zaktany
jak mu nie zniknie to oddychanie ustami to dobrze byloby isc na sprawdzenie 3 migdala niestety

reklama
taa ciacho tak jak mowisz :tak: w sumie nie przeszkadza mi mama bo wiecej jej nie ma niz jest :tak:

dzis jeszcze chce zrobic termin do dentysty z mlodym bo cos go wczoraj zab bolal, dzwonilam ale bedzie doktorek o 12 dopiero....kurde tylko wiem ze pewnie pojde na marne bo mlody nie otworzy buzi na bank :wściekła/y:i bedzie problem...

znalazlam jeszcze restauracje prowadzona przez polakow bede dzwonic pytac o termin na komunie i jakie maja ceny :tak:

Cześć
Trochę dziś nie wyspana młody zasnął po męczarniach wczoraj wieczorem, znów te wzdęcia zaparcia kurde przecież nic na tych chrzcinach nie jadłam prócz obiadu, ziemniak, devolaj ze szpinakiem no i kawałeczek tortu po Zuzi no masakra jakie to moje dziecie wrażliwe:baffled: wczoraj skusiłam się na sałatkę ale dosłownie 2 łyżki co tam same warzywa. Zaczynam pomału mieć dość karmienia, nic jeść nie mogę:wściekła/y: Zakupił mój wczoraj Espumisan w kropelkach dla niego, niby teraz ok ale rano mu podaliśmy znów bo skręcało go i prutał...Chcieliśmy z nim dziś do pediatry iść żeby coś na to poradziła i przy okazji na lekką żółtaczkę która mu się utrzymuje ale niestety dziś przyjmowane są tylko dzieci chore kazała babka więc przyjść w czwartek lub piątek...więc pojedziemy w piątek bo akurat w ten dzień ma szczepienie.
Co o samego przyjęcia to było fajnie, posiedzieliśmy w sumie 4,5 godz w lokalu potem do domku...powiem wam że Pawełkowi zwróciły się chrzciny w całości...dostał same pieniążki które przeznaczymy na płatne szczepienia jak w było w przypadku Zuzi a dzś mam mieć becikowe to może mama sobie coś fundnie:-p bo prócz bluzki na chrzciny nic więcej nie kupiłam sobie a tata? cały nowiutki garnitur więc troszkę pokrzywdzona jestem:-p;-) A zdjęć niestety nie wrzucę ale obiecuję że będą na urodzinki Zuzi, które już za 9 dni:tak: Dobra to tyle na razie.

Cześć wszystkim.
A u Nas na razie choroby dominują :-( Ja nadal przeziębiona, zasmarkana.. Wojtek dalej kaszle miałam dzisiaj iść do kontroli, ale nie mogłam się dodzwonić a poza tym tak wieje na dworze że na pieszo nie chcę iść do przychodni bo Wojtek jeszcze bardziej by się doprawił :no: jutro pójdę (może ktoś Nas zawiezie) i zbadają Jaśka bo widzę, że kaszel ma :-( oby to nic poważnego :no: normalnie mam już nerwy na tę pogodę i w ogóle :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja znowu wczoraj całą niedzielę przeleżałam bo wirus jelitowy Mnie chwycił, nie miałam siły chodzić dobrze że to wczoraj przynajmniej mąż był w domu to zajął się dziećmi a Ja leżałam...

Oj pogoda zgniła to i choroby czyhają :-(....

Megi fajnie, że chrzciny udane.. :tak:
Kroma, Future gratuluję ząbków Waszych pociech ;-):tak:

No Ja też muszę jakiś płaszcz czy kurtkę sobie kupić, jak Ja tego nie lubię...

No cóż miłego dnia. Do usłyszenia. ;-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bedzie przeciąg haha.
my dopiero wstałyśmy, Hesiek fisiuje, też mi spiewała koło 8, ale zasnela po karmieniu. ale ciemno, zimno jak w d.......

wyglada jkaby zaraz mial snieg padac...
nie jade do lekarza, zaaplikowalam sobie sterydy i jakos mi lepiej. czekamy, moze jutro pojade ;)

witam:)
a my zniknelismy na weekend.jezdzilismy troche po rodzinie i znajomych. az sie ciesze ze w domu jestem.wrocilam z sadu wlasnie. M zostal pozbawiony wladzy rodzicielskiej. nareszcie....kamien mi spadl z serca bo tak to nawet na wakacje pojechac nie moglismy bez jego zgody.
ide na sniadanko

ja na chwilkę troszkę nie mam czasu na siedzenie, mojemu zamówiłam już prezenty na roczek i dzisiaj doszły, w sumie to od babć, a reszta to niespodzianka, ja mu kupiłam tor wyścigowy i mam spokój.
Jeszcze teściu mnie męczy i muszę mu znowu papiery pisać, więc siedzę na kompie i szukam jakiś bzdet.

Megi- może on płakał nie że ty coś zjadłaś tylko dla samego płakania, tyle się działo, często stres tak na dzieci wpływa że mają kolki.

Blondi- nie jestem za bardzo w temacie z twoimi sprawami, ale widzę, że wygrałaś sprawę w sądzie więc ci gratuluję, pewnie dużo was to kosztowało stresu.

Dla reszty witam. A u nas idą na górze 6 zębów, jak mu nie szły w ogóle to teraz na rok aż 6 idzie na raz.

fajnie Pr, opowiadaj więcej i dawaj foty jak masz.

a ja dałam moich łobuzów foty, ale muszę jeszcze film jak Arek chodzi ale to później bo nie mam czasu teraz

reklama
o Arus zasuwa? gratulacje;] Janek sie wszedzie spina i staje i probuje sie puszczac a nawet stac nie umie jeszcze dobrze..
A w gorach suuuper dzis ledwo laze ale wyjazd byl najlepszy ze wszystkich w moim zyciu;] no i ekipa tez niezla byla heheh oj działo sie działo ;] smiesznie bylo hihih

Do góry